آقای موقاری یا کتاب کار مسئله این است!
-
سلام بروبچ تجربی
اقای موقاری توی تحلیل شکل ۱ صفحه ۹۹ گفتار ۱ فصل ۷ زیست دهم گفتن باکتری امونیاک ساز امونیاک میسازه که این امونیاک با H تولید آمونیوم میکنه (از اسم بنده خدام تولید آمونیاک برمیاد و منطق منم همینو میگه!)
اماااا...یکسری کتابکار و تست های عزیز و مبارک!میگن که باکتری امونیاک ساز امونیوم میسازه...
دوستان نظر شما چیه؟
شما چی میگید و چی بیشتر و متداول تر شنیدید؟ -
سلام بروبچ تجربی
اقای موقاری توی تحلیل شکل ۱ صفحه ۹۹ گفتار ۱ فصل ۷ زیست دهم گفتن باکتری امونیاک ساز امونیاک میسازه که این امونیاک با H تولید آمونیوم میکنه (از اسم بنده خدام تولید آمونیاک برمیاد و منطق منم همینو میگه!)
اماااا...یکسری کتابکار و تست های عزیز و مبارک!میگن که باکتری امونیاک ساز امونیوم میسازه...
دوستان نظر شما چیه؟
سلام بروبچ تجربی
دوستان نظر شما چیه؟
Kit Cat
تا جایی که من یادم میاد و تو جزوه ام نوشتم از ویدیوهای صفر تا صدشون ، گفتن که آمونیاک ساز ، آمونیاک رو با Hترکیب میکنه و آمونیوم تولید میکنه
. -
Kit Cat
تا جایی که من یادم میاد و تو جزوه ام نوشتم از ویدیوهای صفر تا صدشون ، گفتن که آمونیاک ساز ، آمونیاک رو با Hترکیب میکنه و آمونیوم تولید میکنه
.@سینا-0
آخ ببخشید
دوباره نگاه کردم
درست میگید
گفتن آمونیاک درست میکنه و بعد با H ترکیب میشه و میشه آمونیوم
اما درباره اینکه کتاب کار اونجوری میگه رو دیگه نمیدونم چه باید کرد
. -
سلام بروبچ تجربی
دوستان نظر شما چیه؟
شما چی میگید و چی بیشتر و متداول تر شنیدید؟Kit Cat باکتری آمونیاک ساز مواد معدنی خاک رو میگیرن و آمونیاک میسازن و به عنوان ماده دفعی آمونیوم پس میدن در واقع میتونین بگیم آمونیوم تولید میکنن همان طور که یاخته های ما طی تنفس سلولی کرین دی اکسید تولید میکنن
پس هم آمونیاک میسازه( کار اصلی) و آمونیوم پس میده (ماده دفعی) -
Kit Cat باکتری آمونیاک ساز مواد معدنی خاک رو میگیرن و آمونیاک میسازن و به عنوان ماده دفعی آمونیوم پس میدن در واقع میتونین بگیم آمونیوم تولید میکنن همان طور که یاخته های ما طی تنفس سلولی کرین دی اکسید تولید میکنن
پس هم آمونیاک میسازه( کار اصلی) و آمونیوم پس میده (ماده دفعی)Yazdan Gonabadi
خیلی ممنونم از پاسخگویی شما -
@سینا-0
آخ ببخشید
دوباره نگاه کردم
درست میگید
گفتن آمونیاک درست میکنه و بعد با H ترکیب میشه و میشه آمونیوم
اما درباره اینکه کتاب کار اونجوری میگه رو دیگه نمیدونم چه باید کرد
.