نقطه سه گانه اب
-
دوستان کسی می تونه لطفا درمورد نقطه سه گانه اب توضیحی بدهد ممنون می شوم کمکم کنید دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیا
-
دوستان کسی می تونه لطفا درمورد نقطه سه گانه اب توضیحی بدهد ممنون می شوم کمکم کنید دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیا
arthur morgan سلام من منظورتون رو متوجه نمیشم و اینکه تا حالا نشنیدم یه همچین چیزی رو توی فیزیک؟؟؟؟؟🤔
اگر ممنکه میشه بیشتر سوالتون رو توضیح بدین؟ -
arthur morgan سلام من منظورتون رو متوجه نمیشم و اینکه تا حالا نشنیدم یه همچین چیزی رو توی فیزیک؟؟؟؟؟🤔
اگر ممنکه میشه بیشتر سوالتون رو توضیح بدین؟Yegane Dehqan
اینجا در یکی از سوال های گزینه دو امده بود تعریفش هست ولی من متوجه نمی شوم که چطوری می توانند در حالت تعادل باشند -
arthur morgan سیلام
باکاهش فشار، نقطه ی جوش آب پایین می آید . اگرفشار وارد بر آب را کم کنیم نقطه جوش(تبخیر)آب کاهش می یابد از طرفی نقطه ی انجماد (ذوب)آب افزایش می یابد حال اگر کم کردن فشار را ادامه دهیم این دو نقطه به هم نزدیک می شوند با ادامه این افت فشار، به جایی می رسیم که دمای جوش و انجماد آب یکسان می شوند.در دمای نقطه ی سه گانه آب نمودارهای تغییرات نقطه ی جوش یا میعان، ذوب یا انجماد، و نقطه ی تصعید(فرازش) یا تبرید(چگالش )
در یک نقطه همدیگر رو قطع میکنند که به این نقطه ی سه گانه اب میگیمبه طور ساده تر بخوام بگم
وقتی اب جامده یعنی یخه
وقتی گاز یعنی بخاره
و وقتی مایع اب
یک ماده مثل اب که می تواند به طور همزمان هر سه حالت جامد مایع و گاز رو دارا باشد به این نقطه میگیم نقطه سه گانه اب -
arthur morgan سیلام
باکاهش فشار، نقطه ی جوش آب پایین می آید . اگرفشار وارد بر آب را کم کنیم نقطه جوش(تبخیر)آب کاهش می یابد از طرفی نقطه ی انجماد (ذوب)آب افزایش می یابد حال اگر کم کردن فشار را ادامه دهیم این دو نقطه به هم نزدیک می شوند با ادامه این افت فشار، به جایی می رسیم که دمای جوش و انجماد آب یکسان می شوند.در دمای نقطه ی سه گانه آب نمودارهای تغییرات نقطه ی جوش یا میعان، ذوب یا انجماد، و نقطه ی تصعید(فرازش) یا تبرید(چگالش )
در یک نقطه همدیگر رو قطع میکنند که به این نقطه ی سه گانه اب میگیمبه طور ساده تر بخوام بگم
وقتی اب جامده یعنی یخه
وقتی گاز یعنی بخاره
و وقتی مایع اب
یک ماده مثل اب که می تواند به طور همزمان هر سه حالت جامد مایع و گاز رو دارا باشد به این نقطه میگیم نقطه سه گانه ابfatemeh8181 فهمیدم خیلی ممنون که راهنمایی ام کردید❤❤
-
fatemeh8181 فهمیدم خیلی ممنون که راهنمایی ام کردید❤❤
arthur morgan خواهش :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_smiling_eyes: :hibiscus: