کتابای ۱۴۰۰-۱۴۰۱؟
-
سلام به همگی
️
بچه ها من پشت کنکوریم امسال. میخوام شروع کنم ولی نمیدونم چرا حس میکنم زیست قراره تغییر کنه. شما چی کار می کنید؟ صبر می کنید کتابا بیان بعد شروع کنید یا با همین ویدیو های استاد موقاری کارتون رو پیش می برید؟HannaH free
درود
کتابا که هست
شروع کنید
من نگا کردم ، بیشترین تغییر برا دهم بود ولی یازده و دوازده خیلی خیلی کم بوده
. -
سلام به همگی
️
بچه ها من پشت کنکوریم امسال. میخوام شروع کنم ولی نمیدونم چرا حس میکنم زیست قراره تغییر کنه. شما چی کار می کنید؟ صبر می کنید کتابا بیان بعد شروع کنید یا با همین ویدیو های استاد موقاری کارتون رو پیش می برید؟HannaH free کدوم کتابا درسی یا کمک درسی
خب تغیر کنه چی میشه مگه -
HannaH free
درود
کتابا که هست
شروع کنید
من نگا کردم ، بیشترین تغییر برا دهم بود ولی یازده و دوازده خیلی خیلی کم بوده
.@سینا-0 خیلی ممنون
-
HannaH free کدوم کتابا درسی یا کمک درسی
خب تغیر کنه چی میشه مگهمصطفي عباسیان کتابای درسی منظورم بود
اگه زیاد تغییر کنن به طبع کتابای کمک آموزشی سال های قبل دیگه به درد نمیخورن چون یا مطالب جدیدو پوشش نمیدن یا زیادی از جاهای حذف شده تست دارن که البته دوستمون گفتن که زیاد تغییر نکرده بس کلا مشکلم حل شد -
مصطفي عباسیان کتابای درسی منظورم بود
اگه زیاد تغییر کنن به طبع کتابای کمک آموزشی سال های قبل دیگه به درد نمیخورن چون یا مطالب جدیدو پوشش نمیدن یا زیادی از جاهای حذف شده تست دارن که البته دوستمون گفتن که زیاد تغییر نکرده بس کلا مشکلم حل شدHannaH free دهم کلاً تغییر کرده
کتاب درسی رو کوبیدن از نو ساختن !!
خیلی تغییرات زیاده
اما یازده و دوازده نه
برای دهم حتماً باید کتاب کمک آموزشیتون چاپ جدید باشه -
HannaH free دهم کلاً تغییر کرده
کتاب درسی رو کوبیدن از نو ساختن !!
خیلی تغییرات زیاده
اما یازده و دوازده نه
برای دهم حتماً باید کتاب کمک آموزشیتون چاپ جدید باشهReza Panahi 🥲
امروز هر چی گشتم پی دی افا رو پیدا نکردم
پس باید صب کنم ببینم چی میشه ... ولی در عین حال میخوام با همین کتابای قبلیم ادامه بدم تا لااقل بیس مطالب یادم نره -
Reza Panahi 🥲
امروز هر چی گشتم پی دی افا رو پیدا نکردم
پس باید صب کنم ببینم چی میشه ... ولی در عین حال میخوام با همین کتابای قبلیم ادامه بدم تا لااقل بیس مطالب یادم نرهHannaH free پی دی اف چی ؟
بگین شاید بتونم کمک کنم -
HannaH free پی دی اف چی ؟
بگین شاید بتونم کمک کنمReza Panahi پی دی اف کتابای درسی امسال
-
Reza Panahi پی دی اف کتابای درسی امسال
HannaH free داخل سایت chap.sch.ir همه کتاب ها با هر سال چاپی که بخواین هست (حتی امسال)
سایت وزارت آموزش و پرورشه
-
HannaH free داخل سایت chap.sch.ir همه کتاب ها با هر سال چاپی که بخواین هست (حتی امسال)
سایت وزارت آموزش و پرورشه
Reza Panahi مرسییی همین الان میرم چک کنم