IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
انتقال توابع
-
سلام تو مبحث انتقال توابع اولویت با ضرب و تقسیم هست یا جمع و تفریق ؟
یه تابعی با نقاط (0,0)(1,1)(1,2) داده شده و گفته تابع
1+(1-x)2f- را رسم کنید که باید اول ضرب کرد و بعد به علاوه یک کرد (گاج)
اما تو جزوه آقا ثابتی برای رسیدن از f(x) به تابع دیگه ای یا برعکس اولویت با جمع بود
میشه راهنمایی کنید -
-
راستی من روشم اینطوره که نقاط مهم رو مینویسم و اعمال رو انجام میدم نمودار رو بالا پایین نمیکنم
-
اگر از f میخواین برسین به g مثل اینجا کار با x مخالف و کار با y موافقه. این حرفیه که استاد ثابتی گفتن که تو تست ها صادقه مشکلی نداشته تا الان
یعنی x ها منها یک شدن شما همرو به علاوه یک کن
y ها 2- برابر به علاوه 1 شدن شما هم y هارو 2- برابر به علاوه یک کن -
سینا 0 دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirAbbas Farahani on آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirAbbas Farahani
درود
اگه منظورتون اینه که از اعمال خارج پرانتز اول باید 2- رو ضرب کرد و بعد با اون یک جمع کرد باید بگم که فرقی ندارن ، چه اول جمع کنین بعد ضرب یا برعکس تفاوتی در جواب ایجاد نمیشه
اما اول باید اعمال داخل پرانتز رو حتما انجام بدین و بعد به سراغ اعمال خارج پرانتز برین
در اعمال داخل پرانز هم ، اگر چیزی در x ضرب شده ، اول اونو رو تابع اعمال میکنیم و بعدش اگه چیزی جمع یا تفریق شده بود رو در تابع اعمال میکنیم ، آخر هم که میریم سراغ اعمال خارج پرانتز که فرقی نمیکنه اول ضربو اعمال کنیم یا جمع و تفریقو
. -
سلام
اگه من بودم اول با نقظه ها تابع رو رسم میکردم بعد تابع جدید رو با انتقال به دست میاوردم .
-
سلام ، همه دارن یه حرفی میزنن، ببین نکته اینجاس که اگر بخوای از fx به مثلا f2x+1 بری، اول ضرب و بعد جمع ولی اگر بخوای از f2x+1 به fx بری، اول جمع و بعد ضرب. اینا دو حالت مجزا هستن که داری یکی میگیری، آقا ثابتی اینو گفت
-
سینا 0 دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirAbbas Farahani on آخرین ویرایش توسط انجام شده