محفل مذهبی
-
@آرمان-میرانی
خواهش میکنمgomnam gharib شماهم همینطور عزیزم جوابی پیدا کردی اینجا بگو
-
gomnam gharib شماهم همینطور عزیزم جوابی پیدا کردی اینجا بگو
@n-n-good
چشم -
@n-n-good
چشمgomnam gharib بی بلا
-
از سایت آقای رائفی پور و اگه شد از خودشون میپرسم و اگه به جوابی رسیدم میزارم
-
از سایت آقای رائفی پور و اگه شد از خودشون میپرسم و اگه به جوابی رسیدم میزارم
@آرمان-میرانی
اقای رائفی پور متاسفانه خیییلی سرشون شلوغه -
@آرمان-میرانی
اقای رائفی پور متاسفانه خیییلی سرشون شلوغهgomnam gharib بله سوال شرعی و این جور چیز ها هم هم جواب نمیدن در مورد این سوال نمیدونم
-
واقعا فقدان حاج قاسم رو نمیشه انکار کرد.
حاج قاسم یه اسم نبود یه مکتب بود
انشا الله شهادت ایشون مقدمه ای باشه برای ظهور آقا امام زمان(عج).
#انتقام سخت
#مرد میدان -
سلام به همگی
راستش حس میکردم همچین تاپیکی لازمه
تاپیکای مذهبی زیاد داریم اما اکثرا خلاصه شدن توی عکس و شعر و متن.
اما اینجا میخوایم درباره اعتقاداتمون صحبت کنیم
اگه سوالی داریم درباره فلسفه احکام داریم بپرسیم تا کسی که بلده جواب بده
و خلاصه کلام یکم بینشمونو درباره دینمون بالا ببریم و فقط مسلمان شناسنامه ای نباشیم!!برای اینکه بتونیم از تاپیک استفاده کنیم بهتره موارد زیر رو رعایت کنیم
خوداری از توهین به اعتقادات هم دیگه✓
رعایت ادب و احترام نسبت به هم✓امیدوارم این تاپیک بتونه اندک کمکی کنه تا دینمونو بهتر بشناسیم.
@n-n-good سلام
ببخشید یک سوال در مورد انداختن کاغذ هایی که نام خدا مثلا رو اون نوشته شده باشه
الان کاغذ هایی که آیات قرآن ، اسامی خدا، و پیامبران و امامان و حضرت فاطمه نوشته شده باشد نباید دور انداختبعد سوال من این هست برگه هایی که ترجمه فارسی آیات روی اون ها نوشته شده باشد و یا مثلا به فارسی کلمه ی خدا نوشته شده باشد برای این ها هم همان حکم برقرار هست؟
-
@n-n-good سلام
ببخشید یک سوال در مورد انداختن کاغذ هایی که نام خدا مثلا رو اون نوشته شده باشه
الان کاغذ هایی که آیات قرآن ، اسامی خدا، و پیامبران و امامان و حضرت فاطمه نوشته شده باشد نباید دور انداختبعد سوال من این هست برگه هایی که ترجمه فارسی آیات روی اون ها نوشته شده باشد و یا مثلا به فارسی کلمه ی خدا نوشته شده باشد برای این ها هم همان حکم برقرار هست؟
@آرمان-میرانی
سلام بنظرم از سایت مرجع تقلیدتون نگاه کنید اما به طور کلی روشای زیادی هست مثلا میشه اسما متبرکه رو به اب سپرد یا خاک کرد یا اگه اشتباه نکنم به جاهایی سپرد که بازیافتشون میکنن
درباره فارسی و عربیشم مطمئن نیستم
پیشنهادم اینه ببینید مرجع تقلیدتون چی گفتن -
سلام به همگی
یه سوال دیگه
در مورد پرواز روح براکه تو دین هیچی ازش گفته نشده این چه جور عملی حساب میشه در مورد خوب یا بد بودنش هم هیچی نیست@آرمان-میرانی
سلام وقتتون بخیر
فکر کنم منظورتون برونفکنی هست، درسته؟ در بیداری کامل، روح از بدن جدا شده اما با وجود جدایی و فاصله امکان کنترل بدن رو داره.خیلی از بزرگان دین این توانایی رو داشتن، اما در کل گردش روح در برونفکنی ویژگی محسوب نمیشه.
اگر انسان ادب برونفکنی رو نداشته باشه، چون از این طریق یهسری اطلاعات و حقایق ناممکن رو میتونه دریابه؛ این نداشتن ادب میتونه به نفس و جان اون ضربه بزنه.
مثلا میگن تجسس نکنید؛ حالا کسی که برونفکنی میکنه چون توانایی خواندن درون دیگران رو به دست میاره، ممکنه راه و بیراه در دیگران تجسس کنه و افکار شون رو بخونه.. -
کتاب پیشنهادی درباره موضوع تاپیک: خاطرات سفیر
-
همچنین شرکت توی دوره بینهایت شو رو هم پیشنهاد میکنم