یک ابهام
-
Amir Hossein Rahtalab 0 ببین شاید تو این شکل واضح تر باشه .
داره میگه میره خارج و داخل سلول دیگه . پس از غشا باید رد بشه تا بتونه بره و بیاد دیگه !
الان ببین این عکس رو کامل متوجه میشه .
( مثل شکل کتابه ولی واضح تر )
Yegane Dehqan در یک ابهام گفته است:
داره میگه میره خارج و داخل سلول دیگه . پس از غشا باید رد بشه تا بتونه بره و بیاد دیگه !
خدا خيرت بده، خيرت ازجوونيت ببيني
دقيقا حرف منم همينه ديگه
-
Yegane Dehqan دستت بی بلا ولی هنوز قانع نشدم. وایسا برم جستجو کنم
-
Yegane Dehqan خب این شکل که درستی دومی رو ثابت میکنه
-
Yegane Dehqan در یک ابهام گفته است:
خدا خيرت بده، خيرت ازجوونيت ببيني
دقيقا حرف منم همينه ديگه
@roghayeh-eftekhari تو هم خیر ببینی خواهر
-
Yegane Dehqan دستت بی بلا ولی هنوز قانع نشدم. وایسا برم جستجو کنم
Amir Hossein Rahtalab 0 چی میخوای؟ مثلا چی رو متوجه نشدی؟
بگو قانعت کنم -
Yegane Dehqan خب این شکل که درستی دومی رو ثابت میکنه
sina bigdeli ببين تا از عرض غشاء عبور نكنه كه نميتونه وارد سلول بشه!! براي ورود به سلول حتما بايد از عرض غشاء عبور كنه
گفتم با اين استدلال پس نبايد بگيم مولكول هايي كه با انتقال فعال يا انتشار تسهيل شده وارد سلول شدن از عرض غشاء عبور كردن!
به هر صورت داره از عرض غشاء عبور ميكنه واسطه اش مهم نيست چه پروتئين باشه چه وزيكول تشكيل شده -
sina bigdeli ببين تا از عرض غشاء عبور نكنه كه نميتونه وارد سلول بشه!! براي ورود به سلول حتما بايد از عرض غشاء عبور كنه
گفتم با اين استدلال پس نبايد بگيم مولكول هايي كه با انتقال فعال يا انتشار تسهيل شده وارد سلول شدن از عرض غشاء عبور كردن!
به هر صورت داره از عرض غشاء عبور ميكنه واسطه اش مهم نيست چه پروتئين باشه چه وزيكول تشكيل شده@roghayeh-eftekhari احسنت
-
به هر صورت داره از عرض غشاء عبور ميكنه واسطه اش مهم نيست چه پروتئين باشه چه وزيكول تشكيل شده@roghayeh-eftekhari خب قرار نیست که حتما از لایه های غشا رد بشه الان غشا پیچیده دورش اوردتش تو
الان از عرض غشا رد نشده داخل سلول هم که اومده -
@roghayeh-eftekhari خب قرار نیست که حتما از لایه های غشا رد بشه الان غشا پیچیده دورش اوردتش تو
الان از عرض غشا رد نشده داخل سلول هم که اومدهsina bigdeli اون شکلی که فرستادمو ببین .
-
این پست پاک شده!
-
@roghayeh-eftekhari خب قرار نیست که حتما از لایه های غشا رد بشه الان غشا پیچیده دورش اوردتش تو
الان از عرض غشا رد نشده داخل سلول هم که اومده -
ببینید درگیریمون الان سر اینه که مولکول ها هنوز با سطح بیرونی فسفولیپید ها در تماسن. از فسفو لیپید ها که رد نشدن. عرض غشا اون دو لایه فسفولیپیدی هستتتتتتتت
@roghayeh-eftekhari
sina bigdeli
Yegane Dehqan -
ببینید درگیریمون الان سر اینه که مولکول ها هنوز با سطح بیرونی فسفولیپید ها در تماسن. از فسفو لیپید ها که رد نشدن. عرض غشا اون دو لایه فسفولیپیدی هستتتتتتتت
@roghayeh-eftekhari
sina bigdeli
Yegane DehqanAmir Hossein Rahtalab 0 ببينيد الان ما يه كاغذ رو غشاء سلول در نظر ميگيريم خب؟
بعد ما مياييم يه مولكول جامد ميذاريم تو يه تيكه از اينكه كاغذ و اون يه شكل يه توپ درمياريم و از كاغذ جداش ميكنيم
از مولكول هاي اون كاغذ ردش نكرديم ولي با تشكيل يه توپ در سطح طولي اون يه توپ درست كرديم و اورديمش اينطرف كاغذ يعني از عرض اون كاغذ ردش كرديم
در آندوسيتوز و اگزوسيتوز هم مواد از فسفوليپيدها رد نشدن ولي از عرض غشاء ياخته كه رد شدن -
@roghayeh-eftekhari عزیز جان گفته که از غشا رد میشه نه عرض غشا
اگه میتونست از عرض رد بشه مرض نداشت اندوسیتوز کنه که -
@roghayeh-eftekhari
sina bigdeli
Yegane DehqanAmir Hossein Rahtalab 0 خب پس جمله دوم درست میشه حرف منم اینه
-
Amir Hossein Rahtalab 0 ببينيد الان ما يه كاغذ رو غشاء سلول در نظر ميگيريم خب؟
بعد ما مياييم يه مولكول جامد ميذاريم تو يه تيكه از اينكه كاغذ و اون يه شكل يه توپ درمياريم و از كاغذ جداش ميكنيم
از مولكول هاي اون كاغذ ردش نكرديم ولي با تشكيل يه توپ در سطح طولي اون يه توپ درست كرديم و اورديمش اينطرف كاغذ يعني از عرض اون كاغذ ردش كرديم
در آندوسيتوز و اگزوسيتوز هم مواد از فسفوليپيدها رد نشدن ولي از عرض غشاء ياخته كه رد شدن@roghayeh-eftekhari نه نه اشتباه میکنی.
آه اصلا من چرا دارم طرف اون نظریه ی دوم خودمو میگیرم. دارم از شما میپرسم.
ولی عرض کاغذ رو رد نکرده ها. هنوز روی سطح بیرونی کاغذ قرار داره -
اگه میتونست از عرض رد بشه مرض نداشت اندوسیتوز کنه کهsina bigdeli اینو خوب اومدی
-
@roghayeh-eftekhari نه نه اشتباه میکنی.
آه اصلا من چرا دارم طرف اون نظریه ی دوم خودمو میگیرم. دارم از شما میپرسم.
ولی عرض کاغذ رو رد نکرده ها. هنوز روی سطح بیرونی کاغذ قرار دارهAmir Hossein Rahtalab 0 خب اون تيكه ديگه از غشاء جدا شده و جزء غشاء سلول حساب نميشه.بقيه غشاء حساب ميشه كه از عرضشون رد شده
-
اگه میتونست از عرض رد بشه مرض نداشت اندوسیتوز کنه کهsina bigdeli در یک ابهام گفته است:
اگه میتونست از عرض رد بشه مرض نداشت اندوسیتوز کنه کهخب پس انتقال تسهيل شده و انتقال فعالم از عرض غشاء رد نميشن؟اينو مطمئنم رد ميشه چون تو كتاب گفته استادم گفتن. با اين استدلال پس حرف هردو غلطه؟
-
Amir Hossein Rahtalab 0 خب اون تيكه ديگه از غشاء جدا شده و جزء غشاء سلول حساب نميشه.بقيه غشاء حساب ميشه كه از عرضشون رد شده
@roghayeh-eftekhari نمیدونم. شاید. شاید هم نه چون داخل سلول هم غشا داریم.
من دیگه ساکت میشم ببینم شما چی میگید