IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
گفتار 2 فصل 9 زیست 2
-
سلام دوستان امیدوارم عالی باشید
دوستان تو این دو تا تست گزینه هایی رو که ضربدر زدم رو متوجه نشدم ممنون میشم کمکم کنید
پ.ن:گزینه درست رو با تیک نشون دادم
@دوازدهم
@یازدهم
@تجربیا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
سلام تو سوال اول برا سد فیزیکی هم پیراپوست رو میشه در نظر گرفت هم رو پوست و ترشحاتش از جمله پوستک هردو سلول زنده دارن فک کنم این جمله درست باشه
تو سوال دوم هم جمله درسته ترکیبات سیانید دار تو بدن جانوران تجزیه میشه یا میکشتشون یا مریض میکنه -
Fatemeh Maleki
سلام پاسخنامه گفته فقط موارد د و ب درستن
ولی به نظر من ج مشکلی نداره نمیدونم چرا غلط گرفته
آخه روپوست زندس کتاب گفته معمولا از یک لایه سلول تشکیل شده
برای تست دوم یعنی سیانید حتما حتما باعث مرگ نمیشه؟ -
@sania-andiravan احتمالا ج رو به خاطر پوستک رد کرده که تر کیب لیپیدی و سلولی نیست یا اینکه فقط بخش خارجی پیرا پوست رو در نظر گرفته که سلول هاش مردن
تو مورد دوم هم نه حتما باعث مرگ نمیشه نمونش گون سمی که تو بیشتر بدانید کتاب اومده موجب سست شدن میشه نه مرگ -
@sania-andiravan
سلام خیر سانیا جان
همونطور که خودت گفتی -
Fatemeh Maleki
بله درسته فکر کنم منظورش اینه با هم گرفته
من کلا زنده در نظر گرفتم
آها متوجه شدم ممنونم -
Maryam Nateqi
ممنونم عزیزم -
@sania-andiravan
خواهش میکنم عزیزم️