تست نزدن در پایه دهم
-
Mery Stetar چرا اینو گفتید ؟
چرا واقعا؟
وقتی یه کسی از دهم داره به رتبه برتر شدن فکر میکنه صد در صد میتونه
حرف های نا امید کننده خیلی بار منفی داره . سعی کن تو زندگیت ازش استفاده نکنی و حداقل به کسی نگی چون ممکنه با حرف تو ناراحت بشه .
موفق باشینوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan یعنی یه سوالایی میپرسین شما دخترا آدم هنگ میکنه
خو لامصب مگه ما پیشگو هستیم که بگیم آره تو رتبه برتر میشی یا نه
بجای ای کارا برو درستو بخون
مرسی اَه -
Yegane Dehqan یعنی یه سوالایی میپرسین شما دخترا آدم هنگ میکنه
مرسی اَهنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMery Stetar
زشته ولی انگیزه بده
-
مرسی اَهنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شدهMery Stetar مجبور نیستی با دختر ها بحث کنی
یا اینکه به سوالاشون جواب بدی .
( اینجا هستیم تا به هم کمک کنیم )
البته که این طرز جواب دادن نیست به نظر من
اگه جواب سوالش رو نمیدونی یا نمیتونی حرفهای امیدوار کننده برای کسی که تازه وارد دبیرستان و فاز کنکور شده بزنی حداقل جملات منفی نگو که تاثیر بزاره روش .
ممکنه با حرفای کسی زندگی کس دیگه ای عوض بشه .
حرفای خوب بزن تا خوبی بهت برگرده . -
مرسی اَهنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهMery Stetar براي جواب دادن به اين سوال نيازي به پيشگو بودن نيست با يه نگاه به گذشته و آينده ميشه جواب و روحيه داد
در علم رياضي يه مبحثي هست به نام آمار و احتمال اگه خونده باشيد اين مبحثو حرف من رو ميفهميد -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMery Stetar شما تلاشتون رو بکنید آنچه که به صلاح شماست خدا براتون رقم میزنه
-
Mery Stetar مجبور نیستی با دختر ها بحث کنی
یا اینکه به سوالاشون جواب بدی .
( اینجا هستیم تا به هم کمک کنیم )
البته که این طرز جواب دادن نیست به نظر من
اگه جواب سوالش رو نمیدونی یا نمیتونی حرفهای امیدوار کننده برای کسی که تازه وارد دبیرستان و فاز کنکور شده بزنی حداقل جملات منفی نگو که تاثیر بزاره روش .
ممکنه با حرفای کسی زندگی کس دیگه ای عوض بشه .
حرفای خوب بزن تا خوبی بهت برگرده .Yegane Dehqan درود خداوند بر تو بانوی پاکدامن روزمو ساختی احسنت بر تو باد
اگر پیشم بودی چاپ صد آفرین میزدم رو دستت -
سلام دوستان خوبین
یه سوال داشتم من رشتم تجربیه و میخام تو کنکور رتبه برتر بشم،ولی سال دهم اصلا تست نزدم حتی یه دونه. هیچکدوم از درس هارو تست نزدم.
میخام بدونم این خیلی ضربه بزرگیه برای رتبه برتر شدن؟ یا اگه تست رو از یازدهم هم شروع کنم میتونم رتبه برتر بشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدHelen Alinia 2 گذشته رتبه برتر های گذشته رو بخونی متوجه میشی
ولی همینقدر بهت بگم نه نگران نباش که چیزی رو از دست ندادی و ذهنیتت نسبت به خودت اصلا خراب نشه
به تلاشت ادامه بده و هیچوقت ناامید نشو -
Yegane Dehqan درود خداوند بر تو بانوی پاکدامن روزمو ساختی احسنت بر تو باد
اگر پیشم بودی چاپ صد آفرین میزدم رو دستتنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini
لطف داریخجالتم ندین دیگه
-
مرسی اَهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMery Stetar نیازی به پیشگویی کردن نیست من فقط خواستم بدونم برای کنکور ضعف بزرگیه یا نه از کسایی که این راهو رفتن راهنمایی خواستم.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون از همگی دوستان خیلیی انرژی دادین