بی انگیزگی
-
سلام امیدوارم حال همتون خوب باشه
من رشتهم ریاضیه ، و اون موقع که انتخاب رشته کردم تو حال و هوای دیگه ای بودم اهدافی که اون موقع داشتم با الان زمین تا آسمون فرق دارن
راستش من خیلی علاقه مند به فیزیک هستم و میخوام تو این رشته تحصیل کنم
اما به خاطر یه حسی
به خودم میگم جامعه ما الان به یه روانشناس یه مشاور بیشتر نیاز داره تا یه فیزیکدان
و از اونجایی که از طریق کنکور ریاضی نمیشه روانشناسی رو انتخاب کرد یکمی بی انگیزه شدم برا درس خوندن چون نمیدونم امسال که دارم برا کنکور ریاضی میخونم اگه قبول شدم برم فیزیک یا یه سال دیگه بمونم برا روانشناس -
-
من رشتهم ریاضیه ، و اون موقع که انتخاب رشته کردم تو حال و هوای دیگه ای بودم اهدافی که اون موقع داشتم با الان زمین تا آسمون فرق دارن
اما به خاطر یه حسی
به خودم میگم جامعه ما الان به یه روانشناس یه مشاور بیشتر نیاز داره تا یه فیزیکدان
و از اونجایی که از طریق کنکور ریاضی نمیشه روانشناسی رو انتخاب کرد یکمی بی انگیزه شدم برا درس خوندن چون نمیدونم امسال که دارم برا کنکور ریاضی میخونم اگه قبول شدم برم فیزیک یا یه سال دیگه بمونم برا روانشناسAmirAbbas Farahani خب واسه ی کنکور انسانی بخونین، کتابهای انسانی رو بگیرید و بخونید و تست بزنید ، از راه ابریشم های عمومی هم استفاده کنید
-
اما به خاطر یه حسی
و از اونجایی که از طریق کنکور ریاضی نمیشه روانشناسی رو انتخاب کرد یکمی بی انگیزه شدم برا درس خوندن چون نمیدونم امسال که دارم برا کنکور ریاضی میخونم اگه قبول شدم برم فیزیک یا یه سال دیگه بمونم برا روانشناسAmirAbbas Farahani
سلام دوست من
رشته هایی مثل روانشانسی ، حسابداری ، اقتصاد شناورن
یعنی شما از هر رشته ای میتونی بری
از اونجایی که شما فیزیک رو دوست دارید ، روانشناسی رو هم دوست دارید
بنظر من همین رشته ریاضی رو ادامه بدید و در نهایت اگر نظرتون روی روانشناسی برگشت میتونید توی انتخاب رشته انتخابش کنید
اما اگر روانشانسی رو انتخاب کنید یه مشکل پیش میاد که توی همه دانشگاه ها نیست و اگر دانشگاه فنی برید، محیط دورتون بیشتر فنی مهندسیه تا انسانی و اینا (یعنی تعاملتون با هم رشته ای های خودتون ممکنه کمتر باشه )
که خب این مشکل هم قابل حله چون از طریق دانشگاه علامه طباطبائی تهران شما میتونید این مشکل رو حل کنید
این عکس ها از دفترچه انتخاب رشته ریاضی سال ۱۴۰۰ عه :
پس چون ممکنه نظرتون درمورد روانشانسی قطعی نباشه همین ریاضی رو ادامه بدید ، بهتره .
اما اگر مطمئنید که روانشانسی میخواید برید ، کتاب های انسانی رو خریداری کنید و کنکور انسانی بدید .
موفق باشید -
اما به خاطر یه حسی
و از اونجایی که از طریق کنکور ریاضی نمیشه روانشناسی رو انتخاب کرد یکمی بی انگیزه شدم برا درس خوندن چون نمیدونم امسال که دارم برا کنکور ریاضی میخونم اگه قبول شدم برم فیزیک یا یه سال دیگه بمونم برا روانشناسAmirAbbas Farahani همون طور كه گفتن روانشناسي رشته شناوره (يا بين رشته اي)
درحقيقت خيلي از رشته هاي انساني با رياضي مشتركه
علاوه بر اون قبولي توي رشته رياضي خيلي راحت تره چون جامعه آماريش پايين تره
سوما اگه به فيزيك علاقه زيادي داريد ميتونم 80 درصد تضمين بدم كه خيلي از دروس انساني رو نميتونيد تحمل كنيد
چون انساني در دبيرستان خيلي حفظيه
ولي در دانشگاه مفهومي ميشه و قشنگ تره