سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
خدا
-
Maryam Nateqi مریمی چطوری تو؟
نمیگم حرفت غلطه خو
فقط اینکه دلیل وجود حرفت اصلا وجود نداره
بحث سر همین خدایی هستش که میگی
پس
وقتی کسی هنوز بین دوراهی مونده دلایلی مثل این ترجیحا بی فایدست
این راهش نیست -
@narjes-hashemi
نه من منظورم اینه چرا داره فک میکنه خدا ازش متنفره!
بر چه اساسی!
اصلا اگه خدا از یکی متنفر باشه که خیلی رک باید بگم به فنا میره و به فنا رفته
اصلا به این کار ندارم چیکار کردن یا چه نظری دارن -
Maryam Nateqi سلام نمیدونم چی بگم
مرسی که وقت گذاشتید -
Abbas Zangaraky خب پس جور دیگه به مسئله نگاه میکنیم
به کودوم دسته از افراد میگن کافر؟؟؟ -
Abbas Zangaraky
کسی جز خودتون نمیتونه متوجه تون کنه...
خودتونم میدونید راهش چیه، مطمئنم... -
Maryam Nateqi در خدا گفته است:
بر چه اساسی!
بر همون اساسی که اصلا این خدایی که ازش صحبت شده داخل زندگیشون نیست
حالا بیاو نقدش کن
-
@narjes-hashemi
اول اینکه وقتی تو زندگیش وجود نداره دلیلی نداره اهمیت بده به این که خدا ازش متنفره
یعنی قبول داره خدا هس که یه کوچولو ازش دلگیره
خودش میدونه.....
فقط داره خودشو بازی میده که قبول نداره خدا هست
دیگه هم ادامه نمیدم ما انسان ها فقط سعی داریم نظرات مون رو بقبولانیم -
@ftm-montazeri سلام خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین درست میگین بدون شناخت بهشون ارادت داشتم
-
Maryam Nateqi
راه پنهانی میخانه نداند هیچکس
جز من وزاهدوشیخ ودوسه رسوای دگرهوووم بیا ادامه ندیم:))
-
غزل محمدی 0 سلام مرسی از اینکه نوشتین برام و سعی میکنم کارایی که گفتین رو انجام بدم ممنون از شما
-
Kit Cat سلام خیلی ممنون اره افسردگی دارم
نه سردرد چیه خیلی خوب بود -
Abbas Zangaraky
خواهش میکنم
سعی کن به جای اینکه خدارو پیدا کنی خدا رو حس کنی
اون موقع است که آروم میشی -
@narjes-hashemi مسلمونا که به افرادی مثل من میگن
چطور؟ -
Abbas Zangaraky
ببخشید که وسط بحث شما دوتا اومدم ولی این فکرتون خیلی اذیتم میکرد
چرا فکر میکنین باید شمارو کافر بدونن
کی میدونه که پیش خدا کدوم بنده اش عزیز تره
چرا به رحمانیت خدا فکر نمیکنید اصلا
خدا خیلی بیشتر از اینا ماها رو دوست داره ها... -
@ftm-montazeri ببخشید
اما ایشون پرسیدن کافر کیه و من هم اینطور گفتم منظوری نداشتم -
Abbas Zangaraky مسلما اینجور نیست
کافر کسیه که حقیقتو روشو میپوشه... مونده حالا حقیقت چی باشه!!اولش وقتی اومدیم کره زمین هیچ شناختی از دنیای پیرامون نداشتیم، ولی به مرور بهمون گفتن چطوری به مسائل نگاه کنیم، توی هر مساله ای. حقیقت از نظر من یعنی اینکه من میتونم به اتفاقات معانی بدم، به زندگیم یه طوری نگاه کنم که برام جذاب باشه. نذارم دیگران توی من زندگی کنن و نظرشون رو تحمیل کنن. تعارف نداریم که، ما ها خیلی وقت ها چیزی رو زندگی نکردیم بلکه اولش با درک یه سری از آدما برخورد کردیم. این همه تعریف و جهان بینی وجود داره تو دنیا.
اما اگه کسی جهان بینیش هرطوری باشه در واقع زندگیش هم همون گواه رو میده. اول یه طوری نگاه میکنی و بعد درمیاد. نه اینکه یطوری بوده بعد باعث میشه ما دیدمون به دنیا و مسائل مختلف عوض بشه. بنظرم اصلا چیز پیچیده ای نیست. با یه نگاه به زندگی آدما میشه مهندسی معکوس کرد.
آب رو دیدی؟ میریزی تو پارچ. شکل ظرف رو میگیره. حالا خدا هم میتونه باشه برای یه نفر. هم میتونه نباشه. دنیا هم یه همچین حالتی داره. هرجور من ببینمش همون شکل رو در نهایت میگیره (اگر اعتقاد قلبی داشته باشم)
حالا شما بگو فلانی میگه خدا نیست. اونم داره یه سری مطالبی رو میگه ولی واقعا خدا نمیتونه باشه؟ پس یه عده کثیری اگه خدارو تو زندگی اثبات کنن برات لابد برچسب شانس میزنیم بهشون. ایشون فقط داره دنیا بینی خودشو منتقل میکنه لزوما کل حقیقت دنیا این نیست.
یکی میگه عشق کو بابا همه دنبال تیغ زدن همن. الان این کل واقعیت دنیا بود؟ نه نیست. چون عشق هم هست.در آخر پیشنهاد میکنم خودتون پیدا کنید جواب رو. برید اول ببینید اصلا هست؟ دنبالش بگردید. اگر نبود بعد با قاطعیت بگید نیست اصلا وجود نداره. یقین داشتن بهتر از شک داشتنه
یکی از بهترین تعاریفش بود
-
سلام
توصیه های بعضی از دوستان (درباره شکرگزاری و توجه به نعمت هایی که اطرافمون داریم)رو خوندم و بنظرم خیلی خوب اومد و به فکر ی کتاب افتادم به نام (( معجزه سپاسگزاری)) اثر راندا برن
بخشی از معرفی این کتاب:-
این کتاب راندا برن، شیوه های جالبی را در اختیار شما قرار داده است تا بتوانید از طریق آن ها تمام نعمت هایی که در اختیارتان قرار گفته است را شکرگزار باشید. شکرگزاری و سپاسگزاری از خداوند می تواند تا حد زیادی به نعمت های شما افزوده کند.
-
کتاب معجزه سپاسگزاری برای چه کسانی مناسب است؟
بدون شک هر فردی مشکلات سخت و روزهای طاقتفرسا در زندگی داشته و در برههای از زمان احساس ناامیدی کرده است. کتاب حاضر برای کسانی که چشم خود را بر موهبتهای زندگی بستهاند و دیدگاه منفی به اتفاقات پیرامون خود دارند مناسب است تا با معجزه سپاسگزاری از دید دیگری به جهان و مسائل مختلف نگاه کنند.
تا حالا نظر منفی درباره این کتاب نشنیدم و هرکی خونده دیدش نسبت به دنیا عوض شده و در نظرسنجی کتابراه 5 ستاره رو گرفته(میتونید برید نظرات افراد رو هم بخونید)
راستی ، کتاب صوتیش هم هست
امیدوارم براتون مفید بوده باشه
یاعلی -
-
@narjes-hashemi ممنون بله درسته
-
خواهش میکنم کاری نکردم:)
فکر میکنم منشا ذهنیت شما بیشتر ازین که بخدا ربط داشته باشه احتمالا افسردگیتون باشه اگه خیلی حاد هست که حتما برید پیش روانشناس یا روانپزشک راستش فرقشون رو دقیق نمیدونم اما اگه کم هست(همون خفیفی که دکی ها میگن) پیشنهادم اینه که یکم موسیقی آروم گوش بدید و ذهنتون رو اروم کنید و سعی کنید بی طرفانه به مسائل نگاه کنید چون این بی طرف نبودنه گاهی باعث میشه حس کنید ازتون متنفرن در حالی که نیستن یا اصلا برید و باهاشون صحبت کنید بذارین بگن ازتون متنفر نیستن(حتی اگه بودنم گفتم مهم نیست چون شما با ارزش تر از اونی هستید که بخواید با تنفر کسی ارزشتون کم شه!) و اینکه با خوش بینی و اعتماد بنفس رفتار کنید...یه بار یه دوستی بهم گفت اگه زندگی بهت لیمو داد باهاش لیموناد درست کن...شمام با غماتون شوخی کنید و بخندید اصلا میگن آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند!:)
و دیگه اینکه دیگران رو دوست داشته باشید که دل به دل راه داره و مطمئنا وقتی شما گرمای محبتتون رو به کسی میدید دیر یا زود ازاش رو دریافت میکنین!
متنی که شما نوشته بودید محوریتش خدا بود اما من فکر میکنم باید بیشتر از خودخون مینوشتید اینکه الان باورتون از خودتون کمه...شاید خودتون رو اونقدر که سزاوارشید دوست ندارید..البته جون افسردگی دارید اینا احتمالا عادی هستن ولی خب افسردگیتون رو که درمان کنید من مطمئنم راحت تر میتونید به هر چی میخواین برسین!!=)
اینکه دنبال اینید که خوب بشید خیلی عالیه...خیلی ها حتی دنبال راه نجات هم نمیرن(حالا انگار تو پارک ژوراسیکین که من اینا رو میگم!)
همه بچه های آلا باورتون داریم =))
خودتون هم خودتون رو باور داشته باشید و به خودتون اونقدر که سزاورید عشق بورزید...
من مظمئنم حالا که قدم دارید برمیدارید میرسید! -
Hhh Hh سلام خیلی ممنون