زیست خیلی سبز پینوکیو جامع بخرم یا هر پایه جدا؟؟
-
سلام
من ۱۴۰۰ کنکور دادم و الان پشت کنکور میمونم زیست خیلی سبز هم مال پایه دهم چاپ ۹۷ پایه یازدهم چاپ ۹۸ و پایه دوازدهم چاپ ۹۹ دارم
بدلیل تغییرات زیاد زیست دهم و یازدهم میخوام این دو کتاب رو عوض کنم بنظرتون باز خیلی سبز بصورت ساده بگیرم برای دهم و یازدهم جدا یا پینوکیو جامع بخرم؟؟؟ چون این کتاب ها رو خونده بودم نمیخواستم زیاد تغییر بدم حداقل مال پایه دوازدهم رو -
سلام
من ۱۴۰۰ کنکور دادم و الان پشت کنکور میمونم زیست خیلی سبز هم مال پایه دهم چاپ ۹۷ پایه یازدهم چاپ ۹۸ و پایه دوازدهم چاپ ۹۹ دارم
بدلیل تغییرات زیاد زیست دهم و یازدهم میخوام این دو کتاب رو عوض کنم بنظرتون باز خیلی سبز بصورت ساده بگیرم برای دهم و یازدهم جدا یا پینوکیو جامع بخرم؟؟؟ چون این کتاب ها رو خونده بودم نمیخواستم زیاد تغییر بدم حداقل مال پایه دوازدهم روroya atashi سلام
اگر قبلاً کتاب تک پایه ۱۰ و ۱۱ رو زدین ، به نظرم پینوکیو جامع بگیرین بهتره ، چون داخل پینوکیو تست ها ترکیبی هستن و همچنین برای دوازدهم هم میتونین تست های بیشتری بزنین -
roya atashi سلام
اگر قبلاً کتاب تک پایه ۱۰ و ۱۱ رو زدین ، به نظرم پینوکیو جامع بگیرین بهتره ، چون داخل پینوکیو تست ها ترکیبی هستن و همچنین برای دوازدهم هم میتونین تست های بیشتری بزنینReza Panahi ممنون یازدهم رو زیاد کار کردم دهم و دوازدهم رو کم
-
M monirs این موضوع را از سوال مشاوره ای جابهجا کرد