Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
تست انبساط حجمی
-
سلام بروبچز
من خودم قبلا این تست رو کل کرده بودم زده بودم گزینه سه اما الان که راهم رو میبینم میبینم از لحاظ منطقی گزینه سه غلطه(شایدم درست باشه و منطق من لنگ میزنه!)
در هر صورت ممنون میشم جوابش رو تشریحی برام بفرستید...
با تشکرات به توان هزار
-
سلام، من خیلی تو سوال نرفتم ، خب ضریب ظرف باید از ضریب الکل بیشتر باشه. پس نسبتشون کوچیک تر از واحده که فقط گزینه ۱ اینجوریه. البته چون از خودم گفتم خیلی مطمئن نیستم
-
MAHYAR haddad ببخشید، کلا چرت و پرت گفتم.
این درسته که باید تغییر حجمشون یکی باشه پس :
-
MAHYAR haddad
بله من هم همین نظر رو داشتم ولی خب اگر ما حجم قسمت پر شده رو a و حجم قسمت خالی رو b در نظر بگیریم بعد گرما دادن قسمت a که زیاد شده به همون اندازم مایعش زیاد شده و ارتفاع مایع تا همونجایی که بوده ثابت میمونه اما قسمت خالی بزرگتر میشه یه حالتی مثل عکس که قسمت خالی بزرگتر شده و مایع و ظرف به یه مقدار افزایش حجم داشتن در حالی که سوال گفته حجم قسمت خالی ثابت مونده(من به چیزی که میگم مطمئن نیستم اگر حرفم اشتباهه میشه بگید؟البته امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم!)
-
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
میشه جواب بدید -
فکر کنم گزینه ی چهار باشه چون زمانی که تغییرات رو برابر بگیریم باید V در الفا ضرب بشه و V پریم در 3a که گزینه 4 میشه
-
Kit Cat در تست انبساط حجمی گفته است:
strang 78
سلام شما فکر میکنین تو این سوال تغیرات برابره...من یک پست گذاشتم همین بخش و گفتم بنظرم تغیرات یکسان نیست و من تغیرات رو برابر در نظر گرفتم شد گزینه سه!
میشه لطف کنید عکس راه حلتون رو بفرستید؟
ممنونجواب من شد گ3. جواب پاسخنامه چیه؟
-
amirmohammad shakeri
این سوال رو معلم داده بود که جوابش داده نشد... -
Kit Cat ببین چون کفته که حجم فضای خالی ظرف در هر دمایی برابر بشه یعنی الان در زمانی که انبساط خجمی مایع رو داریم نیاد بیشتر از مقداره قبلی خجم فضای خالی رو اشغال کنه مثلن نشه نصفه فضای قبلی
مثله این میمونه که ده سال از سن من کم کن بشه از 17 بشه 7 ده سالم مثلن از پدربزرگ که از 70 بشه 60 تعییر هرو میشه 53 پس اگه این یه مقداری داره کم یا اضافه میشه اونم باید به همون مقدار تغییرات براش اتفاق بیوفته ک فضای خالی ثابت بمونه
برای عکس از پاسخنامه هم من گوشی ندارم متاسفانه با لپ تاپ هستم ولی تایپی میشه اینطوری
تغییرات طولی=وی در الفا در دلتای تتا= تغییرات خجمی الکل= وی پریم در سه a چون داره حجمی تغییر میکنه در دلتا تتا
دلتا تتا ها رو خط بزن برابره میمونه Va=V"3a وی رو به روی وی پریم بنویس میشه 3a به روی الفا یعنی وی پریم باید در 3a ضرب بشه و v در الفا در گزینه 4