دانشگاه بدون کنکور
-
مهسام در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
@Dr.Bernosi
شنیدم و تو نت دیدم که بدون کنکور هم هست بعضی رشته هاش!بعضی رشته هاش×البته بگما!کمی پارتی+پول زیاد= رشته دلخواه خخخخ
@Dr.Bernosi
پولش اونقدر هم زیاد نیست! -
Mahsa Ss
تهران خوندن؟چ رشته ای هستن؟چجوریه؟ممکنه بگين؟!نه تهران نخونده و البته خب با كنكور رفت ولي تا قبل از فارق التحصيليش كه ميگفت هر جوري و هر رشته اي كه بخواي راحت قبولي:| البته همون دانشگاه هاي ازاد هم رتبه بندي خاصي دارن...بستگي به دانشگاه و رشتش داره
-
Mahsa Ss
تهران خوندن؟چ رشته ای هستن؟چجوریه؟ممکنه بگين؟!نه تهران نخونده و البته خب با كنكور رفت ولي تا قبل از فارق التحصيليش كه ميگفت هر جوري و هر رشته اي كه بخواي راحت قبولي:| البته همون دانشگاه هاي ازاد هم رتبه بندي خاصي دارن...بستگي به دانشگاه و رشتش داره
-
مهسام اگه براي خودت ميخواي كه حالا بخون بذار نتيجه بياد بعد به فكر دانشگاه رفتنش باش...حتي اگه براي خودتم نميخواي به اون طرف بگو كوووو تا جواب كنكور
-
Mahsa Ss
معدلش بین نه و ده!هيچي تا حالا نخونده!چیزایی که بلد بودم ديگه نیست!آدمی که تلاش نکرده امیدوار بودن الکی!آدمی باید امید داشته باشه که لااقل يه قدم برداشته باشه! -
یه سال موندن ارزششو داره!االبته اگه تلاشی تو کار باشه ها
-
یه سال موندن ارزششو داره!االبته اگه تلاشی تو کار باشه ها
@Dr.Bernosi
نميمونه!لج کرده!زده شده انگار! -
@Dr.Bernosi
نميمونه!لج کرده!زده شده انگار!پس بی هدفه! من یه ساله موندم!اگه امسال نیارم دوباره میمونم
-
Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
مهسام به قول يكي از استادا كنكور مثه نرمش قبل از ورزشه...
این هنوز نرمششه؟
-
@Dr.Bernosi
نميمونه!لج کرده!زده شده انگار!پس بی هدفه! من یه ساله موندم!اگه امسال نیارم دوباره میمونم
@Dr.Bernosi
شما رشتتون تجربی؟ -
بنظرم مهمترین چیز تو کنکور و خود زندگی هدفه! ارزششو داره! دیدم طرف 2 تا بچه داره 30 سالشه داره برا پزشکی میخونه!و لیسانس عمران داره :|
-
@Dr.Bernosi
شما رشتتون تجربی؟اگه ریاضی بودم که پارسال میرفتم :|
-
بنظرم مهمترین چیز تو کنکور و خود زندگی هدفه! ارزششو داره! دیدم طرف 2 تا بچه داره 30 سالشه داره برا پزشکی میخونه!و لیسانس عمران داره :|
@Dr.Bernosi
ميخواد بره،بعد باز کنکور بده،کل فامیلشون دکتر! ميخواد مسخره نکننش! -
@Dr.Bernosi
ميخواد بره،بعد باز کنکور بده،کل فامیلشون دکتر! ميخواد مسخره نکننش!دلیل خوبی برای هدف نیس واقعا! ادم باید رشتشو دوس داشته باشه! خواهر منم الان تخصص مامایی داره و من موندم! دلیلی نمیشه چون ایشون منو مسخره میکنه و میگه نمیتونی برا هدفم وقت نذارم :|
-
این هنوز نرمششه؟
sahba در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
این هنوز نرمششه؟
پس چي...اين چيزايي كه توي دبيرستان ميخونيم هيچي چي نيستن در واقع...يكي كه واقعا قراره يه چيزي بشه ميدوني چقدر بايد مقاله ي اضافه بر سازمان بخونه و ترجمه كنه و حتي بنويسه...
به قول يكي از دانشجواي شريف ميگفت بچه ها اينجا از فشار درس خودكشي ميكنن بعد توي يه سري دانشگاه ها كلاس چرم دوزي ميزارن:|