دارم دیوونه میشم
-
Honjy Irani
منظور چن روز بره خونه پدربزرگ مادربزرگ یا خونه فامیلا
M S 4 گفتی از خونه فرار کن ،فرار کردن با به خونه ی دیگر اقوام رفتن خیلییییییییی فرق می کنه، اطلاع دارید که منظور دیگران رو فقط میشه از حرف هاشون فهمید که؟؟؟ اما در هر صورت فرار (رهاکردن) گزینه مناسبی نیست چراکه فقط صورت مسئله رو پاک می کنه نه حل.
-
اسما نادری میشه توضیح بدید؟ مجازی میشه ثبت نام کرد؟
F Gh 1
بله این دوره کاملا رایگان هستش و با ارسال عدد۵ به 1000888 میتونید ثبت نام کنید
موفق باشی رفیق:) -
اسما نادری میشه توضیح بدید؟ مجازی میشه ثبت نام کرد؟
F Gh 1
دوره هم مجازی هست -
F Gh 1
سلام ان شاءالله که حالت خوب باشه
درکت میکنم بعضی از خانواده های مذهبی خیلی تعصب دارن سختی بسیاری که میگیرن باعث میشه که زده بشن بچه ها و ..
من خودم خانوادم خیلی سخت میگیرن قبلا خیلی اذیت میشدم یه جاهاییم خیلی خیلی نا امید میشدم
اما تا قبل از اینکه دوره بینهایت شو رو شرکت کردم قبلش اصلا انگیزه ای به زندگی نداشتم ..
اما بعد که کم کم جلو رفتم خیلی نظرم به زندگی عوض شد
اگر هیچ کس رو هم نداشته باشم میدونم که خدارو دارم
تونستم خدای خوشمزه خودم روبشناسم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که من رو داخل این مسیر گذاشت بین این همه نوجوون
و به نظرم این لطف امام رضا به من بود از اول هم بخاطر اردوی مشهد ثبت نام کردم و رفته رفته عاشق این مسیر بینهایت شدم
بعنوان یه عضو کوچک از خانواده بزرگ بینهایت بهت پیشنهاد میکنم که حتما شرکت کنی و نگران درست هم نباش با برنامه ریزی حتما موفق میشی
خیلی از دانش آموزای نخبه بودن که در کنار درسشون بینهایت هم شرکت کردن و موفق بودناسما نادری واقعا واقعا واقعا
بي نهايت شو فوق العاده ترين تجربه من بود
-
-
به موسیقی گوش کن مخصوصا غمگین به مرور حالت بهتر میشه
-
به موسیقی گوش کن مخصوصا غمگین به مرور حالت بهتر میشه
-
سلام دوستان آلاءی
اومدم درباره حس وحال الانم براتون بگم و کمک بخوام. چون واقعا به آخر خط رسیدم.
راستش من دوستی ندارم و متاسفانه با خونواده مشکل پیدا کردم و نمیتونم باهاشون دردودل کنم(بخاطر اینکه قبلا خطا کردم)
نمیدونم واقعا چرا نمیتونم مستقل باشم حتی موقع خرید.
از طرفی خونوادم معتقدن که نباید الکی گریه کنم. مگه گریه برا تخلیه نیس؟
دیگه خستم. خستم از هرچی نصیحت. بعضی وقتا احساس میکنم از بقیه بچه ها ارزشم کمتره. خونواده من فکر میکنن اگه مذهبی باشن کافیه و بچه ها نیازی ب هم صحبت ندارن.(البته من قصد توهین ندارم و خودم بچه مذهبی هستم)
احساس میکنم دارم افسرده میشم. لطفا کمک کنید.
دانش-آموزان-آلاء -
amirreza elahi 0 موسیقی غمگین حالمو بدتر میکنه
F Gh 1 موسیقی شاد گوش بده
-
F Gh 1 سلام.تو تنهایی گریه کن و تو خونه هم سعی کن خیلی آروم و ساکت رفتار کنی.فکر کنم با باز شدن مدارس هم بتونی دوستی حداقل درحد وقت گذرونی و تخلیه انرژی داشته باشی.میتونم بپرسم خانوادتون چند نفرس؟