فکر کنم خیلی مشخصه ولی من نمیدونم!#کمک
-
سلام دوستان
توی ساختار قلب برای قسمت درون شامه توضیحی که کتاب و کتابکار و همه جا دادن اینه که (بافت پوششی سنگ فرشی تک لایه %(#ff0000)[که زیرش بافت پیوندی] است) این رو متوجه میشم اما الان بافت پیوندی جز درون شامه است یا اصلا جز نه درون شامه است نه برون شامه؟
و اینکه این بافت پیوندی از نوعه سسته...درسته؟
باتشکر
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم -
Kim Jisoo دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی المپیادیاreplied to Kit Cat on ۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط Kim Jisoo انجام شده
Kit Cat سلام مجدد
ببینید من اینو توی یکی از آزمون های قلم چی در پاسخ نامش فهمیدم و از معلم هامونم که پرسیدم گفتن بافت پیوندی سسته و اینکه توی فصل 1 هم خوندیم بافت پیوندی سست معمولا بافت پوششی زیرین خودش رو پشتیبانی می کنه. اینجا هم همین طوره بافت پیوندی سست اومده و بافت پوششی رو پشتیبانی کرده که به لایه بعدی یعنی آندوکارد متصل بشه -
Kit Cat سلام
تو لایه ماهیچه قلب بافت پیوندی متراکم هست که این بافت متراکم به ساخت دریچه قلبی کمک میکنه
*- نکته مهمی که هست ، برای ساخت دریچه قلبی فقط بافت پوششی هست ولی بافت متراکم بهش کمک میکنه*
-
Kit Cat سلام نه جزوش نیست اون برای میوکارده قلبه که زیرشه
اگه دقت هم بکنی گفته که برای دریچه های قلب اندوکارد یه دستی بر اتش داره بعد هم گفته قسمت وسطی دریچه ها بافت پیوندیه یعتی اندوکاردو میوکارد با کمک هم میسازنش و اندوکارد فقط شامله بافت پوششیه اون بافت پیوندی زیرش هم ماله میوکارده که از این جهته که برای دریچه های قلب اینطوری سازگاری پیدا کردن
و فکر میکنم هم بافت پیوندی متراکم باشه نه سست -
Kim Jisoo دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی المپیادیانوشتهشده در ۱۹ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بافت پیونی از جنس سست هست ولی جزو درون شامه حساب نمی شه
-
Kim Jisoo
سلام دوست عزیز...
ممنونم از اینکه جواب سوالم رو دادید
الان گیج شدم یکی از دوستان میگن بافت پیوندی ای که بافت پوششی آندوکارد روش قرار داره بافت متراکم میوکارده و شما میگین سسته و جز هیچ یک از بخش های آندوکارد و میوکارد نیست....
میشه لطفا منبعتون رو برای این چیزی که میگید بدونم؟ -
Kim Jisoo دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی المپیادیاreplied to Kit Cat on ۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط Kim Jisoo انجام شده
Kit Cat سلام مجدد
ببینید من اینو توی یکی از آزمون های قلم چی در پاسخ نامش فهمیدم و از معلم هامونم که پرسیدم گفتن بافت پیوندی سسته و اینکه توی فصل 1 هم خوندیم بافت پیوندی سست معمولا بافت پوششی زیرین خودش رو پشتیبانی می کنه. اینجا هم همین طوره بافت پیوندی سست اومده و بافت پوششی رو پشتیبانی کرده که به لایه بعدی یعنی آندوکارد متصل بشه
1/17