قسمتهای مشترک پیله ریاضی
-
سلام دوستان توی پیله درس ریاضی دوتا هست یه دوازده قسمتیی یه بیست شش قسمتی یکی کامل برام توصیح بده چکار کنم این بیست شش قسمتی برا رشته ریاضی هاست یا مشترکه
-
-
سلام دوستان توی پیله درس ریاضی دوتا هست یه دوازده قسمتیی یه بیست شش قسمتی یکی کامل برام توصیح بده چکار کنم این بیست شش قسمتی برا رشته ریاضی هاست یا مشترکه
Farnosh Pan در پیله ریاضی گفته است:
26 قسمتی برای ریاضیاس ولی غالب مطالب مشترکه به جز اون اخراش که فکر کنم فقط بردارش مختص ماهاس
-
26 قسمتی برای ریاضیاس ولی غالب مطالب مشترکه به جز اون اخراش که فکر کنم فقط بردارش مختص ماهاس
amirmohammad shakeri شما رشتتون تجربیه
-
Farnosh Pan سلام
اونی ک تعدادش کمتره قدیمی تره و برا تجربیا بود (فک کنم برا کنکور 99)
اونی ک بیشتره جدیدتره و کامل تر که سال پیش برا ریاضیا منتشر شد (برای 1400) ولی مبحثی نداره ک بگیم فقط مال ریاضیاس و تجربیا نباید ببینن -
amirmohammad shakeri راستش من هنوز نخریدم میخوام بخرم بچه ها گفتن دوتاشو داره درست میگن یا نه نمیدونم میخوام بدونم اگه بیست شش قسمتی داره زودتر قبل مهر بخرمش تا دیر نشده وقت کنم فیلمارو ببینم
-
Farnosh Pan سلام
۱۲ قسمتیه برای تجربیاس .
۲۴ قسمتیه برای ریاضی هاست .
اگه وقت داری اون ۲۴ قسمتی رو ببین چون کامل تره و مطالب پایه ایش بیشتره .
ولی اگه وقت نداری همون ۱۲ قسمتی رو ببین ( اگه تجربی هستی) -
amirmohammad shakeri راستش من هنوز نخریدم میخوام بخرم بچه ها گفتن دوتاشو داره درست میگن یا نه نمیدونم میخوام بدونم اگه بیست شش قسمتی داره زودتر قبل مهر بخرمش تا دیر نشده وقت کنم فیلمارو ببینم
Farnosh Pan سلام، بله علاوه بر ۱۲قسمتی، ۲۶قسمتی رو هم دارد.
-
Farnosh Pan سلام، بله علاوه بر ۱۲قسمتی، ۲۶قسمتی رو هم دارد.
رضا لطیفی 0 اون بیست شش قسمتی مشترکه درسته
-
رضا لطیفی 0 اون بیست شش قسمتی مشترکه درسته
Farnosh Pan متشکرم
-
Farnosh Pan سلام
۱۲ قسمتیه برای تجربیاس .
۲۴ قسمتیه برای ریاضی هاست .
اگه وقت داری اون ۲۴ قسمتی رو ببین چون کامل تره و مطالب پایه ایش بیشتره .
ولی اگه وقت نداری همون ۱۲ قسمتی رو ببین ( اگه تجربی هستی)Yegane Dehqan سلام میتونیم فقط 24 قسمتی ببینیم و دیگه 12 قسمتیوو نبینیم ینی اون 12 قسمتیه مبحثاش کامل توو 24 قسمتیه تکرار شدن ک نیاز نباشه 12 قسمتیوو نبینیم یا نه تکرار نمشدهه و باید هر دوو روو ببینیم
-
Yegane Dehqan سلام میتونیم فقط 24 قسمتی ببینیم و دیگه 12 قسمتیوو نبینیم ینی اون 12 قسمتیه مبحثاش کامل توو 24 قسمتیه تکرار شدن ک نیاز نباشه 12 قسمتیوو نبینیم یا نه تکرار نمشدهه و باید هر دوو روو ببینیم
moohamad bahrami دوازده قسمتِ اول اون ۲۴ قسمتیه همون مباحثه .( یعنی کل مباحث ۱۲ قسمتیه تو ۲۴ قسمتیه اومده . )
شما ۲۴ قسمتی رو ببینی چیزای بیشتری یاد میگیری .
انگار اون ۱۲ قسمای هم دیدی .اگه وقت داری اون ۲۴ قسمتیه رو ببین چون اون کامل تره .
-
moohamad bahrami دوازده قسمتِ اول اون ۲۴ قسمتیه همون مباحثه .( یعنی کل مباحث ۱۲ قسمتیه تو ۲۴ قسمتیه اومده . )
شما ۲۴ قسمتی رو ببینی چیزای بیشتری یاد میگیری .
انگار اون ۱۲ قسمای هم دیدی .اگه وقت داری اون ۲۴ قسمتیه رو ببین چون اون کامل تره .
Yegane Dehqan خب من فقط 24 قسمتیه روو دیدم میگم دیگه نیاز هست 12 قسمتیه روو ببینم ینی اون 12 قسمتیه کامل توو 24 قسمتیه تکرار شدهه یا ن
-
Yegane Dehqan خب من فقط 24 قسمتیه روو دیدم میگم دیگه نیاز هست 12 قسمتیه روو ببینم ینی اون 12 قسمتیه کامل توو 24 قسمتیه تکرار شدهه یا ن
این پست پاک شده! -
moohamad bahrami بله گفتم که
ببینید اون ۱۲ قسمتیه حتی جزوه هم نداره یعنی استاد هر چی میگه باید پاز بزنی و خودت بنویسی .
ولی ۲۴ قسمته که کامله ( و مطالب ۱۲قسمتی هم توش هست و تکرار شده) جزوه داره و شما فقط باید حل تست ها و تمرینات رو بنویسید .خیالتون راحت اون ۲۴ قسمتی رو ببینی انگار اون ۱۲ قسمتی هم دیدی .
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد