سوال فیزیک
-
-
Asiyeh Mallahi kongi سلام بچه ها پاسخ این سوال همونیه که تیک سبز داره یعنی همونقدرکه انرژی پتانسیل گرانشی کم میشه همونقدر انرژی پتانسیل فنر زیاد میشه
ولی من اینجوری نوشتم برای بدست آوردن جرم جسم که نیرو وزن مساوی هست با نیروی کشسانی فنر ؟! من کجاش اشتباه کردم چرا از نیرو نمیشه ولی از طریق انرژی میشه ؟ یه جایی درست متوجه نشدمبچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام این مال نوسان در دوازدهمه و چون از طول 50 cm فنر شروع میشه و در 55cm تمام میشه نقطه ای که نیرو ها برابر میشن در وسطه (52.5cm) رابطه رو باید برای اون جا بنویسید
f=mg=0/025400=101 -
سلام این مال نوسان در دوازدهمه و چون از طول 50 cm فنر شروع میشه و در 55cm تمام میشه نقطه ای که نیرو ها برابر میشن در وسطه (52.5cm) رابطه رو باید برای اون جا بنویسید
f=mg=0/025400=101AmirReza Soleimani بین بیست و پنج هزارم و چهارصد و ده و یک ضربه
-
f=mg=0/025400=101AmirReza Soleimani تا وسط مسیر شتاب به سمت پایینه و در وسط شتاب صفر میشه بعد از اون به سمت بالا میشه و در انتها بیشترین نیرو و شتاب رو داریم که به سمت بالاست (که باعث میشه جسم به بالا حرکت کنه و این یعنی نیرو ی برایند اونجا صفر نیست)
-
سلام ببین اون رابطه نیرو درسته چون تعادل برقرار میشه پس نیرو فنر با وزن برابر میشه