سلام وقت و عاقبت همگی بخیر🌸 🌸 🌸
همونطور ک میدونید کمتر از 5 روز دیگه به بزرگترین عید ما شیعیان، یعنی عید سعید غدیر خم مونده... که خب مبارک همه شما آلایی های بزرگوار🌼
احساس کردم شاید این تاپیک نیاز باشه...
خب.. حالا تاپیک چیه و چیکار قراره بکنیم؟
از امشب تا ان شاالله روز عید غدیر، هرکس از شما اگر:
-حدیث از مولا
-شعر در مدح ایشون
-روایاتی راجع به اون حضرت
-مطالبی راجع به اتفاقات قبل و پس از غدیر
-برشی از وقایع غدیر تا عاشورا
-دلنوشته
-عکس های علوی
-معرفی کتاب
-حتی مطالبی ک میتونه به خودسازی و بهتر شدن کمک کنه
و هررررررر عکی و مطلب قشنگ دیگری ک داشت، لطف می کنه و اینجا بارگزاری می کنه تا همه مون بتونیم از این مطالب زیبا استفاده کنیم🌱 🌈
پ.ن: امیدوارم بتونیم در کنار هم گام کوچکی در جهت تبلیغ غدیر و ... برداریم😄 🖐🏻
ممنون از همکاریتون
ac1a25cf-f5b8-4000-9b9d-8f254e3ce348-image.png
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
Gharibe Gomnam
به خود می آیم.
دوباره "روح" بر کف چوبی و خاکی درونم زمین می خورد.
باز زنجیر های پایبند، او را محدود کرده اند.
ماه هاست در تقلاست.
به حرف می آید آخر: چرا این چنین گشته ای؟ آیا دیگر لذت برایت معنا دارد؟ به کجا می خواهی برسی؟
می گویم: چه کنم؟ مجبورم در این تکرار دست و پا بزنم تا شاید آنچه را دیگران به من وعده داده اند را به دست آورم. به دست آورم آنچه را دیگران بدان نرسیده، لذت به دست آوردن آن را به زور به من می خواهند بچشانند.
می گوید: آیا واقعا در آن لذتِ واقعیست؟ از آن چه می دانی؟ آیا در پرواز من با رسیدن تو منافاتیست؟
سرم را پایین می اندازم. به واقع نیست. نباید باشد...
سکوتم را که می بیند آهی می کشد. می گوید: آنچه داری بردار، از این کلبه خارج شو. آنجاست که آنچه می خواهی، خواهی یافت.
دستم را می گیرد و به بیرون می برد.
در برگ ریزان وارد کلبه شدم و حالا سبزی، چشمانم را لبریز می کند. به واقع ماه هاست درون پیله خویش آرمیده ام در غفلت از حیات بیرون؟ از پاییز تا بهار؟
روحم می گوید: حال کتابت را بگشا.
می گشایم. درون آن پر از کلمه است. پر از کلمه است. دیگر صفحه خالی نیست. پس این است که باید بخوانم. نور بر کتاب ریخته، اندرونی های آن را آشکار کرده. حال می فهمم داشتم در دور باطل گمان خویش -درون کلبه- دست و پا می زدم.
می خواهم به روح چیزی بگویم می بینم آزاد گشته، دور شده، نور شده، به آسمان پیوسته.
soul in chains square.jpg
از پیله خود بیرون شو.
در مصاف با رنج های زندگی، %(#00bd06)[لذت] از زندگیست که باید درون انسان بجوشد. . .
آزادی روح را در این روز ها از دست نده.
نکند از رحمت الهی ناامید باشی.
اندیشیم که چرا ناامیدی و یاس و بی هدفی در بسیاری از ما رخنه کرده؟
در موقعی که خویش، در بند این ناامیدی گرفتار بودم، تصویر حالِ خویش را به مانند تصویر بالا دیدم...
و در آخر "انّ الله کان علیکم رقیبا"
ر.ح
@یازدهم
@دهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
یک سوالی که همیشه داشتم اینکه اگه انسان واقعا به دنبال صلح با همنوع هاش هست
پس چرا بازی های جنگی بیشتر از بقیه بازی ها بیشتر فروش دارن؟
چرا مردم از فیلم های ترسناک خوششون میاد؟
انسان از درد کشیدن لذت میبره؟
فقط از درد کشیدن بقیه لذت میبره یا خودشم در تظر میگیره؟
تاریخ ما (نه صرفا ایران کل جهان) رو در نظر بگیرید پر بوده از خشونت. همیشه یک عده ظالم و یک عده مظلوم بودند. همیشه "درد" با انسان بوده.
اگه دقت کنید تا به اندازه کافی درد نکشی هیچ چیز خوبی رو به دست نمیاری. این یعنی درد با لذت پیوند خورده؟ پس میشه گفت تو ذهن انسان میتونه منشا خشونت باشه؟
اگه جنگی نبود یا خشونتی نبود زندگی کسل کننده نمی شد؟ یعنی خب انسان نیاز نبود از حقی دفاع کنه همه چی هم اوکی بود. به نظرم در اون صورت انسان ها برا تفریح هم که شده همدیگر رو شکار میکردن!
سلام به همگی
راستش حس میکردم همچین تاپیکی لازمه
تاپیکای مذهبی زیاد داریم اما اکثرا خلاصه شدن توی عکس و شعر و متن.
اما اینجا میخوایم درباره اعتقاداتمون صحبت کنیم
اگه سوالی داریم درباره فلسفه احکام داریم بپرسیم تا کسی که بلده جواب بده
و خلاصه کلام یکم بینشمونو درباره دینمون بالا ببریم و فقط مسلمان شناسنامه ای نباشیم!!
برای اینکه بتونیم از تاپیک استفاده کنیم بهتره موارد زیر رو رعایت کنیم👇🏻
خوداری از توهین به اعتقادات هم دیگه✓
رعایت ادب و احترام نسبت به هم✓
امیدوارم این تاپیک بتونه اندک کمکی کنه تا دینمونو بهتر بشناسیم.🌱
@دانش-آموزان-آلاء
داشتم ماتریکس میدیدم
یه جمله گفت از سر صبح تا الان ذهنم درگیرشه
و اون این بود که
ما جوری طراحی شدیم که فکر کنیم کارامون تصمیم خودمونه!
و یاد یه سوال افتادم
که خیلی وقتا تو تنهاییام از خودم میپرسیدم
که آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟
و این تو ذهنم تداعی شد که خدایی که از اول و آخر ما آگاهه و دنیا رو خودش ساخته (حتی اختیار ما رو)و ما مگه نه بهش میگیم جبار یعنی کسی که کاراش از روی جبر و علمه پس اختیار چه معنی میده؟یعنی من وقتی متولد شدم خدا قطعا میدونست که من قراره با کی ازدواج کنم کی بمیرم و چه زمانی گناه کنم....و حالا من چطور میتونم برخلاف علم خدا کاری بکنم؟
اینجاست که تو فلسفه ما بهش میگیم اجتماع نقیضین رخ داده.یا خدا از تک تک انتخابای من آگاهه و میدونه که وقتی منو خلق کرده من میرم جهنم یا بهشت
و یا خدا نمیدونه که انتخاب های من چیه و جبار نیست که اینجا خودش میره زیر سوال.
و من از امروز تا الان مغزم کلا داره سوت میکشه واسه ی این
و خواهشا یکی ک میتونه جواب بده بیاد و منو از این بدبختی نجات بده😐😐
سلام روز بخیر یه راست میرم سر اصل مطلب
من اکثر اوقات که اموزش ، استریم ، فیلم سنیمایی و... میبینم یه موضوعی خیلی اذیتم میکنه
چرا وقتی صحبت از دخترا میشه اون کرکتر فیلم، اون استریمر یه راست حرفش میره سمت بدن اون دختر ؟
این خیلی منو اذیت میکنه درحالی که اصلا ربطی به من نداره
شما دخترا بگید با اینجور برخورد و رفتار مردا مشکلی ندارین؟
@دانش-آموزان-آلاء
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
حالا شما در زندگی چه حسرت هایی دارین؟
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
سلام به همگی
عزاداریتون مورد قبول درگاه حق
راستش توی این روزا که اخبارای مایوس کننده زیادی منتشر میشه و شاید خیلیامون ناامید شدیم چشمم به این متن خورد که واقعا بسیاری از مواردشو خودم تا امروز نمیدونستم
اصلا بحث من الان سیاسی و... نیست پس لطفا جبهه نگیرید
اینو میزارم تا یکمم که شده به خودمون افتخار کنیم به کشورمون افتخار کنیم امید به آیندمون بالا بره و بدونیم وقتی تونستیم اینهمه پیشرفت کنیم قطعا بازم میتونیم و یروز مشکلات تموم میشه و باید به عنوان جوونای این سرزمین ما این مسیرو ادامه بدیم و حتی موارد بیشتریو بهش اضافه کنیم و مشکلات رایج رو از بین ببریم
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
❌چرا در ایران بمانم و به چه ایرانی اعتماد کنم؟
🇮🇷 به ایرانی که در زمره امن ترین کشورهای جهان است . (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)
🇮🇷 به ایرانی که قطب پزشکی خاورمیانه است
🇮🇷 به ایرانی که نامی از آن در لیست 50 کشور پر سرطان جهان وجود ندارد
(طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان)
🇮🇷 به ایرانی که دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست)
🇮🇷 به ایرانی که چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو است
🇮🇷 به ایرانی که دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز)
🇮🇷 به ایرانی که سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری است
🇮🇷 به ایرانی که سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی است
🇮🇷 به ایرانی که ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا است
🇮🇷 به ایرانی که طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان است. (باهر)
🇮🇷 به ایرانی که دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا است .
🇮🇷 به ایرانی که بزرگترین تولید کننده متانول جهان است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان است (جت کوثر)
🇮🇷 به ایرانی که پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که 37 امین صادر کننده برتر جهان دربین 227 کشور است (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا)
🇮🇷 به ایرانی که دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان است
🇮🇷 به ایرانی که دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور جهان که بیش از 95 درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند
🇮🇷 به ایرانی که سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان) است
🇮🇷 به ایرانی که پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل) است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که پر سرعت ترین کشور جهان در زمینه رشد شاخص توسعه انسانی است (بر اساس جدول سازمان ملل)
🇮🇷 به ایرانی که پنجمین کشور جهان در زمینه فناوری برتر قرن 21 یعنی لیزر است
🇮🇷 به ایرانی که رتبه اول خاورمیانه و هفدهم جهان در زمینه پرورش آبزیان است
🇮🇷 به ایرانی که هشتمین کشور جهان از نظر گسترش خطوط لوله کشی گاز و بهره مندی مردم از گاز است
🇮🇷 به ایرانی که از پیشرفته ترین کشورهای جهان در زمینه درمان ناباروری است
🇮🇷 به ایرانی که بیستمین کشور جهان از نظر ترانزیت دریایی است
🇮🇷 به ایرانی که دارنده چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان است (بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider)
🇮🇷 به ایرانی که دارنده بالاترین نرخ رشد پذیرش دانشجوی خارجی در جهان است (طبق گزارش سازمان یونسکو)
🇮🇷 به ایرانی که پانزدهمین کشور جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی است
🇮🇷 به ایرانی که پر افتخار ترین کشور جهان از نظر فعالیت های قرآنی و تنها کشور جهان که یکی از شروط تصویب قانون در آن ، عدم تضاد با قرآن است
🇮🇷 به ایرانی که رتبه نخست جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خاک خود را دارد. (طبق گزارش سازمان ملل)
🇮🇷 به ایرانی که برگزار کننده و مدیریت کننده بزرگترین تجمعات گسترده تاریخ جهان است. (راهپیمایی های داخلی و خارجی و پیاده روی اربعین)
🇮🇷 به ایرانی که تنها کشور جهان است که شکل حکومت آن از طریق انتخابات مشخص شده است. (رای 98 درصدی به جمهوری اسلامی)
🇮🇷 به ایرانی که تاب آورده ترین، مقاوم ترین و بالنده ترین کشور جهان در زیر سنگین ترین و گسترده ترین تحریم های جهان است
🇮🇷 به ایرانی که هدف مسموم ترین موج های شایعه و القای اخبار نا امید کننده است
🇮🇷 به ایرانی که بزرگترین نگرانی آمریکا بوده و هست
🇮🇷 به ایرانی که این طومار، ظرفیت انعکاس همه ی افتخاراتش را نداشت ...
× برگرفته از داناب
@دانش-آموزان-آلاء
سلااااااام خوبین؟😍🌻💜💙💚❤️🤎🤍
اهم اهم... خب!! صدا صافه؟ خوبه؟؟؟😂😂😂😍 خب خدارو شکر.
.
اینجا محل دفن یا قبرستون فکرای منفیه..!💪🏻🙆🏻♀️🙆🏻♂️
هر چیزی که باعث میشه نا امید بشی رو اینجا خاک کن و یه فاتحه هم واسش بخون😉 منظورم اینه که فاتحه رو واقعا بخونیااااا، فک نکنی فقط یه حرف زدم.!!!!😑نه مثل یه بچه خوب یه فاتحه براش میخونی و همیشه از ذهنت پاکش کن😉🥰✌🏻
هر وقت هم که اومد تو ذهنت به خودت بگو: اِععع اونکه مرده چرا بهش فک میکنم😇😎
خب!!!! امیدوارم این تاپیک رو قفل نکنن...!
@مدیر
و دعوت میکنم از masoume azarpara Mahsa Najafi
@جهاد @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
و همه وهمه 🙂
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
درودی چو نور دل پارسایان/ بدان شمع خلوتگه پارسایی
سلاام الایی های عزیز😍🌷
تأمل!!!
مخصوصاً درمود چیزایی که جلو چشم هست اما شاید توجه نمیکنیم
همین طور برای تبادل نظرات،عقاید و ارزش ها گفته بشه با بقیه تبادل نظر کرد
میشه تصاویر و متن های مفهومی رو قرار بدیم و درموردشون صحبت بشه و نظرات گفته بشه
با دیدگاه های متفاوت آشنا بشیم،توانایی بحث کردن و پذیرش نظرات بقیه رو در خودمون افزایش بدیم و....
ممنون از حضورتون 😉🥂
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
محفل مذهبی
-
فقط یه لحظه تصور کنید که شکل گیری و تداوم تمام جهان اتفاقیه
مگه میشه میلیارد ها کهکشان و ساکنین اونها همه اتفاقی به وجود اومده باشن؟
بزارید مثال بزنم:
همه میدونیم که بارون میباره بعد همون بارون از روی زمین تبخیر میشه و ابر تشکیل میشه و دوباره میباره
خب دوست عزیز اون بارون اول که این چرخه رو شروع کرد از کجا اومد؟ اون مولکولای اب از کجا اومدن؟
هیدروژن و اکسیژن از کجا اومدن؟ الکترون از کجا اومد؟اولین انسانی که وجود داشت از کجا اومد که نسلش میلیارد میلیارد داره رو زمین گشت میزنه (◉‿◉)
خب قطعا یکی هست که اینارو به وجود اورده دیگه
و اون کسی نیس جز رب هستی -
سلام بچه ها موضوع جالبیه
دیدگاه من اینه که حتی اگر هم نظریه بیگ بنگ به طور کامل اثبات بشه باز هم پشتش خدایی وجود داشته که حاصل اون انفجار، جهانی با این نظم و زیبایی بوده. و گرنه انفجار رو چه به این کارها
منبع هم بخوام معرفی کنم کتاب الاحتجاج رو میگم. یه کتاب سنگین ولی خوب که پر از مناظره و مجادله و استدلال هست از جانب پیامبر (ص) و ائمّة (ع) و اصحاب در مقابل مخالفان و پیروان ادیان غیر اسلامی نسبت به اصول دین اسلام. در مورد اثبات اینکه این جهان خالقی داره هم مطلب داره ولی چون خیلی سنگینه بیشتر برای بعد کنکور مناسبه. -
@n-n-good اين چيزي كه شما گفتيد برهان نظم با برهان نظم ميشه اثبات كرد خدارو ولي بازم اونجا ميشه ايرادي وارد كرد اما با برهان فقر و غنا كاملا ميشه اثبات كرد خدا
ما فرض رو براين ميذاريم كه موجود بي نيازي نيست
خب در اين حالت دو تا اتفاق ميوفته يكي تسلسل يكيم دور
دور يعني اينكه من براي وجودم به تو نياز دارم و تو براي وجودت به من نيازداري پس درنتيجه تا من نباشم تو نيستي.تا تو نباشي من نيستم پس درنتيجه تو هم بايد نباشي هم بايد باشي
تسلسل يعني اينكه من براي وجودم به تو نيازدارم تو براي وجودت مثلا به زهرا بنده خدا نياز داري و .......
مثلا من فقيرم ميام پيش تو ، توام ميايي ميگي اي باب منم فقيرم و... تا يه غني نباشه كه نميتونه دست مارو بگيرهجوابت خيلي درست بود فدات @N-n-good
پس درنتيجه اگه موجود بي نيازي نباشه هرگز هيچ وقت چيزي به وجود نمياد
پس ما نياز به يه ناظم داريم كه اون ناظم همون خداست
جواب سوال خودم، مثلا براي درست كردن يك كيك من آرد و شير و تخم مرغ و... ميريزم تو كاسه ميذارمش تو يخچال هرگز كيكي بوجود نمياد پس اين اين يه هوشي يه نظمي ميخواد كه اونم خدا داره
و يه موضوع ديگه ديدم ميگن چندتا خدا داريم!!! ما همين ثابت كرديم اگر موجود بي نيازي نباشه پس هيچ چيزي نيست پس در نتيجه اگر چندتا خدا باشه يعني اين خداها هركدوم يه چيزي كم دارن كه نياز به اون يكي هست پس موجود بي نيازي نيست ديگه. خدا اينقدر كامله كه ديگه جاي براي نفر دوم نميذاره.
يك شبهه ديگه اينكه خدا يك روزي به وجود اومده و يك روزي ميره. اصلا اينطور نيست ما داريم ميگيم خدا بي نياز پس درنتيجه محدود به زمان يا جسم نيست. خدا نه به وجود اومده نه از بين ميره يا به قول معروف ازلي و ابدي است.اينم يك كتاب كه خيلي قشنگ خدارو با علم اثبات كرده به نظرم حتما بخونيد خالي از لطف نيست
مردي در آينه.pdfو يك چيز ديگه از نظرم نظريه بيگ بنگ درست نيست و قبولش ندارم ولي متاسفانه كتاب شيمي خيلي از اين نظريه استفاده كرده
-
۱۴۰۰
۱۰۹۸
به نام خداوند بخشنده مهربان
آیا مشود همه چیز اتفاقی این قدر منظم باشد ، -
@roghayeh-eftekhari قطعآ نمیشه همه چیز اتفاقی این قدر منظم باشه؟
کافیه قران رو بخونیم ، قرآن بیش از ۱۴۰۰ سال پیش بر پیامبر نازل شد یعنی در زمانی که علم خیلی اندک بود اما به مفهوم عمیق قرآن از لحاظ علمی امروزه بشر پی برده ، مثلا در آن زمان مردم از قوانین جهان آگاهی نداشتند اما با علم امروزه به اثبات آنها پرداخت برای مثال :- سوره لقمان آیه 10 و سوره رعد آیه 2 اشاره به «جاذبه عمومی بین اجرام آسمانی» دارد.2- سوره "یس" آیه 38 اشاره به حرکت خورشید و داشتن مستقر و محل معین دارد و امروزه حرکت خورشید به سوی یک محل کاملاً مشخص به نام آپکس [1] خورشیدی نزد ثابت "نسر واقع" [2] (آلفا lira ) که در حدود 19 کیلومتر در ثانیه حرکت به آن سو دارد، امری اثبات شده است.
3- سوره فاطر آیه 9 و روم آیه 48 و اعراف آیه57 اشاره به «ابرها و رابطه آنها با باد» شده است که دریافتهای جدید علمی با آن مطابق است و در سوره رعد آیه 12 و اعراف آیه57 از «ابرهای زایا و آبستن» سخن به بیان آمده است که امروزه نیز این امر ثابت شده که بعضی از ابرها بارور نیستند و به علت نداشتن هسته انجماد باران زا نمیباشند. این گونه از ابرها را سترون مینامند. بشر توانسته است با ریختن مواد مختلفی بر روی ابرهای سترون که نقش هسته انجماد و یا ایجاد هسته انجماد را ایفا میکنند، این ابرها را بارور نماید و از آن باران بگیرد.
4- سوره نور آیه 43 تناسب منطقی بین تکوین ابرهای گرانبار از باران و تگرک و تولید صاعقه را بیان می کند.
5- سوره انبیاء آیه 30 خلقت هر چیز زنده و سوره نور آیه 45 خلقت همه جنبندگان را از آب می داند که کلمه «ماء» را بکار برده است، اینکه منشأ حیات آب بوده است، از مسلمات علوم امروزی است و این درحالی است که در عصر نزول قرآن اساطیری در مورد منشأ حیات معروف بوده اند که قرآن به هیچ کدام از آنها اشاره نمی فرماید.
6- در سوره طه آیه 53 اشاره به «تولید مثل با لقاح نباتات» دارد و مسئله «زوجیت گیاهان» را در سوره رعد آیه 35 (و سوره یس آیه 36) هم اشاره کرده است.
7- قرآن کریم «منشأ حیوانات» را نطفه نر و ماده می شناساند و در آیات 45 ـ 44 سوره نجم آن را تذکر می دهد .
8- در آیات 68 و 69 سوره نحل راجع به« زنبور عسل» نکات زیبا و بدیعی را بیان می کند و به فرمانِ راه سپردن، بر طرق پروردگار اشاره شده است و اکنون ما در یافتهایم که زنبورهای عسل با سازمان عصبی خارق العاده شان که مبنای رفتار آنهاست و با نوعی حرکت خاص که رقص زنبور نامیده شده، وسیله ارتباط با هم را فراهم آورده و به همنوعان خود امتداد و فاصله گلها را گزارش می دهند. [3]
برای بررسی بیشتر میتوانید به سایت حوزه نت، گزینه قرآن، بحث اعجاز علمی قرآن مراجعه نمایید. )
خب قران وقتی آمد که بشر به این علوم نرسیده بود ،پیامبر (ص)هم که فرمودند که قرآن از جانب پروردگار است ، آیا باز هم می گید اینها اتفاقیه ؟ -
به نام خداوند بخشنده مهربان
قطعآ نمیشه همه چیز اتفاقی این قدر منظم باشه؟
کافیه قران رو بخونیم ، قرآن بیش از ۱۴۰۰ سال پیش بر پیامبر نازل شد یعنی در زمانی که علم خیلی اندک بود اما به مفهوم عمیق قرآن از لحاظ علمی امروزه بشر پی برده ، مثلا در آن زمان مردم از قوانین جهان آگاهی نداشتند اما با علم امروزه می توان به اثبات آنها پرداخت برای مثال :- سوره لقمان آیه 10 و سوره رعد آیه 2 اشاره به «جاذبه عمومی بین اجرام آسمانی» دارد.2- سوره "یس" آیه 38 اشاره به حرکت خورشید و داشتن مستقر و محل معین دارد و امروزه حرکت خورشید به سوی یک محل کاملاً مشخص به نام آپکس [1] خورشیدی نزد ثابت "نسر واقع" [2] (آلفا lira ) که در حدود 19 کیلومتر در ثانیه حرکت به آن سو دارد، امری اثبات شده است.
3- سوره فاطر آیه 9 و روم آیه 48 و اعراف آیه57 اشاره به «ابرها و رابطه آنها با باد» شده است که دریافتهای جدید علمی با آن مطابق است و در سوره رعد آیه 12 و اعراف آیه57 از «ابرهای زایا و آبستن» سخن به بیان آمده است که امروزه نیز این امر ثابت شده که بعضی از ابرها بارور نیستند و به علت نداشتن هسته انجماد باران زا نمیباشند. این گونه از ابرها را سترون مینامند. بشر توانسته است با ریختن مواد مختلفی بر روی ابرهای سترون که نقش هسته انجماد و یا ایجاد هسته انجماد را ایفا میکنند، این ابرها را بارور نماید و از آن باران بگیرد.
4- سوره نور آیه 43 تناسب منطقی بین تکوین ابرهای گرانبار از باران و تگرک و تولید صاعقه را بیان می کند.
5- سوره انبیاء آیه 30 خلقت هر چیز زنده و سوره نور آیه 45 خلقت همه جنبندگان را از آب می داند که کلمه «ماء» را بکار برده است، اینکه منشأ حیات آب بوده است، از مسلمات علوم امروزی است و این درحالی است که در عصر نزول قرآن اساطیری در مورد منشأ حیات معروف بوده اند که قرآن به هیچ کدام از آنها اشاره نمی فرماید.
6- در سوره طه آیه 53 اشاره به «تولید مثل با لقاح نباتات» دارد و مسئله «زوجیت گیاهان» را در سوره رعد آیه 35 (و سوره یس آیه 36) هم اشاره کرده است.
7- قرآن کریم «منشأ حیوانات» را نطفه نر و ماده می شناساند و در آیات 45 ـ 44 سوره نجم آن را تذکر می دهد .
8- در آیات 68 و 69 سوره نحل راجع به« زنبور عسل» نکات زیبا و بدیعی را بیان می کند و به فرمانِ راه سپردن، بر طرق پروردگار اشاره شده است و اکنون ما در یافتهایم که زنبورهای عسل با سازمان عصبی خارق العاده شان که مبنای رفتار آنهاست و با نوعی حرکت خاص که رقص زنبور نامیده شده، وسیله ارتباط با هم را فراهم آورده و به همنوعان خود امتداد و فاصله گلها را گزارش می دهند. [3]
برای بررسی بیشتر میتوانید به سایت حوزه نت، گزینه قرآن، بحث اعجاز علمی قرآن مراجعه نمایید. )
خب قران وقتی آمد که بشر به این علوم نرسیده بود ،پیامبر (ص)هم که فرمودند که قرآن از جانب پروردگار است ، آیا باز هم می گید اینها اتفاقیه ؟ -
دوستان خیلی ممنون از مشارکتتون توی موضوع قبلی
بنظرم موضوع دوم ما اثبات حقانیت اسلام باشه
نظرتون چیه؟
و اینکه چون موضوع مفصلیه چهار روز براش وقت بزاریم
اگه موافقید لطفا لایک کنید که شلوغ نشه -
موضوع دوم: چرا اسلام؟
از جمعه 5 شهریور
تا سه شنبه 9 شهریور -
همه انسان ها برای زندگی نیاز به برنامه دارن که این برنامه همون دینه
اما اینکه کدوم دین میتونه مارو به سعادت برسونه بحث زیادی لازم داره
اما نکته ای که برای خودم جالبه اینه که چجوریه ما توی هرچیزی دوس داریم جدیدترین ورژن رو داشته باشیم اما برای پذیرش بروز ترین دین بهانه میاریم؟ ️از اون گذشته با یه نگاه به احکام و تفاسیر ادیان مختلف میتونیم به کامل تر بودن دینمون پی ببریم
و اما یکی از مهم ترین عواملی که تعیین کنندس اینه که کتاب آسمانی ما تنها کتاب آسمانی هست که به هیچ عنوان تحریف نشده و قرآنی که الان چاپ میشه با قرآنی که 1400 سال پیش نگاشته شده مو نمیزنه
بد نیس یه نگاهی به نقل قول پایین بندازیم که بنظرم یکی از دلایل فوق العاده ای رو بیان میکنه که نشون دهنده پویا بودن دین و مذهب ماست
پروفسور فرانسوی هانری کوربن
یه بیان زیبا و دقیقی داره که میگه:همه ادیان با مرگ پیامبران خود ، یهودیت با مرگ موسی ، مسیحیت با مرگ عیسی و سنیها با مرگ محمد(ص) مردند و فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند ، همانطور که آنها نامزد مرگ نیستند ؛ چون آنها حسین را در ابتدای راه و مهدی را در انتهای راه قرار دادند ، امام حسین از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و از آینده امام مهدی آنها را دعوت میکند تا بیایند.
چنین جامعهای نمیتواند بمیرد ، رهبری آن در حال حاضر است ، و آرمانهای آن حاضر و در حال تجدید شدن است.
-
@n-n-good به نظرم بعد اين بحث جدا جدا به بررسي اديان مختلف به پردازيم چطوره؟
من فقط يك چيزي ميخوام در جواب اون افرادي كه ميگن (موسي به دين خود عيسي به دين خود ، تو كار خودت بكن منم كار خودم هركسي با دين خودش حساب رسي ميكنن)بگم، عزيزان تو تمام اديان قابل قبول مهمترين درستورشون به پيروانشون اين بود پيامبري به نام محمد مياد وشما بايد به محمد(ص)و اهل بيت او روي بياريد و از اون ها پيروي كنيد وازدستور مهم بعدي اين بود همه پيروان به پيامبر بعديشون بايد ايمان مي آوردن تا ديگه حضرت محمد آخرين پيامبر بياد
هنوزم عيسي به دين خود موسي به دين خود؟!!!! -
خب بچها از کدوم دین شروع به بررسی کنیم؟؟؟
-
موضوع سوم: بررسی دین مسیحیت
از چهارشنبه 10 شهریور
تا جمعه 12 شهریور