چگونه مفهومی درس بخوانیم؟
-
سلام خسته نباشید
ببخشید من امسال پایه نهم میرم میخاستم بپرسم چجوری در درس های مهم مشکل در یادگیری نداشته باشیم و چگونه مفهومی درس بخونیم تا در امتحان موفق باشیم
ممنون میشم پاسخ دهید -
این پست پاک شده!
-
سلام فیلمای رایگان آلا رو دیدین تو سایت یا اپلیکیشنشون؟! صفر تا صدا هستن نکته و تست ها
-
سلام خسته نباشید
ببخشید من امسال پایه نهم میرم میخاستم بپرسم چجوری در درس های مهم مشکل در یادگیری نداشته باشیم و چگونه مفهومی درس بخونیم تا در امتحان موفق باشیم
ممنون میشم پاسخ دهیدtahereh Es تازگیا برا متوسطه اول هم محتوا تولید شده
-
سلام خسته نباشید
ممنون میشم پاسخ دهیدtahereh Es سلام عزيز بچه هارو تگ كن كه پيامت ببينن دانش-آموزان-آلاء
چرا ببخشيم؟ ، موفق باشي عزيزم ببين براي نهم از سايت آلاء كه رياضي تدريس شده كه من نديديم
من موقعي كه نهم بودم مجازي شد اصلا خيلي بد فقط براي رياضي كليپ ديدم چون بقيه محتوا نبود بقيه درس هارو ميتوني خودت بخوني و بفهمي هرجاام مشكلي يا سوالي داشتي اينجا پست بذار وبپرس
براي رياضي من محتوا آلاء نديدم ولي استاد علوانيان تدريس ميكنن خيلي خوبه سرچ كني مياره حتما كليپاشون رو ببين ازنظر رياضي برات همه چي حله
درسا حفظ نكن چه مي خواد رياضي باشه چه ديني و... سعي كن اول بفهمي حرف درس چيه؟بعد بشين واو هاي متن حفظ كن (چيزي كه معلما ميخوان حفظ كردن واو هاست ولي تو اينكارو نكن اول بفهم حرف كتاب چيه بعد حالا حفظش كن كه مفهوم بفهمي همه چي حله)
كليپ تدريس ببين(اگه پيدا كردي برا سال ما كه نبود:face_with_tears_of_joy: ) حالا آلاء امسال قول داده متوسطه اول كامل كنه
بعدش تمرين هاي كتاب حل كن(براي رياضي)
قبل اينكه كليپ رو ببيني يدور بخون از رو كتاب(همينطوري انگار داري كتاب داستان ميخوني اگه حوصله داشتي جدي تر بخونيش كه چه بهتر)بعد كليپ تدريس اون مبحث ببين و دوباره بخونش مطمئن باش اون مبحث جوري يادميگيري كه كل سالم بگذره يادت نميره
ببخش زياد حرف زدم ان شاءاالله موفق باشي هروقتم كمك خواستي بگو تگ كني درخدمتم -
سلام خسته نباشید
ممنون میشم پاسخ دهیدtahereh Es دروس نهم از هشتم سخت ترن، ولي از دهم خيلي خيلي راحت ترن.
پس اشتباه من رو نكنيد و گول مباحث ساده رو نخوريد.
فيلم هاي آلا هميشه كيفيت بالايي دارن.
حتما كتاب تست بخريد يدونه براي رياضي و يدونه براي علوم كافيه.
به خصوص روي رياضي تمركز كنيد چون حتي بخوايد بريد انساني به دردتون ميخوره. -
سلام خسته نباشید
ممنون میشم پاسخ دهیدtahereh Es در ادامه بگم كه روشي براي تثبيت يادگيري هست بدين صورت:
1-درس رو مطالعه ميكنيد
2-با فاصله چند ساعت و حتي يك روز، از اون درس سوال حل ميكنيد.
3-سوالي كه حل ميكنيد بايد پاسخنامه تشريحي داشته باشه، پاسخنامه رو بررسي ميكنيد و اشكالاتتون رو پيدا ميكنيد
4-حالا ميدونيد دقيقا كجا مشكل داريد، اون مبحث رو دوباره بخونيد و مجددا سوال حل كنيد.
همه ي دروس رو با چندبار خوندن ميشه فهميد، ولي اگه رياضي مشكلي داشتيد حتما فيلم تدريس رو نگاه كنيد يا دوباره از دبير بخوايد بهتون درس بده.
موفق باشيد :) :cherry_blossom: