سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
مجازی شدن مدارس
-
سلام خدمت تمام دوستان عزیزم
همین طور که می دونین از مهر ماه این احتمال وجود داره که مدارس به صورت آنلاین فعالیت کنند و آموزش هاشون رو در بستر مجازی پیش ببرن.
خب قطعا آموزش مجازی نسبت به آموزش حضوری کمبود هایی رو داره و هیچ وقت نمی تونه جای آموزش حضوری رو بگیره.
حالا به نظر شما برای یک کنکوری که سال ۱۴۰۱ قراره که کنکور بده آموزش مجازی بهتره یا اینکه حضور داشتن در مدرسه؟
شاید بگین در بستر مجازی نمیشه دروس رو خیلی خوب مثل مدرسه یاد گرفت خب با استفاده از منابع آموزشی خوب (مثل راه ابریشم آلا ) و تدریس دبیران به صورت مجازی این مشکل رفع میشه.
از خیلی ها شنیدم که برای دانش آموزان کنکوری تدریس و آموزش به صورت مجازی خیلی بهتر از حضوری بودن مدرسه است چرا که یک کنکوری مقداری از وقتش به جز تایم کلاس در مدرسه، صرف کار هایی از قبیل رفت و آمد برنامه های غیر درسی مدرسه و... میکنه و وقت ارزشمندش
در کار های غیر درسی صرف میکنه.حالا نظر شما چیه آيا آموزش حضوری برای یک کنکوری بهتره یا آموزش به صورت مجازی؟
@دانش_آموزان_آلا
-
-
پریسیما پناهی صدرصد مجازی بهتره،البته با این رویه ای که مدارس حضوری دارن...
ولی خب اگه مدل تدریس و برنامه بندی مدارس تصحیح بشه(خصوصا برای کنکوری ها)جو مدرسه خیلی بهتره قطعا -
پریسیما پناهی در مجازی شدن مدارس گفته است:
سلام خدمت تمام دوستان عزیزم
همین طور که می دونین از مهر ماه این احتمال وجود داره که مدارس به صورت آنلاین فعالیت کنند و آموزش هاشون رو در بستر مجازی پیش ببرن.
خب قطعا آموزش مجازی نسبت به آموزش حضوری کمبود هایی رو داره و هیچ وقت نمی تونه جای آموزش حضوری رو بگیره.
حالا به نظر شما برای یک کنکوری که سال ۱۴۰۱ قراره که کنکور بده آموزش مجازی بهتره یا اینکه حضور داشتن در مدرسه؟
شاید بگین در بستر مجازی نمیشه دروس رو خیلی خوب مثل مدرسه یاد گرفت خب با استفاده از منابع آموزشی خوب (مثل راه ابریشم آلا ) و تدریس دبیران به صورت مجازی این مشکل رفع میشه.
از خیلی ها شنیدم که برای دانش آموزان کنکوری تدریس و آموزش به صورت مجازی خیلی بهتر از حضوری بودن مدرسه است چرا که یک کنکوری مقداری از وقتش به جز تایم کلاس در مدرسه، صرف کار هایی از قبیل رفت و آمد برنامه های غیر درسی مدرسه و... میکنه و وقت ارزشمندش
در کار های غیر درسی صرف میکنه.حالا نظر شما چیه آيا آموزش حضوری برای یک کنکوری بهتره یا آموزش به صورت مجازی؟
@دانش_آموزان_آلا
سلام
مجازی بهتره
چون اگه با تدریس ی دبیر مشکل داشتی میری از یه جا دیگه تدریس میبینی درستو ولی حضوری مجبوری سر کلاس همه دبیرا بشینی -
قطعا که پیشروی با دبیر دلخواه بهتره
اما برای ما اموزش مجازی خیلی بیشتر از اموزش حضوری وقتمونو گرفت با کیفیت کمتر... -
با این که تو کلاس مجازی معلما اون روی ...شون بالا میاد و نمیدونم چراو وقت تلف کنی هم داره و درس رو به هیچ وجه معلم درست حسابی درس نمیده و تهدید ها از ندادن نمره سر به فلک میکشه و هزار تا چیز دیگه اما
من فکر میکنم مجازی بهتره یا حداقل برا من تیزهوشانی که تا ساعت دو و نیم ظهر مدرسه بودم🥴و معلم ها از دو ساعت وقت کلاس حتی یه ساعتش رو درست حسابی درس نمیدادن.
مجازی دیگه خستگی بعد مدرسه نیست و به اندازه حضوری وقت تلف نمیشه هزار تا چیز خوب دیگه
ولی فکر میکنم اگه مدرسه ها حضوری باشن مثل اوایل سال قبل که کلاس ها ۴۵ دیقه بود خوب میشه چون دیگه معلما فقط درس میدن و برای خاطره تعریف کردن و بیخودی حرف زدن و تنبلی کردن وقتی ندارن -
Sadra Shahidi دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to پریسیما پناهی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
پریسیما پناهی خب هر کدوم مزایا و معایبی داره
از طرفی به همون عللی که اشاره کردی مجازی بهتر از حضوریه ولی حضوریم مزایای خودشو داره. مثلا بودن تو فضای مدرسه خودش باعث میشه جو جدی تر و درسی تر بشه. همینطورم رقابت و ارتباط با دانش آموزای دیگه.
و از اون طرفم تو خونه بودن حواس آدمو پرت میکنه و تمرکزشو میگیره و حتی خیلیلا دیگه حس درس خوندن ندارن
اما اگر این مسائلو آدم بتونه کنترل کنه مجازی خیلی بهتره
منم خودم مخصوصا برا سال آخر مجازیو ترجیح میدم -
بدون شک غیر حضوری تایم بیشتر و موثر تری داری چون میتونی خودت برای خودت برنامه بریزی
ولی لازمه یه دانش آموز منطقی باشی و خودت، خودت رو وادار به خوندن کنی که این کار توی جو حضوری خودش خود به خود به خاطر معلم و مهمتر از همه رقابت ها به وجود می اومد
ولی در کل غیرحضوری هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی بهتره ۱۰۰
مگر اینکه در مدارس خصوصی و با کیفیت بالا باشی به جز این، در سیستم آموزشی ما خودت بهتر از همه میتونی بخونی -
پریسیما پناهی غ حضوری
-
پریسیما پناهی
من کنکوری۱۴۰۰بودم که دانش اموز نمونه بودم اینو گفتم که بگم هم نظرم بر اساس تجربه هست و هم از لحاظ کیفتی که مقایسش کردم مطمن باش حضور در بدترین مدارس و با بدترین معلما حضوری خوندن بهتر از غیرحضوری با بهترین معلماست اینو بعد یکسال و نیم غیر حضوری خوندن من متوجه شدم اگر استناد نکنید زمان اینو بهتون ثابت خواهد کرد موفق باشید -
پریسیما پناهی سلام من مدرسه نمونه دولتی میرفتم و کنکوری 1400 بودم ولی به نظرم حضوری خیلی بهتره کلاس غیر حضوری ما خیلی وقت میگرفت با اینکه در اسکای روم بود و اینکه معلم به خاطر دیر اومدن بچه ها قطعی نت و اسکای روم مجبور بود یه مطلب رو 1000000 بار بگه من نظرم برای دوازدهمیااا حضوریه و یا اینکه خودشون من خودم زیاد سر کلاسا نرفتم و معدلم از همه بالا تر شد نتیجه کنکورم از بقیه بهتر بود
-
پریسیما پناهی
سلام
به نظر من باگی که مجازی درس خوندن داره اینه که فقط خودت رو میبینی.
منظور اینه که رقابتی درکار نیست.
که اون هم میتونین یه تیم تشکیل بدین(هرچند نفره)
و با هم درس بخونین
یه تیم بدون حاشیه و با هدف مشخص...
مثل همخوانی هایی که آلا داره
مثل تاپیک گزارش ساعت مطالعه.
و البته اگر هم میبینی درگیر حاشیه میشی، کلا سعی کن خودت باشی به نظرم...
و اینکه حواست به ساعت خواب و بیداریت باید خیلی باشه.
زمان مدرسه شب مثلا ۱۲ می خوابیدیم و صبح مثلا ۶-۷بیدار می شدیم.درسته؟
مبادا بگی من که توو خونم هر وقت خواستم میخوابم هر وقت خواستم پا میشم
همیشه هستم که درس بخونم و اینا:)))
تایم خوابت چه شب چه صبح باید حتما مشخص باشه...
شرایط خوب نیست وگرنه کتابخونه هم شدیدا کمک کنندس...
موفق باشی -
پریسیما پناهی سلام
صددرصد همین آلا بهتره -
-
سلام بستگی داره داخل چه مدرسه ای درس بخونی
مثلا من که مدرسم دولتی و عادی هست
معلما اصلا کنکوری درس نمیدن و همش تشریحی کار میکنن که تازه اونم کامل درس نمیدن .. خب این تلف کردن وقته ..
_صد در صد آموزش غیر حضوری با آلا بهتره -
سلام به نظر من بستگی به خود فرد و مدرسه ش داره مثلا مدرسه ما با اینکه نمونه دولتی ه تو دوران مجازی به جز چند تا معلم ( 3 تا ) همه فقط داشتن ماس مالی میکردن و همون چند تا معلم هم که درس می گفتن تو شاد بود و چیز دندون گیری نبود من خودم به شخصه با آموزش مجازی (حتی با این شرایط) راحت تر هستم چون تو مدرسه اگه معلم درس نگه وقتت هدر میره ولی تو مجازی اگه درس نگه می تونی بری از جای دیگه یا طوری دیگه آموزش ببینی و امکان چند بار دیدن تدریس وجود داره ، از وقت صرفه جویی تو رفت و آمد هم که نگم براتون
-
والا مدرسه ماهم که تیزهوشانه به جز یکی دوتا معلم هیچکدوم درست حسابی درس نمیدادن فقط ماسمال بود
به نظر من اگه یکی واقعا یه هدف داشته باشه و براش اراده کنه دیگه لازم نیست مدرسه ای باشه که مجبورش کنه به زور درس بخونه در عوض غیرحضوری کلی وقت آزاد هست که میشه تو خونه درس خوند