ضعف در فیزیک
-
سلام من در درس فیزیک و به خصوص در تست زنی ضعیف هستم و در آزمون قلمچی هم نوسان دارم یعنی بعضی موقع ۵۰ درصد میزنم و بعضی موقع ۲۰ درصد و در تست زنی ضعیف هستم آیا میتوانم با تهیه استاد طلوعی خودم رو قوی کنم؟؟؟ استاد طلوعی نکات تستی را بخوبی بیان می کنند؟؟
آیا آزمون های قلمچی سوالاتش به نسبت کنکور سخت تره ؟؟ -
-
میرم یازدهم تجربی
-
مصطفي عباسیان چرا راه ابریشمی ها شیمی؟
-
سلام من در درس فیزیک و به خصوص در تست زنی ضعیف هستم و در آزمون قلمچی هم نوسان دارم یعنی بعضی موقع ۵۰ درصد میزنم و بعضی موقع ۲۰ درصد و در تست زنی ضعیف هستم آیا میتوانم با تهیه استاد طلوعی خودم رو قوی کنم؟؟؟ استاد طلوعی نکات تستی را بخوبی بیان می کنند؟؟
آیا آزمون های قلمچی سوالاتش به نسبت کنکور سخت تره ؟؟مصطفي عباسیان سلام
شک نکن و استاد طلوعی رو بگیر .
روش هایی بهت میگه در حد ثانیه ای بتونی حل کنی . ( به شرط تمرین و تکرار ) -
آیا آزمون های قلمچی سوالاتش به نسبت کنکور سخت تره ؟؟ -
مصطفي عباسیان سلام
شک نکن و استاد طلوعی رو بگیر .
روش هایی بهت میگه در حد ثانیه ای بتونی حل کنی . ( به شرط تمرین و تکرار )Yegane Dehqan شما جایی آزمون میدی ؟
فیزیک چند میزنی ؟ -
Yegane Dehqan شما جایی آزمون میدی ؟
فیزیک چند میزنی ؟مصطفي عباسیان نه فعلا آزمون ثبت نام نکردم .
اگر بشه انءشاالله از مهر شاید گزینه دو برم . -
فیزیک چند میزنی ؟مصطفي عباسیان آقا مصطفی عزیز
من خودم توی آزمون های قلمچی شرکت میکنم و با اینکه کامل وقت نکردم مباحث فیزیک مربوط به بودجه بندی رو بخونم اما توی آزمون همین جمعه، فیزیک رو حدود 80 زدم
دکتر طلوعی -
آقای طلوعی خیلی خوبه ، برای آزمونات تحلیلاشو حتما انجام بده که ضعفتو بفهمی ، بعد از آزمون غلطاتو پیدا کن و درستشو یاد بگیر .
-
فیزیک چند میزنی ؟مصطفي عباسیان چه خوب
دهم یا یازدهم ؟کدام آزمون دادی ؟ -
آیا آزمون های قلمچی سوالاتش به نسبت کنکور سخت تره ؟؟مصطفي عباسیان ببین عزیزه من
الکی برا خودت از فیزیک هیولا و دیو درست نکن
بشین اول ی پیشمطالعه کن کتابو
بعد تدریس معلم یا اگ خودخوانی میکنی درسنامه
بعد بشین کتابو تکمیل کن نکته چیزی بود بنویس تو کتاب (تو تست ها اصل مساعل هه اما مفاهیمم باید بلد باشی پس کتابو اوکی کنی اوکیه)
بعد بشین عین پسر خوب تست بزن
تحلیل کن
همینه همین
سخته؟ -
مصطفي عباسیان ببین عزیزه من
بعد بشین کتابو تکمیل کن نکته چیزی بود بنویس تو کتاب (تو تست ها اصل مساعل هه اما مفاهیمم باید بلد باشی پس کتابو اوکی کنی اوکیه)
تحلیل کن
همینه همین
سخته؟Mohammad Hassan Rajjab Pour اره خب شاید برای خیلی ها سخت باشه
️
ولی برای ایشون( مصطفي عباسیان ) فیزیک استاد طلوعی به درد میخوره .من امسال تابستونم که با برنامه الا پیش میرفتم سر زنگ فیزیک که میشد نمیدونستم خودمو کجا بکوبم
ولی فیزیک استاد طلوعی رو خریدم و الان دو هفته اس که به هیچ کتاب دیگه نگاه نمیکنم
تازه فهمیدم فیزیک چیه . -
Mohammad Hassan Rajjab Pour اره خب شاید برای خیلی ها سخت باشه
️
ولی برای ایشون( مصطفي عباسیان ) فیزیک استاد طلوعی به درد میخوره .من امسال تابستونم که با برنامه الا پیش میرفتم سر زنگ فیزیک که میشد نمیدونستم خودمو کجا بکوبم
ولی فیزیک استاد طلوعی رو خریدم و الان دو هفته اس که به هیچ کتاب دیگه نگاه نمیکنم
تازه فهمیدم فیزیک چیه .Yegane Dehqan بر عکس من، درسای دبیرستان سخ نیس ک بب کلا یخورده ریاضی فیزیک شیمی میخونیم اونم برا خوندنش چقد چی میکنیم
بب نمد چرا بزیا اینطورین ک خودشونو دسته کم میگیرن.. -
M monirs این موضوع را از فیزیک جابهجا کرد
-
مصطفي عباسیان ببین عزیزه من
تحلیل کن
همینه همین
سخته؟Mohammad Hassan Rajjab Pour
اینکارا رو میکنم
تستای خیلی سبز رو میزنم حتی تستای کنکور هم جواب میدم ولی تو آزمون انگار هیچی بلد نیستم ولی بعدش میگم ا اینو که بلد بودم پس چرا ؟؟من فصل فشار رو اصن اوکی نیستم .امیدوارم بتونم خوب یاد بگیرم
-
ببین باید از الان شروع کنی و تست بزنی هم مفهومی و هم زمان دار 10 تا 10 زمان دار بزنی تا دستت را بیوفته
-
Mohammad Hassan Rajjab Pour
اینکارا رو میکنم
تستای خیلی سبز رو میزنم حتی تستای کنکور هم جواب میدم ولی تو آزمون انگار هیچی بلد نیستم ولی بعدش میگم ا اینو که بلد بودم پس چرا ؟؟من فصل فشار رو اصن اوکی نیستم .امیدوارم بتونم خوب یاد بگیرم
مصطفي عباسیان اخه فشااار اصن کاری داره
تستی رو ول کن تشریحی حل کن تستارم اوکی میشی
بب فیزیک سخ نیس ازش غول نسازید