پیشنیاز های شیمی دوازدهم
-
سلام بچه ها میشه پیش نیاز های فصل های دوازدهم رو بگین ؟ یعنی مثلا برای فصل 1 شیمی دوازدهم و بقیه فصلا باید کدوم مباحث از سال های دهم ویازدهم رو بلد باشم
خواهش میکنم اگه بدین بگین کارم گیره هرچیم گشتم چیزی پیدا نکردم -
سلام بچه ها میشه پیش نیاز های فصل های دوازدهم رو بگین ؟ یعنی مثلا برای فصل 1 شیمی دوازدهم و بقیه فصلا باید کدوم مباحث از سال های دهم ویازدهم رو بلد باشم
خواهش میکنم اگه بدین بگین کارم گیره هرچیم گشتم چیزی پیدا نکردمZahra Rafiei سلام
یه چیزایی هست که پایه ای هست .
مثلا مباحث استیکومتری / ساختار لوییس/ هیدروکربن ها و ساختارشون و ...
رو باید برای شیمی بلد باشی . -
Zahra Rafiei سلام
یه چیزایی هست که پایه ای هست .
مثلا مباحث استیکومتری / ساختار لوییس/ هیدروکربن ها و ساختارشون و ...
رو باید برای شیمی بلد باشی .Yegane Dehqan
کلی ممنون که جواب دادی -
خواهش میکنم اگه بدین بگین کارم گیره هرچیم گشتم چیزی پیدا نکردمZahra Rafiei
درود
برا فصل اول باید مباحث هیدروکربنا از یازدهم رو خوب بلد باشی به علاوه ی غلظت ها و درصد جرمیای دهم
برا فصل دوش ، مباحث فصل یک دهم خیلی به کار میاد به علاوه قسمت محلول ها وغلظت و ...
برا فصل 3: فصل 1 دهم ، مباحث پیوند های بین اتما ، آنتالپی یازدهم
فصل 4: این فصل از دوازدهم تقریبا همه چی داره ، آنتالپی یازدهم ، مباحث گاز های دهم ، هیدروکربنا و فصل آخر یازدهم
استوکیومتری هم که پایه ی همه مباحث هستمن شاخص هاشو گفتم ولی در کل بهتره روی تمام دو کتاب پایه مسلط باشین ، اگه بخوان ، هر جایی رو میتونن ترکیب کنن
. -
Yegane Dehqan
کلی ممنون که جواب دادیZahra Rafiei ۷
خواهش میکنم -
خواهش میکنم اگه بدین بگین کارم گیره هرچیم گشتم چیزی پیدا نکردمZahra Rafiei سلام، واسه فصل۱ دوازدهم گروه های عاملی رو بلد باش.
-
Zahra Rafiei
درود
برا فصل اول باید مباحث هیدروکربنا از یازدهم رو خوب بلد باشی به علاوه ی غلظت ها و درصد جرمیای دهم
برا فصل دوش ، مباحث فصل یک دهم خیلی به کار میاد به علاوه قسمت محلول ها وغلظت و ...
برا فصل 3: فصل 1 دهم ، مباحث پیوند های بین اتما ، آنتالپی یازدهم
فصل 4: این فصل از دوازدهم تقریبا همه چی داره ، آنتالپی یازدهم ، مباحث گاز های دهم ، هیدروکربنا و فصل آخر یازدهم
استوکیومتری هم که پایه ی همه مباحث هستمن شاخص هاشو گفتم ولی در کل بهتره روی تمام دو کتاب پایه مسلط باشین ، اگه بخوان ، هر جایی رو میتونن ترکیب کنن
.@سینا-0
خیلی ممنون از پاسختون -
Zahra Rafiei سلام، واسه فصل۱ دوازدهم گروه های عاملی رو بلد باش.
رضا لطیفی 0
مرسی از پاسخت