محفل مذهبی
-
@f-seif-0
اره میدونم
ولی سخته میدونی واسه منی که همیشه خوشحالم و همه رو میخندونم اما گاهی اوقات وقتی ناراحتم و هیچ ادمی نیست سخته
از بس انقدر حرفامو تودلم ریختم خسته شدم همیشه فقط میگم خدایا ممنون که هستی چون تو تنها کسی هستی که درکم میکنی و ناراحتیامو میدونی تو تنها کسی هستی که همیشه هستی یعنی همش میگم خدایا فقط ممنون که هستی بودنت واسم کافیه همینgomnam gharib در محفل مذهبی گفته است:
@f-seif-0
اره میدونم
ولی سخته میدونی واسه منی که همیشه خوشحالم و همه رو میخندونم اما گاهی اوقات وقتی ناراحتم و هیچ ادمی نیست سخته
از بس انقدر حرفامو تودلم ریختم خسته شدم همیشه فقط میگم خدایا ممنون که هستی چون تو تنها کسی هستی که درکم میکنی و ناراحتیامو میدونی تو تنها کسی هستی که همیشه هستی یعنی همش میگم خدایا فقط ممنون که هستی بودنت واسم کافیه همیناره این حسه که کسی نیست خیلی سخته واقعن:)
-
سلام بچها تا حدودی بحثارو خوندم
فقط خواستم منبع بهتون بگم که بنظرم با اون جواب خیلی از سوالاتون پیدا میشه
کتابای شهید مطهری رو بخونید یا سخنرانی های استاد رائفی پور و استاد پناهیان
بنظرم خیلی کمکتون میکنه -
@Infinitie-A
@roghayeh-eftekhari (و بقیه بچها حسش نیس بگردم همتونو پیدا کنم منشن کنم خودتون بیاید)
یچیزی
خدا انسانو آفرید و جهانیم براش آفرید که بتونه ازش استفاده کنه
کلی قوانین که همون قدر و قضا ها هستن رو بر زندگیش حاکم کرد که چی؟
که بعد بهش بگه خب این یه برنامه به اسم انسانیت برای زندگی تو اگه بهش عمل کنی به نفعته ما دیگه کارمون باهم تموم شد دیگه برو بای بای.
نخیر در اینصورت آیا حکمت خداوند زیر سوال نمیره که اصن چه نیازی بود چنین موجودیو بسازه یه برنامه بهش بده و دیگه رهاش کنه.در ثانی یه انسان درسته که به صورت فطری به چیزایی مثل صداقت مثل فداکاری و... علاقه داره و فهمیده که مثلا شراب براش بده اما خب این انسان در مقابل همه اینها یچیزیم داره به اسم نفس اماره که این چیزا سرش نمیشه و بنظر من مهمترین و قوی ترین عاملی که میتونه به این نفس غلبه کنه اعتقاد به خداست.
خیلیامون ادماییو میشناسیم که میدونن پرخوری براشون بده اما تا خرخره میخورن
اما همین ادما وقتی ماه رمضان میشه و پای دستور خدا وسط میاد از سحر تا افطار به خودشون گرسنگی میدن.
بنظرم دونستن قواعد مفید برای زندگی بشر میتونه کمک کنه که اجراشون کنیم اما خیلی وقتا همین صرف دونستن کافی نیست باید یه نیروی فوق العاده هم باشه که کمک کنه تا به نفس اماره غلبه کرد که اون نیرو همون اعتقاد به خداست.
در مورد ادماییم که گفتین توی کشورای دیگه که به خیریه کمک میکنن و... اون افراد شاید مسلمون نباشن اما به ادیان دیگه ای هستن که به خدا اعتقاد دارن ولی شاید اون اعتقاده مثل اعتقاد ما نباشه
وگرنه کسی که کلا کافره و به افرینندش هم علاقه ای نداره نمیتونه به کمک به دیگرانی که مثل خودش یه بشر هستن علاقه داشته باشه. -
@Infinitie-A
@roghayeh-eftekhari (و بقیه بچها حسش نیس بگردم همتونو پیدا کنم منشن کنم خودتون بیاید)
یچیزی
خدا انسانو آفرید و جهانیم براش آفرید که بتونه ازش استفاده کنه
کلی قوانین که همون قدر و قضا ها هستن رو بر زندگیش حاکم کرد که چی؟
که بعد بهش بگه خب این یه برنامه به اسم انسانیت برای زندگی تو اگه بهش عمل کنی به نفعته ما دیگه کارمون باهم تموم شد دیگه برو بای بای.
نخیر در اینصورت آیا حکمت خداوند زیر سوال نمیره که اصن چه نیازی بود چنین موجودیو بسازه یه برنامه بهش بده و دیگه رهاش کنه.در ثانی یه انسان درسته که به صورت فطری به چیزایی مثل صداقت مثل فداکاری و... علاقه داره و فهمیده که مثلا شراب براش بده اما خب این انسان در مقابل همه اینها یچیزیم داره به اسم نفس اماره که این چیزا سرش نمیشه و بنظر من مهمترین و قوی ترین عاملی که میتونه به این نفس غلبه کنه اعتقاد به خداست.
خیلیامون ادماییو میشناسیم که میدونن پرخوری براشون بده اما تا خرخره میخورن
اما همین ادما وقتی ماه رمضان میشه و پای دستور خدا وسط میاد از سحر تا افطار به خودشون گرسنگی میدن.
بنظرم دونستن قواعد مفید برای زندگی بشر میتونه کمک کنه که اجراشون کنیم اما خیلی وقتا همین صرف دونستن کافی نیست باید یه نیروی فوق العاده هم باشه که کمک کنه تا به نفس اماره غلبه کرد که اون نیرو همون اعتقاد به خداست.
در مورد ادماییم که گفتین توی کشورای دیگه که به خیریه کمک میکنن و... اون افراد شاید مسلمون نباشن اما به ادیان دیگه ای هستن که به خدا اعتقاد دارن ولی شاید اون اعتقاده مثل اعتقاد ما نباشه
وگرنه کسی که کلا کافره و به افرینندش هم علاقه ای نداره نمیتونه به کمک به دیگرانی که مثل خودش یه بشر هستن علاقه داشته باشه.@n-n-good سلام
با حرفات تا جمله آخر موافقم اما جمله آخرت یخورده جا برای ایراد وارد کردن داره ، شده آدمایی که اصلا نه خدارو قبول دارن نه دینی دارن به بقیه کمک کرده باشن نمونه اش روهم میتونی تو داستان های واقعی ببینی اما یجای این کمک مشکل داره کمک اونا با توقع (البته خودمون اگه اون باور قلبی نداشته باشیم همینیم) و همچنین قطعا نمیتونه به دشمن خودش کمک بکنه ولی دین ما برعکسشه اما خب این کمک هم قواعد داره
و حالا اگه بگم اونی که دین و خدا نداشته کمک کرده و توقع هم نداشته و تونسته به دشمنشم کمک کنه از جای درستش ، چی میگی؟؟؟؟ فرقش چیه؟؟؟
و باید بگم بسی خوشحال گشتیم از منشنت -
@n-n-good سلام
با حرفات تا جمله آخر موافقم اما جمله آخرت یخورده جا برای ایراد وارد کردن داره ، شده آدمایی که اصلا نه خدارو قبول دارن نه دینی دارن به بقیه کمک کرده باشن نمونه اش روهم میتونی تو داستان های واقعی ببینی اما یجای این کمک مشکل داره کمک اونا با توقع (البته خودمون اگه اون باور قلبی نداشته باشیم همینیم) و همچنین قطعا نمیتونه به دشمن خودش کمک بکنه ولی دین ما برعکسشه اما خب این کمک هم قواعد داره
و حالا اگه بگم اونی که دین و خدا نداشته کمک کرده و توقع هم نداشته و تونسته به دشمنشم کمک کنه از جای درستش ، چی میگی؟؟؟؟ فرقش چیه؟؟؟
و باید بگم بسی خوشحال گشتیم از منشنت@roghayeh-eftekhari خواهش میکنم تا باشه از این منشنا
شاید به قول تو همچین کسی وجود داشته باشع ولی قبول کن خیلی کــــــــــــــــــــــمـــــــــــه
و نمیشه اونارو ملاک یه جامعه خیلی بزرگتر قرار داد. -
@roghayeh-eftekhari خواهش میکنم تا باشه از این منشنا
شاید به قول تو همچین کسی وجود داشته باشع ولی قبول کن خیلی کــــــــــــــــــــــمـــــــــــه
و نمیشه اونارو ملاک یه جامعه خیلی بزرگتر قرار داد. -
@roghayeh-eftekhari مثل اینه که دونفر تو یه شهر خیر باشن
من بگم چون این دوتا خیرن بقیه مردم این شهرم خیرن و نیکوکار. -
@roghayeh-eftekhari مثل اینه که دونفر تو یه شهر خیر باشن
من بگم چون این دوتا خیرن بقیه مردم این شهرم خیرن و نیکوکار. -
@n-n-good خب این قانون برای خودمونم یعنی شیعه هاام هست قبول داری؟ بازم سوال قبلی پس فرق چیست؟
@roghayeh-eftekhari
اره قبول دارم
توی ماهاهم همه جور ادمی پیدا میشه
اما منظورت چجور شیعه ای هست؟
شناسنامه ای یا واقعی؟
ببین اگه همه ما مسلمونا واقعا به دین عمل کنیم که دیگه شیشه خورده بینمون پیدا نمیشه
اینکه بین ما هم این مسائل وجود داره علتش اینه که ما درست عمل نمی کنیم به قول معروف:
اسلام به ذات خود ندارد عیبی
هر عیب که هست ز مسلمانی ماستاما بحث اینه که برای کسانی که به خدا اعتقاد ندارن
(منظورم کسیه که کلا هیچ دینی نداره و خدا رو منکر میشه نه پیروان سایر ادیان یه وقت سو تفاهم نشه)
اینجوری نیس این تفاوته بینشون وجود داره که تازه ترازوئه به سمت ادم بدا خیلیم سنگین تره -
@roghayeh-eftekhari
اره قبول دارم
شناسنامه ای یا واقعی؟
ببین اگه همه ما مسلمونا واقعا به دین عمل کنیم که دیگه شیشه خورده بینمون پیدا نمیشه
اینکه بین ما هم این مسائل وجود داره علتش اینه که ما درست عمل نمی کنیم به قول معروف:
(منظورم کسیه که کلا هیچ دینی نداره و خدا رو منکر میشه نه پیروان سایر ادیان یه وقت سو تفاهم نشه)
اینجوری نیس این تفاوته بینشون وجود داره که تازه ترازوئه به سمت ادم بدا خیلیم سنگین تره -
@roghayeh-eftekhari
اره قبول دارم
شناسنامه ای یا واقعی؟
@roghayeh-eftekhari فک کنم نادیدش کردم چطور مگه؟؟
-
@roghayeh-eftekhari عه واقعا
؟
بزار بازش کنم
حالا چیکار داشتی؟
-
@roghayeh-eftekhari
کنجکاو شدم بیا اونور ببینم چیکارم داشتی
-
@roghayeh-eftekhari
عجب