امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ساباط کاروان راه ابریشم (1)
-
@zahra-hamrang در ساباط کاروان راه ابریشم (1) گفته است:
من خودم به شخصه از مریدا و ارادتمندان استاد موقاری هستم ایشون تبدیل به یه الگو برای من شدن از وقتی که دیدم اینقدر با جون و دل دارن رایگان ویدئو ضبط میکنن برای دانش آموز هایی مثل ما که از معلم خوب بهره نبردیم
اما ماهایی که به صفرتاصد هاشون و ویدئو های پر نکته عادت کرده بودیم و اینقدر از راه ابریشم تعریف و تمجید شنیدیم تصور داشتیم بهتر نشد از صفرتاصد حداقل بدتر نباشه ولی کیفیت مطالب تو هر ویدئو خیلی پایین تر میاد
این فصل های گیاهی دهم رو شاید یه طوری خودمون بخونیم ولی امیدوارم دوازدهم رو اینطوری تدریس نکرده باشن
به نظر من به جای افزایش تعداد ویدئو ها مثل چاپار و ... ویدئو های موجود رو با کیفیت تر کنن تا دوباره نیاز به رجوع به درسنامه های دیگه نباشه
عذر میخوام اگه تند انتقاد کردم آلا خیلی به گردن ما حق دارهجان هرکسی که دوست دارید به فکرمون باشید ببینید همه از بعضی جاها ناراضی هستن خواهشمندم که توجه کنید و زیست رو ظبط کنید تروخدا
@مدیر-محصول-ابریشم -
Arshia Yazdian این برنامه خفن کی منتشر میشه پس استراحت تموم شد
-
Mahdi Rezazadeh هممون منتظر برنامه
حداقل یه خبر بدید تا کجا پیش رفت و تا قبل 5 شنبه منتشرر میشه؟؟؟؟
-
mahsaaa rezaeee دیگه صبر همه به تَهِش رسیده
ما برای اعلام نتایج چه جوری میخوایم صبر کنیم یعنی -
به نظرم بهتره از همین مقاطع یاد بگیرین خودتونو معطل و وابسته ی چیزی نکنین توی درس خوندن، این باعث میشه کم کم افت کنین
حتما نباید با برنامه ای پیش برین که دارین فیلماشو میبینین، راه ابریشم مبحث محوره بیشتر و الان همه ی دروسش به جز عمومیا تکمیل شده. میتونین خودتون برنامه ریزی کنین که چطور پیش برین یا برنامه های گزینه دو و قلم چی رو بررسی کنین ببینین چطوریه
-
Yegane Dehqan تا اونموقع یه حسی بهم میگ سکته زدممم
-
mahsaaa rezaeee خدا نکنه
-
@amir-bernousi
حتما نباید با برنامه ای پیش برین که دارین فیلماشو میبینین، راه ابریشم مبحث محوره بیشتر و الان همه ی دروسش به جز عمومیا تکمیل شده. میتونین خودتون برنامه ریزی کنین که چطور پیش برین یا برنامه های گزینه دو و قلم چی رو بررسی کنین ببینین چطوریه
-
@amir-bernousi ببینید اخه یک سری چیزا بهم ریختس . مثل ریاضی . چیجوری مباحث یه ازمنو پیدا کنیم.
تنها دلیلی که میخوام با برنامه الا پیش برم اینه که خودشون میدونن کجاها و کدوم فرسنگ ها اون مباحث ازمون توضیح داده شد (بیشتر منظورم ریاضیه ک انگار موضوعی چیده شده )
و الا خودش برای جمع بندی و چیزای دیگه هم برنامه داره و میشه گفت برنامش برنامه ی کاملیه.
فقط یه سوالی ک هست اینه که تا اخر اردیبهشت برنامه ابریشم تموم میشه کی جمع بندی شروع میشه؟؟؟
-
آقای یزدیان ما دیگه از استراحت داریم زخم بستر میگیریم
اگه میشه یکم ما رو هم در جریان بزارید که دیگه تا این استراحت تا زیر زبونمون مزه نکرده کار های مقدماتی رو انجام بدیم
بچه ها لطفاً لایک و تایید کنید تا متوجه بشن حرف همه ماست@ادمین @مدیر-محصول-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
mahsaaa rezaeee
برنامه ی آلا هم احتمال زیاد برای یه فرد متوسطهممکنه یه آدمی بتونه تا قبل عید تموم کنه و یکیم حتی یه سری مباحثو حذف کنه
این برنامه ها کلا یجور راهنماس که چطور بهتره عمل کنین نه اینکه حتما باهاش پیش برین. الان تو اختصاصیا همه مباحث تدریس شده و تستا هم گذذاشته شده.
قلم چی و گزینه دو هم برنامشون جوریه که میشه با آلا پیش رفت.
برای مثال الان دو آزمون اول قلم چی توی زیست فصل 1 دوازدهم با 1تا4 دهم هست. خب اینا دیگه مشخصه کجا تدریس شده.
یا برای ریاضی 3 تا یا 4تای آزمون اولش تابع هست که این مشخصه فرسنگ 1و2 ریاضیه.
با یکم صبر و حوصله به خرج دادن میتونین سریع تر کار خودتونو راه بندازین.
و یه چیز دیگه هم بگم، اگه برنامه ای که میگین مثل برنامه تابستون باشه، خیلی کاربردی و راهگشا نیستش. این برنامه ها رو من بهشون میگم رباتی، برنامه باید کلی تر باشه و ریزکردنش به خود دانش آموز واگذار بشه.
-
mahsaaa rezaeee درمورد جمع بندی هم بگم که فکر کنم تو پنل اونایی که قبل کنکور 1400 راه ابریشمو گرفتن، همایش آرش قرار گرفته.
-
@amir-bernousi شما که خودتون میخوایید پیش برید اگه جلوتر از برنامه الا باشه برنامتون یهو مثلا بعد یکی دوهفته بفهمید اون فیلمایی که دیدید یک سری چیزا حذف شده بود و یک سری درسنامه و تست اضافه شد و تازه اپدیت شد چیکار میکنید؟؟(خودتونم که میدونید در دیقه نود اصلاحیه هارو قرار میدن)من این تابستونو طبق قلمچی راه ابریشمو پیش بردم (دهم و یازدهم) خیلییی سخت بود برام و اذیت شدم
یا در مورد دروس عمومی نمیشه اینطوری ک میگین پیش رفت چون ضبط شده نیست
البته برنامه ای که الا تو تابستون داد بدرد یه دانش اموز قوی نمیخورد این یعنی الا سطح یه دانش اموز صفر صفرم در نظر گرفت پس هرکسی برای خودش بهتر میتونه برنامه بریزه درسته
-
@amir-bernousi اره من اختصاصیارو دارم ولی متاسفانه اگه اپدیتی در کار باشه برای ما قرار نمیگیره و دوباره باید تهیه اش کنیم
(تیکت زدم)
-
mahsaaa rezaeee بروزرسانی ها هم قرار میگیره برای همایش آرش، مگه اینکه کلا ضبط جدید شده باشه
-
ali vahedy آره واقعا از استراحت دیگه خسته شدیم.
-
بچه ها یه سوال
شما هم موقع استراحت عذاب وجدان میگیرید که چرا درس نمیخونید یا فقط من اینجوری ام ؟ -
Yegane Dehqan خیلی
-
-
Yegane Dehqan
منم