نمیدونم چیکار کنم راه ابریشمو
-
@atena-karimi
گفت نمیخواد بفروشعفاطمه رحیمی
کلی نمیتونه به کسی بده جز خواهر و برادر تنی خودش -
Yegane Dehqan بابا الله اکبر.....اصلا چیزی که شما تو عکس نشان دادی داستانش فرق میکنه از آسمان تا زمین با داستانمون.
اگه اعتبار داری پیوی شخصی مدیران پیام بده یا صبرکن مدیر منشن کردمش بیاد جواب بده ما هیچکدوم متخصص نیستییم ببهتره از خودشون راهنمایی بگیری
-
فاطمه رحیمی
کلی نمیتونه به کسی بده جز خواهر و برادر تنی خودش@atena-karimi بله چنین چیزی درسته.
-
رضا لطیفی 0
الا فقط با خریدن محصول اجازه دیدن میده نه مالکیت، و اجازه فروش نمیده و خودشون گفتن راضی نیستن@atena-karimi الان فهمیدم که مشکلتون کجاس....بابا فرض کنید من پک راه ابریشم اختصاصی رو خریداری کردم و به هر دلیلی پشیمون شدم مثلا میخوام تغییر رشته بدم یا ترک تحصیل کنم و میخوام بفروشمش به کسی که اونم کنکوری هست نه به کسی بفروشم که میدونم نیتش بده و بخواد منتشر کنه.......پارسال یکی بود پک راه ابریشم اختصاصی رو خریداری کرده بود و میخواست بفروشه به من که کنکوریم به خاطر اینکه تصمیم گرفته که براساس سوابق تحصیلی بره دانشگاه، ولی من در آخر خریداری نکردم به هر دلیلی....الان مثل این آقا اگه میفروخت به من، ایا مشکل شرعی براش پیش می آمد...بنظرم نه.
-
این مشاورا واقعن مشاور نیستن ک اصن به تو چ ک من میخام درسمو با کدوم استاد بخونم
تو برنامتو بده بگو کار اصلیتو انجام بده خب://@dr-mahh مشاورا جدیدا فقط فکر فروش محصولن
-
@atena-karimi الان فهمیدم که مشکلتون کجاس....بابا فرض کنید من پک راه ابریشم اختصاصی رو خریداری کردم و به هر دلیلی پشیمون شدم مثلا میخوام تغییر رشته بدم یا ترک تحصیل کنم و میخوام بفروشمش به کسی که اونم کنکوری هست نه به کسی بفروشم که میدونم نیتش بده و بخواد منتشر کنه.......پارسال یکی بود پک راه ابریشم اختصاصی رو خریداری کرده بود و میخواست بفروشه به من که کنکوریم به خاطر اینکه تصمیم گرفته که براساس سوابق تحصیلی بره دانشگاه، ولی من در آخر خریداری نکردم به هر دلیلی....الان مثل این آقا اگه میفروخت به من، ایا مشکل شرعی براش پیش می آمد...بنظرم نه.
رضا لطیفی 0 بله اگه بعنوان دلال باشی و بخوای منتشرش کنی اره این حرام است.
-
@atena-karimi الان فهمیدم که مشکلتون کجاس....بابا فرض کنید من پک راه ابریشم اختصاصی رو خریداری کردم و به هر دلیلی پشیمون شدم مثلا میخوام تغییر رشته بدم یا ترک تحصیل کنم و میخوام بفروشمش به کسی که اونم کنکوری هست نه به کسی بفروشم که میدونم نیتش بده و بخواد منتشر کنه.......پارسال یکی بود پک راه ابریشم اختصاصی رو خریداری کرده بود و میخواست بفروشه به من که کنکوریم به خاطر اینکه تصمیم گرفته که براساس سوابق تحصیلی بره دانشگاه، ولی من در آخر خریداری نکردم به هر دلیلی....الان مثل این آقا اگه میفروخت به من، ایا مشکل شرعی براش پیش می آمد...بنظرم نه.
رضا لطیفی 0
ختم کلام الا مخالف فروختن محصول چه به ادمی بدی که منتشرش کنه چه ادم خوب، کلا مخالف فروششه و گفته راضی نیستم
طرح پرچم هم گذاشته تا همه دانش اموزا بتونن راه ابریشم داشته باشن اگه مشکلی دارن -
M M.an این موضوع را در قفل کرد
-
سلام
خیلی از دوستانتون از راه ابریشم استفاده کردن و راضی بودن و خدا رو شکر نتیجه هم گرفتن
همینجا تو آلاخونه هم می تونید از دوستانتون سوال کنید
فروش محصولات آلاء از نظر شرعی و اخلاقی درست نیست
و آلاء راضی نیست
هر محصولی که تهیه می کنید فقط لایسنس استفاده از اون محصول رو برای خودتون تهیه کردین و نه هیچ شخص دیگه ای -
M M.an قفل این موضوع را در باز کرد
-
سلام بچها
من چند روز پیش شیمی و زیست راه ابریشم خریدم
ولی مشاورم ردش کرد
خیلی ناراحتم انقدر خرج کردم
نمیدونم چیکار کنم
به مامان بابام چی بگم تو این شرایط اقتصادی
میشه اکانتمو بدم یکی نصف قیمت بهش یا چی؟؟؟
حالم دیگه داره از این سال کنکور بهم میخوره🥺``` -
Yegane Dehqan
اگه کسی بعد خرید پشییمون ش چی؟فاطمه رحیمی ای وای ببخش من الان پیامت رو شانسی دیدم .
خب پشیمون بشی تموم میشه میره دیگههه
باید خیلیییی خوب فکر کنی و بعد بخری چون آلا پس نمیگیره محصول رو و پولی پس نمیده .
( قوانین آلاء)
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد