چربی کوهان شتر
-
سلام
اسید و استر چرب توی چربی ها فکر نکنم به هم اتصالی داشته باشن چون طبق تعریف چربی ها:
%(#a12020)[مخلوطی] از کربوکسیلیک اسید بلندزنجیر و استر با جرم مولی زیاداز اون طرف هم فکر کنم این شکل فقط شکل استر موجود در چربی کوهان شتر باشه و توی خود چربی کربوکسیلیک اسید با زنجیره کربنی بلند هم وجود داشته باشه.
و کل این شکل همش با هم چربی نباشه. -
سلام
کل این شکله همش با هم چربی نیس؟ پس چرا فقط فرمول اون قسمتی که قرمز کردمو بنویسی میشه فرمول چربی کوهان شتر؟ پس اون اسید چربش چی پس؟
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
اسید و استر چرب توی چربی ها فکر نکنم به هم اتصالی داشته باشن چون طبق تعریف چربی ها:
%(#a12020)[مخلوطی] از کربوکسیلیک اسید بلندزنجیر و استر با جرم مولی زیاداز اون طرف هم فکر کنم این شکل فقط شکل استر موجود در چربی کوهان شتر باشه و توی خود چربی کربوکسیلیک اسید با زنجیره کربنی بلند هم وجود داشته باشه.
و کل این شکل همش با هم چربی نباشه. -
F GH 2 البته فقط اگر تست محاسباتی باشه
اگه از تستای حفظی و مفهومی باشه ، اون اسید چربو حتما در نظر بگیرین
. -
@سینا-0 آخه ما مگه نمیگیم C57 H110 O6 خب این تعداد اتمای استرشه فقط من نمیفهمم درست چی به چیه
-
F GH 2
اون فرمول استر رو برای سوالای محاسباتی استفاده کنید چون در چربی انواعی از اسید چربا هست و اونطوری نمیشه حل کرد
و در سوالای حفظی به طور مثال اگه گفت چربی کوهان شتر فقط از استره غلط بگیرین
. -
به جواب رسیدی برامنم توضیح بده
-
کلا کتاب خوب توضیح نداده
شکل ظاهری روغن زیتون و کوهان شتر هردو استر هست اما اون از درون ترکیب استر و اسید چربه
و اینو باید در نظر بگیریم که استر ها و اسید ها ایزومر یکدیگرند و هردو در نهایت یکی هستند با شکل متفاوت ظاهری