تعین علامت
-
سلام دوستان عزیز لطفا این سوال رو راهنمایی کنید ، لطفا اگه میشه تشریحی حل کنید بهتره، خیلی ممنون از لطفتون
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان عزیز لطفا این سوال رو راهنمایی کنید ، لطفا اگه میشه تشریحی حل کنید بهتره، خیلی ممنون از لطفتون
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMikaeil Mazrai
دوست عزیز الایی این جزوه خلاصه نویسی هست مطالعه بفرمایید . -
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMikaeil Mazrai گزینه اش رو میدونم، تحلیلش برام مهمه..
-
ببینید دوست من
اولین گام برای تعین علامت بدست اوردن ریشه هست که در معادله درجه دو ممکنه دوتا ، یکی و یا اصلا ریشه نداشته باشه -
بعد به ترتیب از کوچک ترین ریشه تا بزرگ ترین ریشه از چپ به راست چینش میکنیم و از فرمولی که تو کادر نوشتم برای تعیین علامت استفاده میکنیم
-
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMikaeil Mazrai در تعین علامت گفته است:
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءگ3؟
-
Mikaeil Mazrai در تعین علامت گفته است:
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءگ3؟
amirmohammad shakeri نه اون نیست،
-
این پست پاک شده! -
-
ooh f*ck me
باحال بود
الان توضیح میدم
-
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMikaeil Mazrai
سلام
بفرمایید -
Mikaeil Mazrai
سلام
بفرمایید@miss-mir1381 در تعین علامت گفته است:
Mikaeil Mazrai
سلام
بفرماییداشتباه رفتین یه جایی رو
a نمیتونه منفی دو رادیکال 6 باشه چون اینجوری ریشه میشه رادیکال شیش
و در حقیقت a در حالت کلی میتونه مثبت دو رادیکال شش باشه چون اینجوری ریشه میشه منفی رادیکال شش که صدق میکنه در معادله
-
@miss-mir1381 در تعین علامت گفته است:
Mikaeil Mazrai
سلام
بفرماییداشتباه رفتین یه جایی رو
a نمیتونه منفی دو رادیکال 6 باشه چون اینجوری ریشه میشه رادیکال شیش
و در حقیقت a در حالت کلی میتونه مثبت دو رادیکال شش باشه چون اینجوری ریشه میشه منفی رادیکال شش که صدق میکنه در معادله
amirmohammad shakeri
اره
a رو نوشتم دو رادیکال شیش بعد توی مربع کاملش مثبت رو منفی نوشتم
ممنون که گفتی -
amirmohammad shakeri
اره
ممنون که گفتی@miss-mir1381 در تعین علامت گفته است:
amirmohammad shakeri
اره
ممنون که گفتیالبته a ، منفی دو رادیکال شیشه
که ایکس در میاد رادیکال شیش -
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMikaeil Mazrai در تعین علامت گفته است:
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءاینم راه حل من :
چون یکی از ریشه ها دوبار تکرار میشه یه حالت گرفتم که 1. سهمی ریشه مضاعف داره
2. سهمی دو تا ریشه داره که یکیش همون ریشه خطمون هستتو حالت دوم چون سهمی ریشه خط رو داره پس برش بخش پذیره میتونه از سریق بخش پذیری هم بری اگر بلدی گرچه خیلی فرقی نداره
البته من الان دل و روده سوال رو باز کردم. شما وقتی دلتا = 0 رو ببینی و دوتا a بدست بیاری یکیش رو حذف میکنی که گزینه ها نیست و عملا یکی از شاخه های شکل من حذف میشه
-
Mikaeil Mazrai
سلام
بفرمایید@miss-mir1381 سلام خیلی ممنون، من اونجاشو متوجه نمیشم ، مگه توی تعین علامت نباید چند عبارت رو جدا ریشه بدست بیاری و بعدش تعین علامت کنی و در آخر اون عبارت اصلی یعنی P از ضرب خانه علامت اون ها به دست بیاد؟!
-
@miss-mir1381 سلام خیلی ممنون، من اونجاشو متوجه نمیشم ، مگه توی تعین علامت نباید چند عبارت رو جدا ریشه بدست بیاری و بعدش تعین علامت کنی و در آخر اون عبارت اصلی یعنی P از ضرب خانه علامت اون ها به دست بیاد؟!
@miss-mir1381 سلام خیلی ممنون، من اونجاشو متوجه نمیشم ، مگه توی تعین علامت نباید چند عبارت رو جدا ریشه بدست بیاری و بعدش تعین علامت کنی و در آخر اون عبارت اصلی یعنی P از ضرب خانه علامت اون ها به دست بیاد؟!
کلاس دهمی شما؟
-
Mikaeil Mazrai
سلام خواهش میکنم
دوست من راه حل amirmohammad shakeri کامل تره، برای همین از روی اون بهتر متوجه میشید
اما حقیقتش من سوالتون رو نفهمیدم
لطفا یک بار دیگه جایی که مشکل دارید رو بگید یا بنویسید که بهتون توضیح بدم -
کلاس دهمی شما؟
amirmohammad shakeri نه یازدهم، اما به ما اینجور یاد دادن، به ما گفتن وقتی ی عبارت میخوای تعین علامت کنی گویا باشه و یا هر چیزی که از چند تیکه درجه یک و دو تشکیل شده باشه تک تک ریشه هاشوشونو بدست بیار و بعدش هر تیکه عبارت رو جدا تعین علامت کن و در نهایت برای تعین علامت کل عبارت علامت خانه ها رو از بالا به پایین در هم ضرب کن که کل عبارت تعین علامت شه، حالا حل شما رو من متوجه نشدم، میشه لطفا توضیح بیشتر بدین؟
-
amirmohammad shakeri نه یازدهم، اما به ما اینجور یاد دادن، به ما گفتن وقتی ی عبارت میخوای تعین علامت کنی گویا باشه و یا هر چیزی که از چند تیکه درجه یک و دو تشکیل شده باشه تک تک ریشه هاشوشونو بدست بیار و بعدش هر تیکه عبارت رو جدا تعین علامت کن و در نهایت برای تعین علامت کل عبارت علامت خانه ها رو از بالا به پایین در هم ضرب کن که کل عبارت تعین علامت شه، حالا حل شما رو من متوجه نشدم، میشه لطفا توضیح بیشتر بدین؟
خب این روش برای کنکور جواب نیست. باید تعیین علامت یه سطری رو بلد باشی. منم پایه راه حلم همینه اصن
یه سرچ کنین تو گوگل تعیین علامت یه سطری رو یاد بگیرین بعدش دوباره چک کنین