وقتی خیلی سبز و کتاب متنقضن!(بازجذب حشرات)
-
سلام دوستان
تو صفحه ۷۶ زیست دهم درباره بازجذب حشرات عینا جمله (محتویات لوله مالپیگی به روده تخلیه و با عبور مایعات در روده آب و یون ها بازجذب میشن)رو آورده...
امااا...در واقع خیلی سبز میگه مواد از بالا و پایین(اینور و اونور و همه ور)با لوله مالپیگی میریزن تو روده بعد از روده میرن به راست روده تو راست روده هم بازجذب!
حالا کدوم رو بگیم؟
تو کتابکارا و همه و همه میگن بازجذب راست روده...البته شایدم برداشت من از جمله کتاب اشتباهه...میشه نظر شما دوستان رو بدونم؟ -
-
سلام دوستان
تو صفحه ۷۶ زیست دهم درباره بازجذب حشرات عینا جمله (محتویات لوله مالپیگی به روده تخلیه و با عبور مایعات در روده آب و یون ها بازجذب میشن)رو آورده...
امااا...در واقع خیلی سبز میگه مواد از بالا و پایین(اینور و اونور و همه ور)با لوله مالپیگی میریزن تو روده بعد از روده میرن به راست روده تو راست روده هم بازجذب!
حالا کدوم رو بگیم؟
تو کتابکارا و همه و همه میگن بازجذب راست روده...البته شایدم برداشت من از جمله کتاب اشتباهه...میشه نظر شما دوستان رو بدونم؟Kit Cat سلام جمله کتاب درسی کلی تره اما در اصل در راست رودس .فراموش نکن راست روده بخشي از روده هست
تو کتاب هم راست روده رو فلش زده گفته بازجذب.. -
Kit Cat سلام جمله کتاب درسی کلی تره اما در اصل در راست رودس .فراموش نکن راست روده بخشي از روده هست
تو کتاب هم راست روده رو فلش زده گفته بازجذب..مصطفي عباسیان
درسته...خیلی متشکرم -
سلام دوستان
حالا کدوم رو بگیم؟
تو کتابکارا و همه و همه میگن بازجذب راست روده...البته شایدم برداشت من از جمله کتاب اشتباهه...میشه نظر شما دوستان رو بدونم؟Kit Cat در وقتی خیلی سبز و کتاب متنقضن!(بازجذب حشرات) گفته است:
سلام دوستان
حالا کدوم رو بگیم؟
تو کتابکارا و همه و همه میگن بازجذب راست روده...البته شایدم برداشت من از جمله کتاب اشتباهه...میشه نظر شما دوستان رو بدونم؟ببین راست روده درسته و خیلی سبز هم درست گفته
کتاب رو خیلی خیلی خوب بخوان
کتاب میگه (این محتوای لوله مالپیگی در روده تخلیه و با عبور مایعات در روده این یون ها بازجذب میشن)
دقت کردی میگه از روده عبور کرد بعد این یون ها بازجذب شد
حالا طبق شکل دهم بعد از روده راست روده قرار داره پس برای همین میگیم این بازجذب در راست روده اتفاق میافتد -
Kit Cat در وقتی خیلی سبز و کتاب متنقضن!(بازجذب حشرات) گفته است:
سلام دوستان
حالا کدوم رو بگیم؟
تو کتابکارا و همه و همه میگن بازجذب راست روده...البته شایدم برداشت من از جمله کتاب اشتباهه...میشه نظر شما دوستان رو بدونم؟ببین راست روده درسته و خیلی سبز هم درست گفته
کتاب رو خیلی خیلی خوب بخوان
کتاب میگه (این محتوای لوله مالپیگی در روده تخلیه و با عبور مایعات در روده این یون ها بازجذب میشن)
دقت کردی میگه از روده عبور کرد بعد این یون ها بازجذب شد
حالا طبق شکل دهم بعد از روده راست روده قرار داره پس برای همین میگیم این بازجذب در راست روده اتفاق میافتدamir karami 0
بله صحبت شما متینه البته من اصلا یک لحظه فراموش کرده بودم که راست روده هم جزوی از روده است و میشه کلیت رو روده گفت...
خیلی ممنونم از پاسخگویی شما