برنامه ریزی
-
سلام دوست خوبم چطوری
اینجا یه صفحس که تو میتونی توش روش های برنامه ریزی خودتو بنویسی
تا دوستات استفاده کنن . هر چیزی که به ذهنت در رابطه با برنامه ریزی میرسه تایپ کن . همه ما نظر تو برامون مهمه
و اونو میخونیم
خوشحال میشیم وقت بزاریتایپ کن ببینم چجوری درس میخونی دیگه
-
{تایم بندی استاندارد8ساعته}
7:30ازخواب بیدارشو
7:30الی8:30ورزش و صبحانه
8:30الی10:00مطالعه...اختصاصی
10:30الی12:00...اختصاصی
12:30الی13:30...اختصاصی
13:30الی 15:00نهارو استراحت
15:00الی16:30...عمومی
17:00الی18:30...عمومی
18:30الی20:00...ترجیحا عمومی
20:00الی21:30...مطالعه درس های روزمره{نون شب}
21:30الی23:30...استراحت و تفریح
00:00خواب
هیچ کس به اندازه خودتون شمارو نمیشناسه و بنظرم هرکس باید برنامه مناسب خودش رو داشته باشه و اینطور نیست که یکی از یه برنامه استفاده کرده پس حتما کسای دیگم که از اون برنامه استفاده کردن موفق میشن!
-
سلام.میخوام کار هایی که به نظرم واسه یه برنامه خوب کاربرد داره رو بگم.
اگه برنامه ریزی روزانه دارید از شب قبل برنامه بنویسید نه از صبح چون هم وقتتون گرفته میشه هم چون میخوایید سریع شروع کنید شاید با عجله برنامه بنویسید.
اگه هم برنامه هفتگی هست بهتره از روز جمعه بنویسید تا با توجه به کارکردتون تو طول هفته و به خصوص روز جمعه باشه. روز جمعه رو هم خوبه واسه رفع اشکال مطالبی که تو طول هفته خوندین بزارین یا واسه مرور و تست
هر روز سعی کنید نیم ساعت ورزش کنید چون به داشتن روحیه خیلی کمک میکنه.
اگه وسط درس خوندن فکرتون پرید به یه موضوع دیگه اون رو روی کاغذ یادداشت کنین و بعدا خوب به اون فکر کنید ( مثلا وسط درس خوندن خاطراتتون با دوستان یادتون میاد بعدا به تمام خاطره ها فکر کنین) اما حتما این کار رو بکنین چون اگر بعدا فکر نکنین دیگه ذهنتون گول نمیخوره .
گاهی اوقات تا نیمه روز رو خوب پیش رفتی اما بعدش انگار دیگه حس درس نیست من خودم تو این جور مواقع میگم فقط ۵ دقیقه میخونم بعدش خود به خود حسش میاد .
اگه روی میز درس میخونی یا میشینی رو زمین وسط اتاق درس میخونی یا... اون جا با گوشی کار نکن اون جا غذا نخور اون جا جز درس هیچ کاری نکن چون بعد از یه مدت دیگه سر جات حس درس خوندن نمیاد
ببخشید که طولانی شد .
این ها تجربیات من بود امیدوارم به دردتون بخوره. -
@ftm-montazeri ممنون
اگه لايكش كني خيلي خوشحال ميشم :)) -
من تایم مطالعاتیم صبح زود هست
شب ساعت ۸ غروب میخوابم صبح ساعت ۳ بیدار میشم ، از ساعت۳ تا ۹ صبح اختصاصی ها رو میخونم بعد یک ساعت برای صبحانه و از ساعت ۱۰ تا ۱۳ عمومی ها رو میخونم و از ساعت ۱۵ تا ۱۹ دوباره عمومی و مرور تخصصی های صبح -
زینب سوزنچی
چه جالب بود برنامت -
-
Roshan Gh تجربی دانش آموزان آلاءreplied to javat Javati on ۱۷ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javat Javati
سلام
من ساعت ۷ و ۲۵ پا میشم
از ۷ و نیم شروع میکنم تا ۱۲ و نیم (صبحانه هم در ساعت استراحت اول هست)
دوباره از ساعت ۳ بعد از ظهر بعد از نماز و نهار و استراحت شروع میکنم تا ۸ و نیم
البته بعد هر ۹۰ دقیقه ، ۱۵ دقیقه استراحت دارم
بعد از شام و استراحت از ساعت ۹ و ۱۵ باکس جبرانی هست
ساعت ۱۱ هم میخوابم -
javat Javati
سلام من صبح ساعت یه خورده قبل از 6 پا میشم.
حدود یک ساعت درس میخونم.
حدود ساعت 7 تا 8 میرم ورزش میکنم.
8 تا 8 و نیم صبحانه میخورم.
دیگه شروع به درس تا ساعت 12 ظهر.
12 یه کم میخوابم.
1 و نیم شروع میکنم تا ساعت 9 میخونم.
البته استراحت های کوتاه بین هر درس دارم.
ساعت 11 و نیم هم میخوابم. -
@roghayeh-eftekhari
-