تغییر رشته.آری یا نه.
-
درود دوستان..من همیشه علاقم ریاضی و فیزیک بوده و هست.بر خلاف زیست شناسی که هیچ علاقه ای بهش ندارم و صرفا بخاطر حرف این و اون یه علاقه ایجاد شده به پزشکی و دندانپزشکی..من خودم میدونم علاقم ریاضی و فیزیکه.اما تا میخوام تغییر رشته بدم دو دل میشم.شما همچین تجربه ای داشتین؟از طرفی من دوازدهمی هستم.امسال نمی تونم تغییر بدم رشتمو.میخوام بخونم واسه 1402.بنظرتون دیر نیست؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @ریاضیا @تجربیا -
درود دوستان..من همیشه علاقم ریاضی و فیزیک بوده و هست.بر خلاف زیست شناسی که هیچ علاقه ای بهش ندارم و صرفا بخاطر حرف این و اون یه علاقه ایجاد شده به پزشکی و دندانپزشکی..من خودم میدونم علاقم ریاضی و فیزیکه.اما تا میخوام تغییر رشته بدم دو دل میشم.شما همچین تجربه ای داشتین؟از طرفی من دوازدهمی هستم.امسال نمی تونم تغییر بدم رشتمو.میخوام بخونم واسه 1402.بنظرتون دیر نیست؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @ریاضیا @تجربیامهرداد غلامی سلام، خب تغییر رشته نده... دیپلم تجربی بگیر کنکور ریاضی شرکت کن... الان یکی از بچه های ما رتبه 800 ریاضی شد تجربی بود برای کنکور ریاضی خوند از اواسط سال و کنکور ریاضی شرکت کرد بجای تجربی
..
خودتو ببین بعد تصمیم بگیر
آخه خودت بهتر از هر کسی خودتو میشناسی
اگر عزم راسخ داری همین امسال موفق میشی...
.
.
موفق باشی... -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @ریاضیا @تجربیامهرداد غلامی
سلام .
ببین دوست عزیز . تا کی میخوای به خاطر بقیه زندگی کنی ؟ این زندگی و آینده ای که در پیش رو داری مال خودته....
به حرف دلت گوش بده و اون چیزی رو که واقعا دوس داری برو سمتش.
بله منم سال دهم تجربی که بودم ، دو دل بودم واسه تغییر رشته ولی کم کم از بین رفت و من ادامه دادم و تمومش کردم دوازدهم رو..
ولی الان دارم واسه کنکور ریاضی میخونم که ان شاءالله بتونم برم رشته مهندسی کامپیوتر
اصلا هم نگران این نیستم که برخی درس ها رو ما تجربیا نداشتیم و الان باید بشینم و هندسه و حسابان و ...رو بخونم که حتی تا حالا کتابشونو از نزدیک هم ندیدم
البته به لطف آلاء جون🥰 -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @ریاضیا @تجربیامهرداد غلامی
اگه بتونی از الان تا ۱۴۰۱ واسه کنکور ریاضی آماده بشی خیلی عالی میشه ..
میدونم که کلاس آنلاین و امتحان نهایی و....در پیش داری ولی به نظر من ، شما که تجربی رو به خاطر حرف این و اون اومدی و الان علاقه نداری بهش خب چرا بیهوده تلاش کنی واسه گرفتن یه نمره یا معدل خوب تجربی؟!
نمیگم اصلا نخون ..بخون ولی با برنامه ریزی ..جوری که به درس های ریاضی فیزیک هم بتونی برسی ..والا به خدا اصلا معدل دیپلم چندان به درد نمیخوره تو کنکور