دارم دیوونه میشم
-
سلام دوستان آلاءی
اومدم درباره حس وحال الانم براتون بگم و کمک بخوام. چون واقعا به آخر خط رسیدم.
راستش من دوستی ندارم و متاسفانه با خونواده مشکل پیدا کردم و نمیتونم باهاشون دردودل کنم(بخاطر اینکه قبلا خطا کردم)
نمیدونم واقعا چرا نمیتونم مستقل باشم حتی موقع خرید.
از طرفی خونوادم معتقدن که نباید الکی گریه کنم. مگه گریه برا تخلیه نیس؟
دیگه خستم. خستم از هرچی نصیحت. بعضی وقتا احساس میکنم از بقیه بچه ها ارزشم کمتره. خونواده من فکر میکنن اگه مذهبی باشن کافیه و بچه ها نیازی ب هم صحبت ندارن.(البته من قصد توهین ندارم و خودم بچه مذهبی هستم)
احساس میکنم دارم افسرده میشم. لطفا کمک کنید.
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان آلاءی
راستش من دوستی ندارم و متاسفانه با خونواده مشکل پیدا کردم و نمیتونم باهاشون دردودل کنم(بخاطر اینکه قبلا خطا کردم)
دیگه خستم. خستم از هرچی نصیحت. بعضی وقتا احساس میکنم از بقیه بچه ها ارزشم کمتره. خونواده من فکر میکنن اگه مذهبی باشن کافیه و بچه ها نیازی ب هم صحبت ندارن.(البته من قصد توهین ندارم و خودم بچه مذهبی هستم)
@دانش-آموزان-آلاءF Gh 1
سیلام
همیشه ته خط بد نیست گاهی ته خط باعث شروع یه صفحه جدید میشه یا یه خط جدید
به هر حال هزاران دفعه به شخصه خودم گفتم به اخر ط رسیدم و نمیتونم و کلی ا اینا من ادمی نیستم با نصیحت زیاد حال کنم چون جا داره
ادم وقتی گریه میکنه باید جوری خالی بشه از اون غصه و درده و فکرشو بتونه باز متمرکز کنه رو خواسته هاش و اینکه برای یه چیز دوبار گریه نکنه
یعنی وقتی رسیدی به ته خط اوکی نقطه بزار و دوباره شروع کن
شما الا رو داری با کلی رفیق
هیچوقت احساس تنهایی نکن دومن باید بگگم بهترین رفیقت بعد خدا خودتی برای خودت یادبکگیر چطوری حال خودتو خوب کنی
یاد بگیر مستقل از همه ادما باشی ادم اجتماعی اینو تو مطالعات اجتماعی خیلی میگن
ولی تنها کسی که تا ته تهش باهات هست خودتی -
سلام دوستان آلاءی
@دانش-آموزان-آلاءاین پست پاک شده! -
سلام دوستان آلاءی
@دانش-آموزان-آلاءF Gh 1
خیلی باید بنویسم برات. قول بده تا تهش حوصلت سر نره
نمیدونم دختری یا پسر. و خب این روی حرفایی که باید بهت بزنم تأثیر داره. پس هر دوتا رو میگم که دیگه کارو کامل انجام داده باشم...
اول از همه میخوام اینو بهت بگم که لطفا دیگه هیچوقت از عبارت به آخر خط رسیدم استفاده نکن. چون تا لحظه ای که وجود داری، هنوز تا آخر خط راه هست.
درمورد این حرف زدی که با خانواده به مشکل خوردی و نمیتونی صحبت کنی باهاشون. اکثر ماها خیلی وقته که از خانواده هامون از لحاظ روحی جدا شدیم. متأسفانه اکثر خانواده ها معتقدن که بچه فقط و فقط نیازهای مادی داره. یعنی اگه کسی پول شما رو تا حتی الامکان تأمین کرده باشه. معتقده که سنگ تموم گذاشته و شما اگه ذره ای از هرچیزی ناراحت باشی به معنای واقعی کلمه گستاخ و بی چشم و رویی... اما خب همهٔ ما میدونیم که گاهی اوقات فقط نیاز به یه هم صحبت داریم. صدبرابر پول! من به شخصه از همون اولش توی خونواده گوش شنوا نداشتم. به خاطر همین باید یاد میگرفتم که مشکل من مال خودمه و خودم باید حلش کنم. تو هم باید تلاش کنی که بیشتر از بقیه، به خودت نیاز داشته باشی...
امیدوارم که مشکلت با خانوادهت حل بشه.اما خیلی نگران نباش و خیلی غصه نخور. تلاش کن که باز اعتمادشون رو به دست بیاری و خطایی که انجام دادی رو درست کنی.
میشه به راحتی دوست پیدا کرد. دوست و یه هم صحبت عالی واقعا به تو کمک میکنه تا با مسائلت خیلی راحت تر و سریعتر کنار بیای. اینجا توی انجمن دوستای خیلی زیادی میتونی پیدا کنی و باهاشون راجب مسائل و درگیریات حرف بزنی.
راه های جایگزین هم هست. مثل نوشتن، موزیک گوش دادن و توی یه اتاق بلند بلند راجب درگیریا حرف زدن. و اگه پسری، چون برات راحت تره، قدم زدن... البته خیلی از راهای دیگه ای هم هست که خب مسلما اینا مرتبط با حس و حال آدمه...
استقلال روحی هم چیزی نیست که یهویی پیش بیاد. پله پله و آروم آروم باید ساخته بشه. نه خیلی عجله کن و نه خیلی بترس. البته اینم بگم استقلال روحی به این معنی نیست که ما دیگه کلا با هیشکی درمورد هیچی حرف نزنیم! نه! بالأخره همهٔ ما به لطف انسان بودنمون نیاز به هم صحبت داریم...
و در آخر، گریه کن. گریه کردن حق توعه... نعمتیه که بهت داده شده و تو حق استفاده رو ازش داری... گریه کردن باعث تخلیهٔ افکار منفی و درد میشه. تو حق داری که آروم باشی... -
سلام دوستان آلاءی
@دانش-آموزان-آلاءF Gh 1 سلام دوست عزیز
امممم میدونی من غالبااینجورمواقع یه توماااار(یاشایدم طومارررر)مینویسم
ولی ایندفه بچه ها هرچی لازم بوده روگفتن
فقط میخواستم بگم
هییی!مااینجایه خونواده ایمفک کنم کنکوری هستی
خیلییییی زود دوران قشنگ دانشجوییت میرسه ومیتونی اکیپ خفن وباحال خودتو داشته باشی
اما
اما
اما
لااقل تااونموقع (وحتی بیشتر)هرباردلت گرفت بیااینجا وباهامون حرف بزن
میتونی رومون حساب کنی,
بالاخره شماهم آلایی وعضوی ازهمین خونواده ای -
F Gh 1 سلام دوست عزیز
فقط میخواستم بگم
خیلییییی زود دوران قشنگ دانشجوییت میرسه ومیتونی اکیپ خفن وباحال خودتو داشته باشی
اما
اما
اما
میتونی رومون حساب کنی,
F Gh 1
خیلی باید بنویسم برات. قول بده تا تهش حوصلت سر نره
نمیدونم دختری یا پسر. و خب این روی حرفایی که باید بهت بزنم تأثیر داره. پس هر دوتا رو میگم که دیگه کارو کامل انجام داده باشم...
اول از همه میخوام اینو بهت بگم که لطفا دیگه هیچوقت از عبارت به آخر خط رسیدم استفاده نکن. چون تا لحظه ای که وجود داری، هنوز تا آخر خط راه هست.
درمورد این حرف زدی که با خانواده به مشکل خوردی و نمیتونی صحبت کنی باهاشون. اکثر ماها خیلی وقته که از خانواده هامون از لحاظ روحی جدا شدیم. متأسفانه اکثر خانواده ها معتقدن که بچه فقط و فقط نیازهای مادی داره. یعنی اگه کسی پول شما رو تا حتی الامکان تأمین کرده باشه. معتقده که سنگ تموم گذاشته و شما اگه ذره ای از هرچیزی ناراحت باشی به معنای واقعی کلمه گستاخ و بی چشم و رویی... اما خب همهٔ ما میدونیم که گاهی اوقات فقط نیاز به یه هم صحبت داریم. صدبرابر پول! من به شخصه از همون اولش توی خونواده گوش شنوا نداشتم. به خاطر همین باید یاد میگرفتم که مشکل من مال خودمه و خودم باید حلش کنم. تو هم باید تلاش کنی که بیشتر از بقیه، به خودت نیاز داشته باشی...
امیدوارم که مشکلت با خانوادهت حل بشه.اما خیلی نگران نباش و خیلی غصه نخور. تلاش کن که باز اعتمادشون رو به دست بیاری و خطایی که انجام دادی رو درست کنی.
میشه به راحتی دوست پیدا کرد. دوست و یه هم صحبت عالی واقعا به تو کمک میکنه تا با مسائلت خیلی راحت تر و سریعتر کنار بیای. اینجا توی انجمن دوستای خیلی زیادی میتونی پیدا کنی و باهاشون راجب مسائل و درگیریات حرف بزنی.
راه های جایگزین هم هست. مثل نوشتن، موزیک گوش دادن و توی یه اتاق بلند بلند راجب درگیریا حرف زدن. و اگه پسری، چون برات راحت تره، قدم زدن... البته خیلی از راهای دیگه ای هم هست که خب مسلما اینا مرتبط با حس و حال آدمه...
استقلال روحی هم چیزی نیست که یهویی پیش بیاد. پله پله و آروم آروم باید ساخته بشه. نه خیلی عجله کن و نه خیلی بترس. البته اینم بگم استقلال روحی به این معنی نیست که ما دیگه کلا با هیشکی درمورد هیچی حرف نزنیم! نه! بالأخره همهٔ ما به لطف انسان بودنمون نیاز به هم صحبت داریم...
و در آخر، گریه کن. گریه کردن حق توعه... نعمتیه که بهت داده شده و تو حق استفاده رو ازش داری... گریه کردن باعث تخلیهٔ افکار منفی و درد میشه. تو حق داری که آروم باشی... -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
F Gh 1 سلام دوست عزیز
فقط میخواستم بگم
اما
اما
اما
میتونی رومون حساب کنی,
مهشید حسن زاده 0
ممنون
طومار؟!F Gh 1 اگه دخملی که فک کنم هسی
قربانت
آره طومار
آشنامیشی حالا
مابه نوشته هاطولانی اینجامیگیم طومار
تازه شاید باورت نشه ولی سلطان طومارم داریم اینحاF Gh 1 در دارم دیوونه میشم
گفته است:
شیر احمد جوادی در دارم دیوونه میشم
گفته است:
F Gh 1 سلام
چون مذهبی هستین، مباحث و سلسله سخنرانی های《حال خوب》آقای پناهیان توی این موارد خیلی خوبه(@panahian_ir توی ایتا یا تلگرام و...)
مثلا یکی از نکاتی که ایشون میگن، اینه که حال خوب، ملاک دینداری هست... کسی که حالش خوب نیست(نشاط نداره)، درست و کامل به دین عمل نمیکنه چون اصلا دین برای این هست که انسان بتونه درست زندگی کنه (و حال بد با زندگی خوب تضاد داره)
یعنی کسی که به دین عمل کنه، اتوماتیک حالش خوب میشهنکته ی بعدی اینه که هرچی بیشتر تنها باشید، ذهن تون بیشتر مشغول میشه... شاید دوست صمیمی نداشته باشید ولی بین همکلاسی ها و آشنا ها حتما افرادی هستن که ارتباطتون با اونا، نسبت به بقیه فرق کنه
سعی کنید از بین همین افراد با بعضیاشون صمیمی تر بشید تا تنها نباشیدبعضیا فکر میکنن روضه و گریه باعث میشه آدم افسردگی بگیره و... نمیدونم تجربه ش کردید یا نه ولی اون نشاطی که بعد از روضه و هیئت بوجود میاد چیزی نیست که بشه تعریف کرد...حال و هوای عجیبیه؛ از این بحث هم کمک بگیرید مؤثره
ولی من یاد گرفتم ک نباید با کسی صمیمی شد
میگماااا
بنظرم این نتیجه یه کوچولواشتباهه
ببین اینکه بگیم نباید باکسی صمیمی شد اشتباه مطلقه!مثه این میمونه که آدم دورخودش دیواربکشه وفقط باآیفون بابقیه حرف بزنه!
اتفاقا باید دوست شد باید دوستی ساخت حتی صمیمی شد(البته ازراه درست وبا آدم درستش)امااااا حتی توهمون رابطه هم باید یه حدمشخص داشت
میدونی مثه اینه که تو تویه خونه بابقیه زندگی شادوگرمی داشته باشی اماخب بهرحال تو تو اون خونه کمدشخصی خودتم داری واین کمدتو مانع صمیمیتت بابقیه نیست مگه نه؟
پسسسسس ازصمیمیت وساختن روابط درست باآدما نترس اما بی گدارهم به آب نزن
هرچیزی ازراه درستش -
F Gh 1
خیلی خودتو تحت فشار نذار. واقعا اگه به ابعاد روحیت توجهی نمیکنن تلاش کن باهاشون چیزی رو توی این زمینه ها درمیون نذاری. چون با جای اینکه حالت خوب بشه، تازه حالت که خوب نمیشه هیچی، حرص هم میخوری بدتر میشه. -
سلام دوستان آلاءی
@دانش-آموزان-آلاءF Gh 1 سلام عزیزم
ببین من خیلی وقت پیش تصمیم گرفتم که دردولامو به هیچکسسس نگم چون حتی اگه مامانمم باشه ، یه مدت بعد پشیمونم میکنه
از من میشنوی به هیشکی نگو
منم خیلی ناراحت بودم که وای من دوستی ندارم ، به خونوادمم میگم دیگه واویلا ولی الان دیگه به خدا میگم
شاید بگی اینا بچه بازیه ، نه به جون خودم
از وقتی که فهمیدم من به جز خدا هیچکسو ندارم ، دیگه واسه هرچیزی ناراحت نیستم ، مشکلمو به خدا میگم ، خودش حل میکنه ،خداستا ، قرار نیست که ما راهو بهش نشون بدیم
تو هم به خدا بگو ، خودش میدونه ها ولی تو که میگی ، سریع مشکلو حل میکنه
مان به یه نتیجه رسیدم که نباید یه سری چیزا رو حتی به هرکسی بگم ، فقط بین خودم و خدا بمونه ، سریعتر وضعیت بهتر میشه -
سلام دوستان آلاءی
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان آلاءی
@دانش-آموزان-آلاءF Gh 1
دوست آلایی سلام
من تا اونجایی که از اطرافیان خودم سراغ دارم اینجوریه که خیلی سخت میشه با خانواده مشورت و حتی گاهی درد و دل کرد
پس این یه امر معموله و خیلی نباید از بابتش ناراحت باشید
اما پیشنهادی که بنده به شما میکنم اینه که برای چند روز هم که شده همه برنامه های روزانه خودتون رو متوقف کنید و به کارهایی بپردازید که شمارو سرحال میاره
مثلا چند مورد از کاراهایی که حال خودمو خیلی خوب میکنه اینجوریه که برم پیاده روی ، فیلم خوب ببینم ،موسیقی بیکلام خوب گوش بدم ، پیتزا بخورم و هزاران کار دیگه که ردیف کردنشون در این مقال نمیگنجه
اما در مورد ارزش خودتون فرمودید
ارزش آدما رو نمیشه به وسیله برخورد دیگران باهاشون مشخص کرد بلکه این خود شخصه که میتونه به خودش ارزش بده
حالا به چه صورت؟
یادمه چند وقت پیشا حساب رسمی آلاء توی اینستاگرام یک استوری در مورد انسان های موفق گذاشته بود(نمیدونم یادتون هست یا نه) ؛ این استوری به این موضوع میپرداخت که ویژگی مشترک انسان هایی که به اهدافشون رسیدن چیه؟ به طور خلاصه خدمت شما عرض کنم همشون یک چارچوب مشخص( که بهش اصطلاحا داشتن دیسیپلین هم میگن) برای خودشون داشتن که بهش عمل میکردن.
پیشنهاد بنده به شما اینه که به دنبال قوانین خودتون برای زندگی کردن بگردین و وقت رو تلف نکنید.
اما مورد دیگری که باید خدمتتون عرض کنم اینه که اگر گریه کردن موجب تسکین خاطر شما میشه حتما این کار رو انجام بدین ولی اگر موجب میشه بدتر سر خورده و ناراحت بشین پیشنهاد بنده اینه که روزمره خودتون رو با موسیقی های شاد و فیلم های کمدی خوب پر کنید و نگذارید روزتون خراب بشه
و در نهایت باید بگم این خود شمایید که تعیین کننده همه چیز هستید پس باکمی استراحت به مسیر همیشگی زندگیتون بر گردید
موفق باشید -
سلام دوستان آلاءی
@دانش-آموزان-آلاءسلام عزیزم روزت بخیر
این حس و حالی رو که میگی تقریبا هممون یه دور حس کردیم اینکه تو خانواده کسی نیست باهاش دردو دل کنی اگرم با کسی درمورد ناراحتیات حرف بزنی طور دیگه ای برداشت میکنن یا خب اونطور که میخوای باهات حرف نمیزنن و فاز نصیحت برمیدارن.
از نظر من دوستان خیلی بهتر میتونن کمک کنن تا حالت بهتر بشه
ولی خب کسایی هستن که دوستاشون رو خیلی دیر پیدا میکنن و خب راحت نمیتونن با هرکسی حرف بزنن (عین خود من!)
ولی به هرحال من اینجامهروقت که حس کردی لازم داری با کسی حرف بزنی ( اگه دوست داشتی )میتونی تودلی تگم کنی باهم حرف بزنیم بلاخره تا جایی از دستم بر بیاد سعی میکنم کمکت کنم
F Gh 1 در دارم دیوونه میشمگفته است:
. بعضی وقتا احساس میکنم از بقیه بچه ها ارزشم کمترهدر مورد با این حرفی که زدی، اصلا اصلا همچین فکری نکن
حالا نمیدونم چی باعث شده که این فکر به ذهنت برسه ولی هر آدمی منحصر به فرد خودشه بنظرم ما اصلا نمیتونیم بگیم کی ارزشش بالاتره چون ملاکی برای اینکار وجود نداره! حالا چون مثلا چند نفر اومدن از من انتقاد کردن یا مثلا برخورد خوبی با من نداشتن من بیام بگم ارزش من پایین تر از بقیه است چون هیچ دوستی ندارم یا کسی نیست حرف های منو بفهمه!
البته که اینطور نیست!
دنیا آدمای زیاد و متفاوتی داره قرار نیست مثل هم باشیم که بخوایم باهم مقایسه بشیم و ارزش های همدیگه رو بسنجیم.
فقط میتونم بگم خودت باش
و اصلا هم به این فکر نکن که بخوای خودتو با بقیه مقایسه کنی.
امیدوارم خوب منظورمو رسونده باشم️
پ.ن : نگران اعتبارتم نباش -
F Gh 1 سلام عزیزم
ببین من خیلی وقت پیش تصمیم گرفتم که دردولامو به هیچکسسس نگم چون حتی اگه مامانمم باشه ، یه مدت بعد پشیمونم میکنه
از من میشنوی به هیشکی نگو
منم خیلی ناراحت بودم که وای من دوستی ندارم ، به خونوادمم میگم دیگه واویلا ولی الان دیگه به خدا میگم
شاید بگی اینا بچه بازیه ، نه به جون خودم
از وقتی که فهمیدم من به جز خدا هیچکسو ندارم ، دیگه واسه هرچیزی ناراحت نیستم ، مشکلمو به خدا میگم ، خودش حل میکنه ،خداستا ، قرار نیست که ما راهو بهش نشون بدیم
تو هم به خدا بگو ، خودش میدونه ها ولی تو که میگی ، سریع مشکلو حل میکنه
مان به یه نتیجه رسیدم که نباید یه سری چیزا رو حتی به هرکسی بگم ، فقط بین خودم و خدا بمونه ، سریعتر وضعیت بهتر میشه -
F Gh 1 در ضمن منم خیلی احساساتی م و تا تقی به توقی میخوره گریه میکنم
گریه کن نگرانم نباش ، حالا تو تنهایی ت گریه کن
البته اشک تمساح نباشه ها -
F Gh 1 اگه دخملی که فک کنم هسی
قربانت
آره طومار
آشنامیشی حالا
مابه نوشته هاطولانی اینجامیگیم طومار
تازه شاید باورت نشه ولی سلطان طومارم داریم اینحاF Gh 1 در دارم دیوونه میشم
گفته است:
شیر احمد جوادی در دارم دیوونه میشم
گفته است:
F Gh 1 سلام
چون مذهبی هستین، مباحث و سلسله سخنرانی های《حال خوب》آقای پناهیان توی این موارد خیلی خوبه(@panahian_ir توی ایتا یا تلگرام و...)
مثلا یکی از نکاتی که ایشون میگن، اینه که حال خوب، ملاک دینداری هست... کسی که حالش خوب نیست(نشاط نداره)، درست و کامل به دین عمل نمیکنه چون اصلا دین برای این هست که انسان بتونه درست زندگی کنه (و حال بد با زندگی خوب تضاد داره)
یعنی کسی که به دین عمل کنه، اتوماتیک حالش خوب میشهنکته ی بعدی اینه که هرچی بیشتر تنها باشید، ذهن تون بیشتر مشغول میشه... شاید دوست صمیمی نداشته باشید ولی بین همکلاسی ها و آشنا ها حتما افرادی هستن که ارتباطتون با اونا، نسبت به بقیه فرق کنه
سعی کنید از بین همین افراد با بعضیاشون صمیمی تر بشید تا تنها نباشیدبعضیا فکر میکنن روضه و گریه باعث میشه آدم افسردگی بگیره و... نمیدونم تجربه ش کردید یا نه ولی اون نشاطی که بعد از روضه و هیئت بوجود میاد چیزی نیست که بشه تعریف کرد...حال و هوای عجیبیه؛ از این بحث هم کمک بگیرید مؤثره
ولی من یاد گرفتم ک نباید با کسی صمیمی شد
میگماااا
بنظرم این نتیجه یه کوچولواشتباهه
ببین اینکه بگیم نباید باکسی صمیمی شد اشتباه مطلقه!مثه این میمونه که آدم دورخودش دیواربکشه وفقط باآیفون بابقیه حرف بزنه!
اتفاقا باید دوست شد باید دوستی ساخت حتی صمیمی شد(البته ازراه درست وبا آدم درستش)امااااا حتی توهمون رابطه هم باید یه حدمشخص داشت
میدونی مثه اینه که تو تویه خونه بابقیه زندگی شادوگرمی داشته باشی اماخب بهرحال تو تو اون خونه کمدشخصی خودتم داری واین کمدتو مانع صمیمیتت بابقیه نیست مگه نه؟
پسسسسس ازصمیمیت وساختن روابط درست باآدما نترس اما بی گدارهم به آب نزن
هرچیزی ازراه درستش