امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ساباط کاروان راه ابریشم (1)
-
منم به شخصه از درسنامه زیست راه ابریشم راضی نبودم
اصلا انتظار چنین چیزی رو نداشتم
من صفر تا صدهای دهم و یازدهم ووراه ابریشم رو دیدم ولی قطعا وصددرصد صفرتا صدا خیییلی بهترن
واستاد از رو خود متن کتاب پیش میرن ولی تو راه ابریشم بیشتر رو جزوه هستیم ویه جورایی حس مصنوعی دارع
کاش راه ابریشم زیست دوباره ضبط بشه
چون اینجوری که پیش رفتع مجبورم ۱۲ رو از صفر تا صدا پیش برم -
Mohammad sabety
دقیقا من هم داخل برنامه مطالعاتی تابستان گیاهی دهم رو اصلا متوجه نشدم دقت کنید فرسنگ های اول یه درسنامه جامع و کامل داره ولی هرچی جلو تر میره تعداد درسنامه ها به اندازه تعداد گفتار های فصل ها میشه -
Alireza a2 به خاطر اینه که استاد ی مقطعی کرونا گرفته بودن و یه مقطعی هم تصادف کرده بودن
-
مهدی خسروی 0 متوجه شدم ولی امسال که وضیعیتشون خوبه الحمدلله بهتره دوباره ضبط کنن با توجه به اینکه گیاهی درصد مهمی داخل کنکور داره و یه درصد زیست دانشگاه رو جابهجا میکنه
-
سلام امیدوارم خوب باشین
اگر بنده رو قابل بدونید میخواستم یک انتقادی به کار مشاور های عزیز بکنم
برنامه ای که آلا برای راه ابریشم داد برنامه ای بود که ما هیچ کار اضافه ای علاوه بر اون برنامه نمیتونستیم بکنیم
مشکل من با خود برنامه نیست ای کاش مشاورا به این میپرداختن ما چجوری میتونیم این برنامه رو برای خودمون شخصی سازی کنیم که خدایی نکرده به مشکل نخوریم البته اینو بگم من تو این تابستون با آزمون و خطاهای بسیار به یک فرمول خوب رسیدم و تقریبا میتونم بگم فهمیدم با توجه به شناختایی که از خودم دارم برنامم رو شبیه سازی کنم
در مورد ساباط هم یه چی همیجوری میپرونم
سامانه احترام به ایرادات طرح شده!! -
Alireza a2
بله درست میگید
ای کاش دوباره ضبط میکردن اما احتمالش خییییلی کم هست که دوباره ضبط کنن
فقط تست و چاپار میخواد اضافه شه
فقط فصل۱ زیست۱ دوباره ضبط شد
اگر درسنامه ای ضبط نشه، مجبوریم از صفر تا صد های رایگان هم کمک بگیریم چون خیلی خلاصه گفتن در ابریشم
امیدوارم زیست۳ رو حداقل یکم مفهومی تر و ملایم تر رفته باشن جلو...آقا عرشیا خواهش میکنیم ازتون که به گوش استاد بپرسید، بالاخره ما شاگردان استاد هستیم و میدونم استاد موقاری به نظرات ما اهمیت میدن...
@مدیر-محصول-ابریشم -
Mohammad sabety
دوره های صفر تا صد زیست عالی هستن ولی برای کسی که وقت داشته باشه کنکوری ها بجز زیست باید به هفت تا درس دیگه هم برسن
من داخل برنامه مطالعاتی تابستان زیاد نتونستم از درسنامه دما و گرما استاد کازرانیان بهره ببرم مجبور شدم درسنامه استاد یاری ببینم با اینکه خیلی خوب بود اما تا آخر برنامه در درس فیزیک عقب بودم
در مورد زیست هم همینجوریه اگه قرار باشه برای هر فصل بخصوص فرسنگ های آخر بجای سه یا چهار ویدئو ده دوازده تا ببینیم که خیلی وقت گرفته میشه -
Yegane Dehqan
ما خودمون خیلی استاد موقاری رو دوست داریم
اما این داستان همه فرسنگاست متاسفانه -
سید حسین قربانی 1
فصلایی که ایراد پایه ای دارین رو برین از صفر تا صدا نگاه کنید
فصلایی که کلیاتش رو میدونین و مسلطین رو با راه ابریشم پیش برین به نظر من -
mahan alizadeh
تستاشون از بانک تست منتاست
هر سه سطح هم پوشش میده
به نظر من مناسبه
مگه اینکه شما خیلی زیستتون خوب باشه بخواین فقط تستای سخت بزنید -
@zahra-hamrang
-
Yegane Dehqan تنها دبیریه ک انقدر دوستش دارم .
نظرمونو(نه انتقاد) خیلی محترمانه بیان کردیم
از بسسس صفر تا صدشون کامل بود که الان هرچی نکته بگه میگیم کمه
اگه بتونیم برای امسال صفر تا صدو هم تو برناممون قرار بدیم اوکی میشه -
mahsaaa rezaeee درست میشه
به امید خدا -
من خودم به شخصه از مریدا و ارادتمندان استاد موقاری هستم ایشون تبدیل به یه الگو برای من شدن از وقتی که دیدم اینقدر با جون و دل دارن رایگان ویدئو ضبط میکنن برای دانش آموز هایی مثل ما که از معلم خوب بهره نبردیم
اما ماهایی که به صفرتاصد هاشون و ویدئو های پر نکته عادت کرده بودیم و اینقدر از راه ابریشم تعریف و تمجید شنیدیم تصور داشتیم بهتر نشد از صفرتاصد حداقل بدتر نباشه ولی کیفیت مطالب تو هر ویدئو خیلی پایین تر میاد
این فصل های گیاهی دهم رو شاید یه طوری خودمون بخونیم ولی امیدوارم دوازدهم رو اینطوری تدریس نکرده باشن
به نظر من به جای افزایش تعداد ویدئو ها مثل چاپار و ... ویدئو های موجود رو با کیفیت تر کنن تا دوباره نیاز به رجوع به درسنامه های دیگه نباشه
عذر میخوام اگه تند انتقاد کردم آلا خیلی به گردن ما حق داره -
@zahra-hamrang در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
من خودم به شخصه از مریدا و ارادتمندان استاد موقاری هستم ایشون تبدیل به یه الگو برای من شدن از وقتی که دیدم اینقدر با جون و دل دارن رایگان ویدئو ضبط میکنن برای دانش آموز هایی مثل ما که از معلم خوب بهره نبردیم
اما ماهایی که به صفرتاصد هاشون و ویدئو های پر نکته عادت کرده بودیم و اینقدر از راه ابریشم تعریف و تمجید شنیدیم تصور داشتیم بهتر نشد از صفرتاصد حداقل بدتر نباشه ولی کیفیت مطالب تو هر ویدئو خیلی پایین تر میاد
این فصل های گیاهی دهم رو شاید یه طوری خودمون بخونیم ولی امیدوارم دوازدهم رو اینطوری تدریس نکرده باشن
به نظر من به جای افزایش تعداد ویدئو ها مثل چاپار و ... ویدئو های موجود رو با کیفیت تر کنن تا دوباره نیاز به رجوع به درسنامه های دیگه نباشه
عذر میخوام اگه تند انتقاد کردم آلا خیلی به گردن ما حق دارهجان هرکسی که دوست دارید به فکرمون باشید ببینید همه از بعضی جاها ناراضی هستن خواهشمندم که توجه کنید و زیست رو ظبط کنید تروخدا
@مدیر-محصول-ابریشم -
Arshia Yazdian این برنامه خفن کی منتشر میشه پس استراحت تموم شد
-
Mahdi Rezazadeh هممون منتظر برنامه
حداقل یه خبر بدید تا کجا پیش رفت و تا قبل 5 شنبه منتشرر میشه؟؟؟؟
-
mahsaaa rezaeee دیگه صبر همه به تَهِش رسیده
ما برای اعلام نتایج چه جوری میخوایم صبر کنیم یعنی -
به نظرم بهتره از همین مقاطع یاد بگیرین خودتونو معطل و وابسته ی چیزی نکنین توی درس خوندن، این باعث میشه کم کم افت کنین
حتما نباید با برنامه ای پیش برین که دارین فیلماشو میبینین، راه ابریشم مبحث محوره بیشتر و الان همه ی دروسش به جز عمومیا تکمیل شده. میتونین خودتون برنامه ریزی کنین که چطور پیش برین یا برنامه های گزینه دو و قلم چی رو بررسی کنین ببینین چطوریه
-
Yegane Dehqan تا اونموقع یه حسی بهم میگ سکته زدممم