تكميل ظرفيت نمونه
-
سلام دوستان من ميخاستم بدونم كسي هست تو تكميل ظرفيت شركت كرده باشه جون امروز به من زنگ زدن گفتن 21ام ازمونه و من هيج اطلاعاتي ندارم جز اينكه از يازدهم هس سوالاش(دوازدهم تجربي ام)
تجربیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
درود
من یه بار شرکت کردم
البته اون مدرسه ای که میخواستم برم ، کلا یک نفر میخواست و نشد که من برم اونجا
این قضیه مال دو سال پیشه و اون موقع من میخواستم از دهم برم به یازدهم ، آزمونش از اختصاصیای دهم بود و حالا نمیدونم چطور بود که من خوب خونده بودم یا اونا از دستشون در رفته بود که زیست ساده ای داشت ، واقعا گلابی بود:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: ولی بقیش یکمی سخت تر بود
چیز خاصی نداره ، مثه همه آزمونا ، میرید اونجا و امتحان میدید و تمام ، اگه قبول شده باشین که بهتون خبر میدن ، اگر هم نه که هیچی؛ به نظرم کمتر از یه هفته طول میکشه تا نتیجه رو بهتون بگن ، چون شرکت کننده زیادی نداره
. -
سلام، بنظرم چون راه ابریشمی هستی امسال سرت خیلی شلوغ میشه، مدارس نمونه هم پر کار تر هستن و کلی وقتتو میگیره. اگه مثل من راحت طلب نیستی یازده رو بخونو شرکت کن ( مدرسای بهتر و...)
-
سلام دوستان من ميخاستم بدونم كسي هست تو تكميل ظرفيت شركت كرده باشه جون امروز به من زنگ زدن گفتن 21ام ازمونه و من هيج اطلاعاتي ندارم جز اينكه از يازدهم هس سوالاش(دوازدهم تجربي ام)
تجربیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاMina Sadeghi سلام
درباره نحوه و منابع خبری ندارم که دقیق باشه ولی خود ازمونی که میگیرن یه حالت سوری هستش البته تو شهر ما شاید برای شما فرق داشته باشه
فقط اینکه سولا توسط مدرسه طرح میشه و تصحیح هم همین طور -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد