تست آموزشی ✅
-
سلام بچه ها میخواستم یه کوچولو راهنمایی کنید منوووو 🥰
میگم که😬
الان که ما ابریشمی ها داریم ۱۰ ام رو میخونیم ، شما به غیر از تست های ابریشم خودتون هم جدا تست میزنید ؟؟
اگر اره چه جوری و چقدر؟؟؟
راهنمایی میخوام برای اینکه این تایم باقی مونده از تابستون رو خودم هم به جز تست های ابریشم ، تست بزنم چون که قبل از این حرفه ای تست نمیزدم .
یعنی دهم و یازدهم اصلا تست نزدم .
حالا ازتون میخوام توضیح بدید که شما برای تست زدن چیکار میکنین ؟؟؟؟
لطف میکنید جواب بدید💛🌻
(تو تاپیک های دیگه مثل سوالم نبود و مجبور شدم بپرسم ازتون)🧡 -
میگم که😬
الان که ما ابریشمی ها داریم ۱۰ ام رو میخونیم ، شما به غیر از تست های ابریشم خودتون هم جدا تست میزنید ؟؟
راهنمایی میخوام برای اینکه این تایم باقی مونده از تابستون رو خودم هم به جز تست های ابریشم ، تست بزنم چون که قبل از این حرفه ای تست نمیزدم .
لطف میکنید جواب بدید💛🌻
(تو تاپیک های دیگه مثل سوالم نبود و مجبور شدم بپرسم ازتون)🧡Yegane Dehqan سلام سلاام سلاملکمممم
ببین اولا آزمون ها رو تحلیل کن توی تایمای اضافت 😅😁
آزمون های قلمچی ک توی تابستون برگزار شد درس های مختلف رو... فصل هایی ک راه ابریشم خوندیم تابستان...
چنل های تلگرام هم تحلیل های آزمون ها رو زیاد میزارن رایگان 😅😁🌷این آزمون های آزمایشی اولا ً اولویت اول تحلیل هستن پس از تسلط کامل به تست های توی جزوات... 😅😁😁🌷
-
Yegane Dehqan سلام سلاام سلاملکمممم
آزمون های قلمچی ک توی تابستون برگزار شد درس های مختلف رو... فصل هایی ک راه ابریشم خوندیم تابستان...
چنل های تلگرام هم تحلیل های آزمون ها رو زیاد میزارن رایگان 😅😁🌷این آزمون های آزمایشی اولا ً اولویت اول تحلیل هستن پس از تسلط کامل به تست های توی جزوات... 😅😁😁🌷
Amirreza Vafaei Moghadam سلام سلام خب دومن چی؟😂
-
Amirreza Vafaei Moghadam اها
این بده که من تست های ابریشم رو اول تحلیل استاد رو میبینم و بعد خودم حل میکنم ؟🥲☹ -
Amirreza Vafaei Moghadam سلام سلام خب دومن چی؟😂
Yegane Dehqan دومن وجود نداره رفیق 😅😂😂 چون وقت اضافه نمیاری که 😅😅😂
این کار رو انجام بدی البته خیلی میری بالا😅😅
.
.
سوالات قلمچی امسال و گزینه 2 همین امسال بعد برگزاری خب...حالا وارد سال ک بشیم این پیش آزمون و پس آزمون توی برناممون قرار میگیره
وقت اضافه نمیاری اما توی زمانهای جمع بندی مث الان خب... من ک تست های ستاره دار و بررسی میکردم جمعه هر هفته برا همین الان کارم راحت تر بود... الانم بررسی کردم و مرور و جمع بندی خب... حالا تست های اضافه تر میزنم از توی کتابهای تستم... و دروس عمومی ک جای خود دارد... 😅😂😂
-
.
.
سوالات قلمچی امسال و گزینه 2 همین امسال بعد برگزاری خب...حالا وارد سال ک بشیم این پیش آزمون و پس آزمون توی برناممون قرار میگیره
وقت اضافه نمیاری اما توی زمانهای جمع بندی مث الان خب... من ک تست های ستاره دار و بررسی میکردم جمعه هر هفته برا همین الان کارم راحت تر بود... الانم بررسی کردم و مرور و جمع بندی خب... حالا تست های اضافه تر میزنم از توی کتابهای تستم... و دروس عمومی ک جای خود دارد... 😅😂😂
Amirreza Vafaei Moghadam ۱۰ بار ویرایش کردی 😂
یه دو دقیقه واستا بخونم دیگه نظرتو😂😐
-
.
.
Amirreza Vafaei Moghadam اهااا
مرسی باشه پس همین کارو میکنم .
به اونیکی سوالم هم جواب میدی ؟😶🙏 -
Amirreza Vafaei Moghadam اها
این بده که من تست های ابریشم رو اول تحلیل استاد رو میبینم و بعد خودم حل میکنم ؟🥲☹Yegane Dehqan
سلام مجدد.. 😅🌷🌷
ببخشید دیر شد یکمی😅😅🌷
اینم از ویس😅توضیح دادم چیکار میکنم 😅😂
امیدوارم به کارتون بیاد
با احترام 🌷🌷 -
Amirreza Vafaei Moghadam ۱۰ بار ویرایش کردی 😂
یه دو دقیقه واستا بخونم دیگه نظرتو😂😐
Yegane Dehqan 😅😅😂😂😂😂🌷
-
Amirreza Vafaei Moghadam اهااا
مرسی باشه پس همین کارو میکنم .
به اونیکی سوالم هم جواب میدی ؟😶🙏Yegane Dehqan
اوکی شد🌷😅
معذرت میخوام دیر شد😅😂😂 -
Yegane Dehqan
سلام مجدد.. 😅🌷🌷
ببخشید دیر شد یکمی😅😅🌷
امیدوارم به کارتون بیاد
با احترام 🌷🌷Amirreza Vafaei Moghadam در تست آموزشی ✅ گفته است:
Yegane Dehqan
سلام مجدد.. 😅🌷🌷
ببخشید دیر شد یکمی😅😅🌷
امیدوارم به کارتون بیاد
با احترام 🌷🌷Yegane Dehqan
این بودش هاا.. دیدی؟👆🏻😂😐😂😂
فک کنم فقط متوجه ناتیف آخرین کامنتم شدین😶😂 -
Yegane Dehqan
سلام مجدد.. 😅🌷🌷
ببخشید دیر شد یکمی😅😅🌷
امیدوارم به کارتون بیاد
با احترام 🌷🌷Amirreza Vafaei Moghadam خیلی خیلی خیلی ممنون 😃🌠🌻🙏
خیلی مفید بود برام 🥲🌻
از یه هم سن خودم بشنوم بهتر تشویق میشم .ویست هم راحت باز شد😅 بعدشم اشکال نداره دیر شد ، طلب ندارم ازت که 😐😅
تو هم موفق باشی .
بازم ممنون 🌹 -
Amirreza Vafaei Moghadam در تست آموزشی ✅ گفته است:
Yegane Dehqan
سلام مجدد.. 😅🌷🌷
ببخشید دیر شد یکمی😅😅🌷
امیدوارم به کارتون بیاد
با احترام 🌷🌷Yegane Dehqan
این بودش هاا.. دیدی؟👆🏻😂😐😂😂
فک کنم فقط متوجه ناتیف آخرین کامنتم شدین😶😂Amirreza Vafaei Moghadam نه رفته بودم گوش بدم😅
-
Amirreza Vafaei Moghadam خیلی خیلی خیلی ممنون 😃🌠🌻🙏
خیلی مفید بود برام 🥲🌻
از یه هم سن خودم بشنوم بهتر تشویق میشم .ویست هم راحت باز شد😅 بعدشم اشکال نداره دیر شد ، طلب ندارم ازت که 😐😅
تو هم موفق باشی .
بازم ممنون 🌹Yegane Dehqan
مرسی ممنونم خواهش میکنم😅🌷
شماهم همینطور 😅😅🌷🌷
لطغف دارید😅🌷🌹یه صحنه فک کردم ندیدی این کامنتمو 😅😶😂😂
-
میگم که😬
لطف میکنید جواب بدید💛🌻
(تو تاپیک های دیگه مثل سوالم نبود و مجبور شدم بپرسم ازتون)🧡Yegane Dehqan من اگر وقت اضافه بیارم میروم و در بانک سوال گزینه دو سوال حل می کنم یا در این دوره جمع بندی برای مرور مباحث میروم در بانک سوال حل می کنم و سوالاتش م خیلی باکیفیت است به نظرم شما هم امتحان کنید چون ضرر نمی کنید 😁😁❤❤
-
Yegane Dehqan من اگر وقت اضافه بیارم میروم و در بانک سوال گزینه دو سوال حل می کنم یا در این دوره جمع بندی برای مرور مباحث میروم در بانک سوال حل می کنم و سوالاتش م خیلی باکیفیت است به نظرم شما هم امتحان کنید چون ضرر نمی کنید 😁😁❤❤
arthur morgan مرسیییی😀 نظر خوبیه . حتما انجام میدم🙏
-
میگم که😬
لطف میکنید جواب بدید💛🌻
(تو تاپیک های دیگه مثل سوالم نبود و مجبور شدم بپرسم ازتون)🧡Yegane Dehqan البته یک فکری به ذهنم رسیده البته خودم عملی نکردم به نظرم بیا و از مباحث حفظی خودت سوال تستی طراحی کنی شاید موثر باشه خودم امتحان نکردم😁😁 چون حال ندارم😑😑
-
Yegane Dehqan
سلام مجدد.. 😅🌷🌷
ببخشید دیر شد یکمی😅😅🌷
امیدوارم به کارتون بیاد
با احترام 🌷🌷Amirreza Vafaei Moghadam خیلی نظرتون خوب بود واقعا نکات خوبی داشت خسته نباشید😀😀❤❤
-
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام چطوری؟
نمیشه یجوری آدرس چنلایی ک آزمون میزارن رو بگی؟ -
arthur morgan مرسیییی😀 نظر خوبیه . حتما انجام میدم🙏
Yegane Dehqan یادم رفت بگم یک سایتی هست به نام کنکور البتهkonkurانجا یک نگاهی بندازید چون واقعا مفیده و ارزششم داره و خیلی تست مفید و تالیفی و سراسری انجاست که می تونه مفید باشه🙄🙄😏😏