سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
نظرتون چیه؟
-
سلام بچه ها
من یه مشکلی دارم
و اینه که وقتی برنامه میریزم نمیتونم خوب درس بخونم
ولی وقتی برنامه نمیریزم خیلی بهتر درس میخونم (یعنی مکتوبش نمیکنم برنامه رو) به نظر شما این خوبه یا بده..؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-همخوانی -
سید حسین قربانی 1 سلام مهم خوندنه مشکلی نیست که شما مینویسید یا نه اگر هم نمینویسید شب میتونید کارایی که در طول روز کردید رو بنویسید و هر روز مقایسه کنید متوجه پیشرفت یا پسرفت بشید
-
این پست پاک شده!
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to سید حسین قربانی 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین قربانی 1
سلام
خب دلیلش واضحه شما وقتی برنامه میریزد (احتمالا سنگین درست می کنید)اگر طبق ساعت ها و محدوده تعیین شده عمل نکنید برنامتون مثل دومینو خراب میشه وانگیزه ای برای ادامه کار ندارید وخدا خدا میکنید روز تموم شه با یه برنامه قوی تر فردا شروع کنید
که بازم هما آش است و همان کاسه
پیشنهادم اینه که کیفی برنامه بچینید مثلاً صبح قراره که دو ساعت شیمی ،یه ساعت فارسی ،دو ساعت هم زیست بخونید
البته بهتره این الگو هر روز رعایت بشه که بدنتون عادت کنه بهش -
Mohammad Hossein Kazemi
راست میگی
برنامه زمانی که ندارم درس خوندنم خیلی طول میکشه -
سید حسین قربانی 1 نمیدونم منم اینطوری میشم انگار نمیخوام کسی بهم دستور بده
-
سید حسین قربانی 1 از نظر من تو اینطوری هستی
برنامه میریزی ولی وقتی همون پلن اول او روز انجام نمیدی یا باب میل انجام نمیدی کلا بهم میریزی و دیگه نمیشه
به نظر من اگه بتونی با یه برنامه ریزی جلو بری بهتره
اصلا نمیخواد اوایل به خودت فشار بیاری تایم های مطالعه رو چهل و پنج دقیقه ای بزن و تایم اول رو صبح خیلی زود قرار نده که اگه بیدار نشدی دیگه کلا نا امید بشی
انشاالله موفق باشی 🤍 -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to حسین مسلمی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین مسلمی خیلی ممنون از نظرتون
-
سید حسین قربانی 1 اگه تست شخصيت رو داده باشي احتمالا آخرين حرف تيپت P بوده نه؟
طببيعيه بعضي آدم ها نميتونن برنامه رو بنويسن. ولي يه چيز كلي رو تو ذهنشون ميارن و اونو انجام ميدن.
اگه خواستي برنامه ريزي كني براي خودت كلي بنويس. مثلا: امروز سه ساعت درس بخونم. يا امروز بايد شيمي و فيزيك بخونم
شايد اين جوري بتوني بهتر عمل كني :))) -
زینب سوزنچی در نظرتون چیه؟ گفته است:
سه ساعت درس بخونم. يا امروز بايد شيمي و فيزيك بخونم
شايد اين جوري بتوني بهتر عمل كني :)))منم p بودم و دقيقا اين مشكلو دارم؟
-
سلام
منم مثل شما اینطوری بودم و دنبال علت شم بودم
دلیلش این بود که وقتی برنامه ریزی نمیکردم نگرانی خاصی نداشتم که تموم شه درس یا نه فوقش میگفتم فردا هست، پس فردا هست و....
این باعث میشد خیلی وقتم هدر بره
برنامه ریزی هم که میکردم چون سنگین بود یا نه اصلا سبک بود
هی به بعد موکول میکردم.
یه دلیل دیگه ایم که داشت بخاطر این بود که میترسیدم، میگفت وای یعنی من باید انقد درس بخونم و....؟
اما علت اصلی ترسیدنم این بود که خودمو میشناختم و میدونستم تنبلی میکنم و یه برنامه ریزی کامل نداشتم
؛ پس اومدم برنامه ریزی مو بر اساس دقیقه تنظیم کردم و گفتم مثلا برای زیست 150 دقیقه باید وقت بزارم که 150 رو به باکس های 25 دقیقه تقسیم کردم! که سرعت مطالعه ام بره بالا و توی ذهنم با خودم بگم 25 دقیقه که چیزی نیست و اینکه هر موقعه این 25 دقیقه تموم میشه یه حس خیلی خوبی آدم میگیره
همچنین اولویت هامو هم مشخص کردم و به صورت فشرده برنامه ریختم بین هر باکس 25 دقیقه ای 5 دقیقه و بین هر درس 10 دقیقه استراحت
و صبحم اول میریم سراغ اولویت اول، دوم این که اگه به هر دلیلی از برنامه ام عقب میوفتم باید همون روز جبرانش میکردم اگه بازم نتونستم درسی که مونده اولویت فردا و درنهايت اگه برنامه من 5 روزه بود 4 روز در نظر گرفته میشه...
در آخرم باید بگم مکتوب نکردن برنامه تون یا دلایلی که من گفتم رو داره یا یه دلیل دیگه... در هر صورت این خوب نیست که برنامه تون رو مکتوب نمیکنید -
Mina Sadeghi خب اين بين p ها رايج و طبيعيه. راهش هم همينه كه برنامه ريزي دقيق نكنيد و كلي گويي كنيد
آخر شب هم ساعت مطالعه رو تقريب بزنيد و مثل به جاي درصد گرفتن به خودتون امتياز بديد
مثلا امروز خيلي از وقتم خوب استفاده كردم و از 10 امتياز 10 رو ميگيرم
يا امروز وقتم رو تلف كردم و 2 امتياز ميگيرم.البته من خودم j م ولي دوستاي p زياد دارم :))
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to زینب سوزنچی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب سوزنچی بله دقیقا حرف آخر p بود
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to زینب سوزنچی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب سوزنچی دقیقا این مشکل رو دارم
یعنی وقتی میگم ۳ ساعت میخونم انگیزه ام خوبه
ولی وقتی دقیقا میگم که میخوام چکارکنم بهم میریزم -
سید حسین قربانی 1 خب كسي واجب نكرده كه برنامه ريزي دقيق كني
اگه نگراني ميتوني يه برنامه تقريبي هفتگي بريزي
مثلا (اين هفته بايد 7 ساعت رياضي بخونم) و سعي كني تا آخر هفته اين تايم رو پركني.
حالا ممكنه تو يه روز كل 7 ساعت رو بخوني يا هر روز يك ساعت بخوني
هرجور عشقت كشيد -
زینب سوزنچی خیلی ممنون واقعا دید من رو باز کردید ، ای کاش زودتر به این نتیجه میرسیدم، باور کنید هیچ وقت فرد تنبلی نبودم تو درس خوندن، توی راهنمایی که همینطوری درس میخوندیم بدون برنامه و اینا خیلی عالی بودم ، توی دبیرستان هم سال اول که زیاد درگیر فضای کنکور نبودم عالی بودم ، از وقتی اومدم یازدهم و اینکه همه میگفتن باید دقیق برنامه بریزی منم هی از زیر اجرای برنامه در میرفتم واقعا زجرآور بود
به نظرتون در طی سال که آلا خودش میخواد برنامه بده چکار کنم؟ -
سید حسین قربانی 1 برنامه ي آلا رو كلي در نظر بگيريد
به يه هفته نگاه كنيد و بگيد تمام مباحثي كه گفته رو بايد تا آخر هفته تموم كنم
ولي الزما مجبور نيستيد مثلا شنبه فيزيك زيست و شيمي رو بخونيد طبق برنامش
من خودم با اينكه jم و عاشق برنامه ريزي، مثلا يه روز تمام فيزيك ها رو ميخونم و يه روز تمام شيمي هاسخت نگيريد
سخت ميگيرد جهان بر مردمان سخت گير -
زینب سوزنچی واقعا نباید سخت گرفت، من خیلی به خودم سخت گرفتم هیچ سودی که نداشت، واقعا ضررش هم این شد که نتونستم بخونم ، ولی الان با این اطلاعاتی که شما از تیپ های شخصیتی به من گفتید واقعا دیدم باز شده و پر انگیزه شدم
-
اگه از مکتوب کردن برنامه و برنامه ریزی بطور ماشینی خوشتون نمیاد ولی بدون برنامه نمیتونید سریع وبا بازده زیاد پیش برید
برنامه "عادت ها" را نصب کنید تا روند کار را برای هر درس مدیریت کنید
فقط کافیه هر درسی را که تموم کردی آیتم را پر کنی
ریاضی من 20% بوده پس باید در این درس تلاشم را زیاد کنم
ساعت مطالعه شیمی من درحال پیشرفته پس همینطور ادامه میدم
دیگه لازم نیست حواسما برای اینکه تحلیل کنم برنامه را که کدوم را نخوندم ندارم
یه اپ فوق العاده برای برنامه ریزی برای P ها
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Mohammad Ghasemi 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Ghasemi 0 این برنامه از کجا نصب کنم؟