سوال تبدیل یکا
-
سلام دوستان ....خداقوت همگی
( من نمیدونستم که باید چطور لینک فیلم رو بیارم برا همین شات گرفتم و فرستادم )
این سوال رو تبدیل کیلو گرم به نانوگرم و بعد نماد علمی هست من به دو روش حل کردم یعنی اینکه اول تبدیل یکا بعد نماد علمی و یا اول نماد علمی بعد تلدیل یکا که خلاثه جوابم این شد
( که هر در گزینه ها هم منفی 21 و هم منفی19وجود دارع ) حالا شما بگید کدوم اهرش درست؟
-
این سوال رو تبدیل کیلو گرم به نانوگرم و بعد نماد علمی هست من به دو روش حل کردم یعنی اینکه اول تبدیل یکا بعد نماد علمی و یا اول نماد علمی بعد تلدیل یکا که خلاثه جوابم این شد
( که هر در گزینه ها هم منفی 21 و هم منفی19وجود دارع ) حالا شما بگید کدوم اهرش درست؟
عسل عیسی پره
سلام .استاد توی محاسبه ی آخر اشتباه کردن .جواب آخر همون ۹/۱۰۹ ضرب در ده به توان منفیِ ۱۹ میشه -
عسل عیسی پره
توصیه میکنم این روش زنجیره ای واسه تبدیل یکا ها رو فقط تو امتحانات مدرسه ای استفاده کنی ..
اون روش استاد کازرانیان عالیه و واسه هر سوال پیچیده و سختِ تبدیل یکا خیلی به درد میخوره و سریع به جواب میرسی -
عسل عیسی پره
توصیه میکنم این روش زنجیره ای واسه تبدیل یکا ها رو فقط تو امتحانات مدرسه ای استفاده کنی ..
اون روش استاد کازرانیان عالیه و واسه هر سوال پیچیده و سختِ تبدیل یکا خیلی به درد میخوره و سریع به جواب میرسیbahar mohammadi 0
بله بسیار مچکرم -
عسل عیسی پره
سلام .استاد توی محاسبه ی آخر اشتباه کردن .جواب آخر همون ۹/۱۰۹ ضرب در ده به توان منفیِ ۱۹ میشهbahar mohammadi 0
بله درسته ممنونم