دانشگاه بدون کنکور
-
مهسام در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
@Dr.Bernosi
نميمونه!لج کرده!زده شده انگار!پس بی هدفه! من یه ساله موندم!اگه امسال نیارم دوباره میمونم
-
Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
مهسام به قول يكي از استادا كنكور مثه نرمش قبل از ورزشه...
این هنوز نرمششه؟
-
@Dr.Bernosi
نميمونه!لج کرده!زده شده انگار!پس بی هدفه! من یه ساله موندم!اگه امسال نیارم دوباره میمونم
@Dr.Bernosi
شما رشتتون تجربی؟ -
بنظرم مهمترین چیز تو کنکور و خود زندگی هدفه! ارزششو داره! دیدم طرف 2 تا بچه داره 30 سالشه داره برا پزشکی میخونه!و لیسانس عمران داره :|
-
@Dr.Bernosi
شما رشتتون تجربی؟اگه ریاضی بودم که پارسال میرفتم :|
-
بنظرم مهمترین چیز تو کنکور و خود زندگی هدفه! ارزششو داره! دیدم طرف 2 تا بچه داره 30 سالشه داره برا پزشکی میخونه!و لیسانس عمران داره :|
@Dr.Bernosi
ميخواد بره،بعد باز کنکور بده،کل فامیلشون دکتر! ميخواد مسخره نکننش! -
@Dr.Bernosi
ميخواد بره،بعد باز کنکور بده،کل فامیلشون دکتر! ميخواد مسخره نکننش!دلیل خوبی برای هدف نیس واقعا! ادم باید رشتشو دوس داشته باشه! خواهر منم الان تخصص مامایی داره و من موندم! دلیلی نمیشه چون ایشون منو مسخره میکنه و میگه نمیتونی برا هدفم وقت نذارم :|
-
این هنوز نرمششه؟
sahba در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
این هنوز نرمششه؟
پس چي...اين چيزايي كه توي دبيرستان ميخونيم هيچي چي نيستن در واقع...يكي كه واقعا قراره يه چيزي بشه ميدوني چقدر بايد مقاله ي اضافه بر سازمان بخونه و ترجمه كنه و حتي بنويسه...
به قول يكي از دانشجواي شريف ميگفت بچه ها اينجا از فشار درس خودكشي ميكنن بعد توي يه سري دانشگاه ها كلاس چرم دوزي ميزارن:| -
نباید بخاطر بقیه تصمیمی بگیری که دوس نداری
-
مهسام خب بهش بگين نميتونه دوباره كنكور بده...يه نفري كه مشغول به تحصيل باشه اجازه كنكور نداره
مهسام خب بهش بگين نميتونه دوباره كنكور بده...يه نفري كه مشغول به تحصيل باشه اجازه كنكور نداره
انصراف میتونه بده که :|
-
-
هر دانشگاهی میتونه! فقط اگه سراسری برن نمیتونن دیگه تو سراسری ثبت نام کنن
-
انصراف میتونه بده که :|
@Dr.Bernosi خب چه كاريه دو سه تومن پول بي زبون رو خرج دانشگاه رفتنش بكنه و تازه دردسر انصراف رو هم بكشه؟
-
@Dr.Bernosi خب چه كاريه دو سه تومن پول بي زبون رو خرج دانشگاه رفتنش بكنه و تازه دردسر انصراف رو هم بكشه؟
2 3 تومن زیاده! من خودم میخوام برای سربازی یه ترم برم پیام نور و انصراف بدم
-
-
خوبه اینطوری!
-
2 3 تومن زیاده! من خودم میخوام برای سربازی یه ترم برم پیام نور و انصراف بدم
@Dr.Bernosi واسه يه سريا هست...زياد هم نباشه يه جورايي اسراف ميشه