دو درسنامه در فرسنگ ریاضی
-
سلام
تازه متوجه شدم که در فیلم های ریاضی هر فرسنگ دو گروه فیلم داره . گروه اول شامل درسنامه و تست هست و گروه دوم شامل درسنامه و بازبینی های کتاب. انگار گروه دوم تازه ضبط شده و فعلا تا فرسنگ 3 اومده
من فعلا فقط جزوه درسنامه گروه دوم تا فرسنگ دوش رو پرینت گرفتم.(هنوز ریاضی رو شروع نکردم)
حالا سوالم اینه که کدومش رو باید اول ببینم؟ یا کلا نحوه برخورد با این دو دسته فیلم چجور باید باشه؟
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
سلام
تازه متوجه شدم که در فیلم های ریاضی هر فرسنگ دو گروه فیلم داره . گروه اول شامل درسنامه و تست هست و گروه دوم شامل درسنامه و بازبینی های کتاب. انگار گروه دوم تازه ضبط شده و فعلا تا فرسنگ 3 اومده
من فعلا فقط جزوه درسنامه گروه دوم تا فرسنگ دوش رو پرینت گرفتم.(هنوز ریاضی رو شروع نکردم)
حالا سوالم اینه که کدومش رو باید اول ببینم؟ یا کلا نحوه برخورد با این دو دسته فیلم چجور باید باشه؟
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیHhh Hh
سلام
این دو دسته که میگین از هم جدا نیستن
امسال برای اینکه بچه ها از دیدن صفر تا صدا بی نیاز شن استاد صلاح دیدن درسنامه ضبط کنن که همه چیز رو توضیح میده
به نظرم شما اول درسنامه هارو ببین
بعد تستارو حل کن
درسنامه هم منظورم همون به قول شما دسته دوم هست
چون توی تورق خیلی مسائل باز نشدن -
سلام
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیHhh Hh درسنامه و بازبینی کتاب رو اول نگاه کنید ، کلیپ های تورق طبق گفته خودشون حکم همون چاپار درسنامه رو دارند (برای جمع بندی) و بعد سراغ تستها برید
-
sallar savadkoohi
سید حسین قربانی 1
که اینطور
خیلی ممنون از پاسخگوییتون:folded_hands_light_skin_tone: -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد