کلاس خصوصی
-
سلام من از مهر میرم یازدهم رشتمم تجربیه
میخواستم کلاس خصوصی برم ولی نمیدونم از کلاسای یازدهم شروع کنم یا دهم . از کدوم پایه شروع کنم بهتره ؟
میشه راهنمایی کنید لطفا -
میخواستم کلاس خصوصی برم ولی نمیدونم از کلاسای یازدهم شروع کنم یا دهم . از کدوم پایه شروع کنم بهتره ؟
میشه راهنمایی کنید لطفاfatemeh pourjafar هر پایه اییی که میخوای شروع کنی۱۰۰ درصدتو بزار رو همون پایه تابستون دهم رو جمع کن
-
میشه راهنمایی کنید لطفاfatemeh pourjafar كلاس خصوصي چرا؟
من كه الان دوازدهمم به جرات ميگم محتواهاي آلا ميتونه يك تنه جاي همه چيز رو بگيره
مخصوصا راه ابريشم كه البته براي دوازدهميا بهتره
ولي در كل اگه براي كلاس خصوصي اصرار داري، پيشنهاد من اينه كه كلاس رو براي رفع اشكال بگير
مثلا عيب يابي كن كه فلان مبحث رو مشكل داري و براي اون كلاس برو
و بهترين زمان براي اين كار تابستان يازدهم به دوازدهمه -
سلام اول پایه رو قوی کنید
-
fatemeh pourjafar كلاس خصوصي چرا؟
من كه الان دوازدهمم به جرات ميگم محتواهاي آلا ميتونه يك تنه جاي همه چيز رو بگيره
مخصوصا راه ابريشم كه البته براي دوازدهميا بهتره
ولي در كل اگه براي كلاس خصوصي اصرار داري، پيشنهاد من اينه كه كلاس رو براي رفع اشكال بگير
مثلا عيب يابي كن كه فلان مبحث رو مشكل داري و براي اون كلاس برو
و بهترين زمان براي اين كار تابستان يازدهم به دوازدهمهزینب سوزنچی
شدیدا موافق اون قسمتایی از صبحت هاتونم که میگین «برای رفع اشکال کلاس خصوصی برو»دانش آموزی که در جریان کنکوره ( چه دهم چه یازدهم چه دوازدهم) نباید وقت خودشو با کلاس خصوصیا پر کنه
خیلی راحت میتونین خودتون بخونین و در صورت برخورد به مشکلی کلاس خصوصی رو برای «رفع اشکال بگیرین»
تا حالا مصاحبه چند تا رتبه برتر رو دیدین که بگن کلاس خصوصی زیاد میرفتم؟؟
همشون اعتقاد به این دارن که وقت دانش آموز نباید با کلاس خصوصیه زیاد هدر بره
البته یه استثنا هست اونم اینکه تو یادگیری یه مفهوم یا بحثی خیلی اشکال دارین و نمیتونین یاد بگیرین
یا پایه ضعیفی دارین... یا همچین چیزیدر هر صورت بنظر من پر کردن وقت با کلاس خصوصی زیاد اشتباه محضه
امیدوارم موفق باشید -
ای کااش که من هم پولشو داشتم حداقل ماهی ۲ و ۳ جلسه برم کلاس خصوصی و مشکلات درسی م رو برطرف کنم.
-
ای کااش که من هم پولشو داشتم حداقل ماهی ۲ و ۳ جلسه برم کلاس خصوصی و مشکلات درسی م رو برطرف کنم.
-
امید کرمی نميشه اين رو به عنوان پيشنهاد مطرح كرد به آلا؟ :))
زینب سوزنچی
سلام هر سوالی باشه تاپیک بزنید،بچها راهنمایی میکنند
پارسال هم جلسات رفع اشکال بود که برنامش اعلام میشه -
میشه راهنمایی کنید لطفاfatemeh pourjafar من جاتون باشم تمام تمرکزم رو میذارم روی یازدهم و اونو طی سال کامل میبندم،بعدش هم تو تابستون دهم رو خوب میخونم و یازدهم رو هم صرفن مرور میکنم