دارم دیوونه میشم
-
سلام عزیزم روزت بخیر
این حس و حالی رو که میگی تقریبا هممون یه دور حس کردیم اینکه تو خانواده کسی نیست باهاش دردو دل کنی اگرم با کسی درمورد ناراحتیات حرف بزنی طور دیگه ای برداشت میکنن یا خب اونطور که میخوای باهات حرف نمیزنن و فاز نصیحت برمیدارن.
از نظر من دوستان خیلی بهتر میتونن کمک کنن تا حالت بهتر بشه
ولی خب کسایی هستن که دوستاشون رو خیلی دیر پیدا میکنن و خب راحت نمیتونن با هرکسی حرف بزنن (عین خود من!)
ولی به هرحال من اینجامهروقت که حس کردی لازم داری با کسی حرف بزنی ( اگه دوست داشتی )میتونی تودلی تگم کنی باهم حرف بزنیم بلاخره تا جایی از دستم بر بیاد سعی میکنم کمکت کنم
F Gh 1 در دارم دیوونه میشمگفته است:
. بعضی وقتا احساس میکنم از بقیه بچه ها ارزشم کمترهدر مورد با این حرفی که زدی، اصلا اصلا همچین فکری نکن
حالا نمیدونم چی باعث شده که این فکر به ذهنت برسه ولی هر آدمی منحصر به فرد خودشه بنظرم ما اصلا نمیتونیم بگیم کی ارزشش بالاتره چون ملاکی برای اینکار وجود نداره! حالا چون مثلا چند نفر اومدن از من انتقاد کردن یا مثلا برخورد خوبی با من نداشتن من بیام بگم ارزش من پایین تر از بقیه است چون هیچ دوستی ندارم یا کسی نیست حرف های منو بفهمه!
البته که اینطور نیست!
دنیا آدمای زیاد و متفاوتی داره قرار نیست مثل هم باشیم که بخوایم باهم مقایسه بشیم و ارزش های همدیگه رو بسنجیم.
فقط میتونم بگم خودت باش
و اصلا هم به این فکر نکن که بخوای خودتو با بقیه مقایسه کنی.
امیدوارم خوب منظورمو رسونده باشم️
پ.ن : نگران اعتبارتم نباش -
سلام دوستان آلاءی
اومدم درباره حس وحال الانم براتون بگم و کمک بخوام. چون واقعا به آخر خط رسیدم.
راستش من دوستی ندارم و متاسفانه با خونواده مشکل پیدا کردم و نمیتونم باهاشون دردودل کنم(بخاطر اینکه قبلا خطا کردم)
نمیدونم واقعا چرا نمیتونم مستقل باشم حتی موقع خرید.
از طرفی خونوادم معتقدن که نباید الکی گریه کنم. مگه گریه برا تخلیه نیس؟
دیگه خستم. خستم از هرچی نصیحت. بعضی وقتا احساس میکنم از بقیه بچه ها ارزشم کمتره. خونواده من فکر میکنن اگه مذهبی باشن کافیه و بچه ها نیازی ب هم صحبت ندارن.(البته من قصد توهین ندارم و خودم بچه مذهبی هستم)
احساس میکنم دارم افسرده میشم. لطفا کمک کنید.
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان آلاءی
راستش من دوستی ندارم و متاسفانه با خونواده مشکل پیدا کردم و نمیتونم باهاشون دردودل کنم(بخاطر اینکه قبلا خطا کردم)
دیگه خستم. خستم از هرچی نصیحت. بعضی وقتا احساس میکنم از بقیه بچه ها ارزشم کمتره. خونواده من فکر میکنن اگه مذهبی باشن کافیه و بچه ها نیازی ب هم صحبت ندارن.(البته من قصد توهین ندارم و خودم بچه مذهبی هستم)
@دانش-آموزان-آلاءF Gh 1 سلام
منم چنین مشکلی دارم و تصمیم گرفتم تمام مشکلاتم رو بنویسم یا هرچی ناراحتم کرده همرو تو یه دفتر مینویسم و خودمو تخلیه میکنم بنظر من این کار رو امتحان کن از هرچی ناراحتی دلخوری عصبانی هستی بنویس🥺
-
@haniehno ببین من خیلی وقت پیش تصمیم گرفتم که دردولامو به هیچکسسس نگم چون حتی اگه مامانمم باشه ، یه مدت بعد پشیمونم میکنه
دقیقا
-
F Gh 1
سلام
شاید باورت نشه ولی خود من هم چند روزه همچین حسی رو دارم وقبلا هم داشتمیه اهنگ غمگین بزار یه دل سیر گریه کن
همینو میتونم بگم -
سلام دوستان آلاءی
@دانش-آموزان-آلاءF Gh 1 سلام
یه رفتاری از خودت نشون بده که بگن دیگه بزرگ شده برا همین کم کم مستقل میشی -
@سجاد-ذوالفقاری آهنگ غمگین میخواد چیکار
شرایطی که داره ( من خودمم بعضا دارم ) خودش سیل راه میندازه -
@سجاد-ذوالفقاری
به نظرتون خوبه ؟
میدونما این احساساتی بودن منم خیلی بده که ببینم یکی ناراحته منم بشینم باهاش گریه کنم ولی به نظر من اینکه آدم بتونه راحت گریه کنه و راحت بخنده یه نعمت بزرگه
از ته قلبم از خدا میخوام گریه هاتونو از سر شوق و خوشحالی کنه ، اون موقع راحت گریه تون بیاد -
سلام دوستان آلاءی
@دانش-آموزان-آلاءF Gh 1 سلام دوست خوبم
ادما گاهی اوقات کم میارن، خسته میشن و دلشون میخاد یه استاپ حداقل موقت داشته باشن، این بد نیست
یجایی توی راهت اگه خسته شدی یکم وایسا نفسی تازه کن و دوباره شروع به تلاش کن اما تسلیم نشو!!.
گریه کردن، گاهی وقتا برای سبک شدن خیلی خوبه، اما یه وقتایی باید بجای گریه و ناله دنبال راه حل بود، مثلا اگه همیشه اذیتی و دلت میخواد گریه کنی ، راهی پیدا کن تا شاد باشی و کمتر به غصه ها فکر کنی
برای بیرون رفتن و... این چیزا هم توی سن ما طبیعیه که هنوز خونواده هامون سخت گیری کنن و جای نگرانی نیست، میگذره این روزا
مذهبی بودن خونواده هم دلیل بر این نیست که لازم نیست سنگ صبور هم باشن، خیلی از خونواده ها حتی غیر مذهبیش دچار این اشتباه میشن که هرکی باید مشکل خودشو خودش حل کنه یا غرق در کارای خودشون میشن و از بقیه غافل، که چاره این رفتار اشتباه صبر و پذیرشه...
اگه این سختگیری خونواده بخاطر اشتباهیه که انجام دادی، سعی کن اشتباهتو اصلاح کنی و واقعا دیگه سراغش نری ، با خونواده مهربون باش و اگه اذیتت کردن سعی کن با ارامش رفتار کنی، تا دوباره بهت اعتماد کنن
توی همه ی اینا هم امیدت به خدا رو از دست نده
ببخشید خیلی حرف زدم و ممنون که حرفامو خوندی -
F Gh 1 سلام دوست خوبم
ادما گاهی اوقات کم میارن، خسته میشن و دلشون میخاد یه استاپ حداقل موقت داشته باشن، این بد نیست
یجایی توی راهت اگه خسته شدی یکم وایسا نفسی تازه کن و دوباره شروع به تلاش کن اما تسلیم نشو!!.
گریه کردن، گاهی وقتا برای سبک شدن خیلی خوبه، اما یه وقتایی باید بجای گریه و ناله دنبال راه حل بود، مثلا اگه همیشه اذیتی و دلت میخواد گریه کنی ، راهی پیدا کن تا شاد باشی و کمتر به غصه ها فکر کنی
برای بیرون رفتن و... این چیزا هم توی سن ما طبیعیه که هنوز خونواده هامون سخت گیری کنن و جای نگرانی نیست، میگذره این روزا
مذهبی بودن خونواده هم دلیل بر این نیست که لازم نیست سنگ صبور هم باشن، خیلی از خونواده ها حتی غیر مذهبیش دچار این اشتباه میشن که هرکی باید مشکل خودشو خودش حل کنه یا غرق در کارای خودشون میشن و از بقیه غافل، که چاره این رفتار اشتباه صبر و پذیرشه...
اگه این سختگیری خونواده بخاطر اشتباهیه که انجام دادی، سعی کن اشتباهتو اصلاح کنی و واقعا دیگه سراغش نری ، با خونواده مهربون باش و اگه اذیتت کردن سعی کن با ارامش رفتار کنی، تا دوباره بهت اعتماد کنن
توی همه ی اینا هم امیدت به خدا رو از دست نده
ببخشید خیلی حرف زدم و ممنون که حرفامو خوندی -
@سجاد-ذوالفقاری
به نظرتون خوبه ؟
میدونما این احساساتی بودن منم خیلی بده که ببینم یکی ناراحته منم بشینم باهاش گریه کنم ولی به نظر من اینکه آدم بتونه راحت گریه کنه و راحت بخنده یه نعمت بزرگه
از ته قلبم از خدا میخوام گریه هاتونو از سر شوق و خوشحالی کنه ، اون موقع راحت گریه تون بیاد -
زهرا باونی زاده راستش من خیلی حساس شدم و فقط کافیه تقی به توقی بخوره
من نمیتومم با آرامش برخورد کنم
-
سلام دوستان آلاءی
@دانش-آموزان-آلاء -
-
زهرا باونی زاده راستش من خیلی حساس شدم و فقط کافیه تقی به توقی بخوره
من نمیتومم با آرامش برخورد کنم
F Gh 1 حق میدم بهتون
اما نمیشه دائما اینطور بود
سعیتون رو کنید، تکرار و تمرین کنید روش تا عادت کنید بهش
عادتای خوب جایگزین کنید
مثلا تا عصبانی شدید فورا یه لیوان اب بخورید
یا فضای متشنج رو بدون حرفی ترک کنید
منم یه زمانی تقریبا اینطور بودم
اما از یه فرصت استفاده کردم تونستم تا حد زیادی اخلاقمو بهتر کنم
اینم بدونید با دعوا کردن بیشتر چیزی حل نمیشه
اما زبون ارام و نرم حسابی کار رو راه میندازه -
M S 4 این اصلا راه حل معقولی نیست:| که چی بشه
-
F Gh 1 سلام
منم چنین مشکلی دارم و تصمیم گرفتم تمام مشکلاتم رو بنویسم یا هرچی ناراحتم کرده همرو تو یه دفتر مینویسم و خودمو تخلیه میکنم بنظر من این کار رو امتحان کن از هرچی ناراحتی دلخوری عصبانی هستی بنویس🥺
Fariba Arbabi اره این واقعا موثره
من امتحان کردم آدم سبک میشه -
M S 4 این اصلا راه حل معقولی نیست:| که چی بشه
زهرا باونی زاده
خیلی اوقات جواب میده