نمیدونم در قسمت چت ها از دوستان سوال بپرسم
-
باید اعتبارت 2000تابه بالا باشه فکر کنم تا بتونی با یک نفر شروع به چت خصوصی کنی
-
باید اعتبارت 2000تابه بالا باشه فکر کنم تا بتونی با یک نفر شروع به چت خصوصی کنی
arthur morgan چت خصوصی نه.میخوام ا
ز همه دوستان سوال بپرسم -
arthur morgan چت خصوصی نه.میخوام ا
ز همه دوستان سوال بپرسمشیما خلیلی بپرس چه اشکالی داره خیلی ها سوال می پرسن و همه دوستان لطف می کنند و جواب می دهند ولی باید همه را تگ کنی این شکلی@دانش-آموزان-آلاء
-
شیما خلیلی بپرس چه اشکالی داره خیلی ها سوال می پرسن و همه دوستان لطف می کنند و جواب می دهند ولی باید همه را تگ کنی این شکلی@دانش-آموزان-آلاء
arthur morgan اصلا نمیتونم پیام بدم.شما میدونید چه طوری؟و اینکه اعتبار رو چه طور به دست میارید؟
-
arthur morgan اصلا نمیتونم پیام بدم.شما میدونید چه طوری؟و اینکه اعتبار رو چه طور به دست میارید؟
شیما خلیلی من منظورتون رو متوجه نمی شوم ولی اعتبار باید دوستان به دیدگاه های شما امتیاز بدهند تا اعتبار بگیرید
-
شیما خلیلی ببین دوست عزیز . همینجوری که این تاپیک رو زدی هر سوال درسی یا مشاوره ای داشتی هم باید اینجا بگی .
اعتبار رو هم با فعالیت کردن توی انجمن به دست میاری. .
به ۲۰۰۰ تا که رسید میتونی چت خصوصی راه بندازی
اینجا سوالات رو بپرس و بچه ها رو تگ کن ما هم پاسخگو هستیم . -
شیما خلیلی ببین دوست عزیز . همینجوری که این تاپیک رو زدی هر سوال درسی یا مشاوره ای داشتی هم باید اینجا بگی .
اعتبار رو هم با فعالیت کردن توی انجمن به دست میاری. .
به ۲۰۰۰ تا که رسید میتونی چت خصوصی راه بندازی
اینجا سوالات رو بپرس و بچه ها رو تگ کن ما هم پاسخگو هستیم .Yegane Dehqan ممنون
-
شیما خلیلی من منظورتون رو متوجه نمی شوم ولی اعتبار باید دوستان به دیدگاه های شما امتیاز بدهند تا اعتبار بگیرید
arthur morgan ممنون
-
Yegane Dehqan ممنون
-
mohammadhassan سلام من تازه عضو آلاخونه شدم و کار باهاش رو بلد نیستم.
نه میتونم تو تاپیکها ارسالی داشته باشم نه عکس پروفایل و نه حتی چت!
ممنون میشم کمکم کنید.