گفتار 2 فصل 9 زیست 2
-
سلام دوستان امیدوارم عالی باشید
دوستان تو این دو تا تست گزینه هایی رو که ضربدر زدم رو متوجه نشدم ممنون میشم کمکم کنید
پ.ن:گزینه درست رو با تیک نشون دادم
@دوازدهم
@یازدهم
@تجربیا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@راه-ابریشمی-ها-زیست -
سلام تو سوال اول برا سد فیزیکی هم پیراپوست رو میشه در نظر گرفت هم رو پوست و ترشحاتش از جمله پوستک هردو سلول زنده دارن فک کنم این جمله درست باشه
تو سوال دوم هم جمله درسته ترکیبات سیانید دار تو بدن جانوران تجزیه میشه یا میکشتشون یا مریض میکنه -
سلام تو سوال اول برا سد فیزیکی هم پیراپوست رو میشه در نظر گرفت هم رو پوست و ترشحاتش از جمله پوستک هردو سلول زنده دارن فک کنم این جمله درست باشه
تو سوال دوم هم جمله درسته ترکیبات سیانید دار تو بدن جانوران تجزیه میشه یا میکشتشون یا مریض میکنهFatemeh Maleki
سلام پاسخنامه گفته فقط موارد د و ب درستن
ولی به نظر من ج مشکلی نداره نمیدونم چرا غلط گرفته
آخه روپوست زندس کتاب گفته معمولا از یک لایه سلول تشکیل شده
برای تست دوم یعنی سیانید حتما حتما باعث مرگ نمیشه؟ -
Fatemeh Maleki
سلام پاسخنامه گفته فقط موارد د و ب درستن
ولی به نظر من ج مشکلی نداره نمیدونم چرا غلط گرفته
آخه روپوست زندس کتاب گفته معمولا از یک لایه سلول تشکیل شده
برای تست دوم یعنی سیانید حتما حتما باعث مرگ نمیشه؟@sania-andiravan احتمالا ج رو به خاطر پوستک رد کرده که تر کیب لیپیدی و سلولی نیست یا اینکه فقط بخش خارجی پیرا پوست رو در نظر گرفته که سلول هاش مردن
تو مورد دوم هم نه حتما باعث مرگ نمیشه نمونش گون سمی که تو بیشتر بدانید کتاب اومده موجب سست شدن میشه نه مرگ -
@sania-andiravan
سلام خیر سانیا جان
همونطور که خودت گفتی -
@sania-andiravan احتمالا ج رو به خاطر پوستک رد کرده که تر کیب لیپیدی و سلولی نیست یا اینکه فقط بخش خارجی پیرا پوست رو در نظر گرفته که سلول هاش مردن
تو مورد دوم هم نه حتما باعث مرگ نمیشه نمونش گون سمی که تو بیشتر بدانید کتاب اومده موجب سست شدن میشه نه مرگFatemeh Maleki
بله درسته فکر کنم منظورش اینه با هم گرفته
من کلا زنده در نظر گرفتم
آها متوجه شدم ممنونم -
@sania-andiravan
سلام خیر سانیا جان
همونطور که خودت گفتیMaryam Nateqi
ممنونم عزیزم -
Maryam Nateqi
ممنونم عزیزم@sania-andiravan
خواهش میکنم عزیزم️