آقا اجازه 
-
سلام بچه ها
دیشب به یکی از رفیقام که ضعف زیادی در زبان داشت، چند دقیقه ای کوتاه از تدریس استاد چیذری رو نشون دادم تا بتونم کمکش کنم برای انتخاب منبع مناسب
مشکل شرعی که نداره؟!sohrab
مدیر-محصول-ابریشم
@M-an
راه-ابریشمی-ها-زبان
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام بچه ها
دیشب به یکی از رفیقام که ضعف زیادی در زبان داشت، چند دقیقه ای کوتاه از تدریس استاد چیذری رو نشون دادم تا بتونم کمکش کنم برای انتخاب منبع مناسب
مدیر-محصول-ابریشم
@M-an
راه-ابریشمی-ها-زبان
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمAli Malti
سلام
فکر کنم نه مشکل نداره چون خود آلا هم یه تیکه به عنوان نمونه از هر درس میذاره. -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم زبان جابهجا کرد
-
سلام بچه ها
مدیر-محصول-ابریشم
@M-an
راه-ابریشمی-ها-زبان
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمAli Malti حالا که دیگه نشون دادی مشکل شرعی داشته باشه میخوای چیکار کنی؟ اطلاعات رو میری از مغز دوستت در میاری؟
-
Ali Malti حالا که دیگه نشون دادی مشکل شرعی داشته باشه میخوای چیکار کنی؟ اطلاعات رو میری از مغز دوستت در میاری؟
-
سلام بچه ها
مدیر-محصول-ابریشم
@M-an
راه-ابریشمی-ها-زبان
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمAli Malti سلام
اگر قسمت هایی که در الا قرار داره و به عنوان نمونه اپلود شده رو به دوستتون نشون دادید مشکلی نداره اما اگر این چنین نیست بهتره برید به خانم مدیر بگید و حلالیت بگیرید که خیالتون راحت بشه -
Ali Malti سلام
اگر قسمت هایی که در الا قرار داره و به عنوان نمونه اپلود شده رو به دوستتون نشون دادید مشکلی نداره اما اگر این چنین نیست بهتره برید به خانم مدیر بگید و حلالیت بگیرید که خیالتون راحت بشهغزل محمدی 0 فکر کنم یه بخشی از نمونه فیلم ها بود و بخش دیگش از فیلم های غیر رایگان که فکر کنم اگه با هم حساب کنیم 3 یا 4 دقیقه هم نشد و بدون اینکه بخوام فیلم ها رو براش بفرستم. حتی اجازه ندادم بهش که گوشیم رو تو دست خودش بگیره
من صرفا از اینکار فقط این قصد رو داشتم که رفیقم رو با کیفیت بالای تدریس استاد چیذری و آلاء آشنا کنم (چون ضعف عمیقی در زبان داره)مدیر جان
امیدوارم اگه این پست رو میخونید، من رو حلال کنید
قطعا دیگه تکرار نمیشه
@M-an
sohrab
مدیر-محصول-ابریشم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد