خدا
-
-
-
-
fatemeh8181 اینوراام بیا
-
5f216dc7af21a755d23f6f725a6990bf20152003-360p (1).mp4
کلیپ تصویری | پسرک گل فروش! استاد پناهیان
@roghayeh-eftekhari سلام ممنون از دعوت شما
Fatemeh Babazadeh این فوق العاده بود :))))
-
Fatemeh Babazadeh این فوق العاده بود :))))
-
5f216dc7af21a755d23f6f725a6990bf20152003-360p (1).mp4
کلیپ تصویری | پسرک گل فروش! استاد پناهیان
@roghayeh-eftekhari سلام ممنون از دعوت شما
-
-
-
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوندا
مرا
نصیبی از رحمت واسعه ی خود
عطا فرما
و به عدله روشن خود
هدایت فرما
و عنانم را
بگیر
و به سمت تمام خشنودی هایت
سوقم بده.
به حق دوستی و محبتت
ای آرزوی مشتاقان -
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود)
اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan
@N-n-good
زهرا بنده خدا
مهشید حسن زاده 0
مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا -
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود)
اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan
@N-n-good
زهرا بنده خدا
مهشید حسن زاده 0
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan
@N-n-good
زهرا بنده خدا
مهشید حسن زاده 0
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan
@N-n-good
زهرا بنده خدا
مهشید حسن زاده 0
مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا