راه ابریشم عمومی
-
Yegane Dehqan حتی سال دهم و یازدهم ؟ من امسال میرم سال یازدهم برای همین می خوام بیشتر روی دهم و یازدهم تمرکز کنم ، بعدش باید آنلاین نگاه کنی یا میشه دانلود کنی ؟
Zahra Yavari 0 همه دروس هر ۳ پایه از صفر شروع میشه .
شعار راه ابریشم اینه اگه ۷۰ سالم از کنکور و مدرسه دور باشی باز هم میتونی از صفر با ابریشم یاد بگیری
بعدشم شما حالا یازدهمی ، خوبه که تابستونی که میری ۱۲ام ابریشم رو بخری .
۱۰ و ۱۱ رو باید صفر تا صد ببینی اینجوری خیلی بهتره .البته که وقتی خواستی ابریشم بخری زیاد تحقیق کن چون بحث یه سال درس خوندنه .
-
Zahra Yavari 0 همه دروس هر ۳ پایه از صفر شروع میشه .
شعار راه ابریشم اینه اگه ۷۰ سالم از کنکور و مدرسه دور باشی باز هم میتونی از صفر با ابریشم یاد بگیری
بعدشم شما حالا یازدهمی ، خوبه که تابستونی که میری ۱۲ام ابریشم رو بخری .
۱۰ و ۱۱ رو باید صفر تا صد ببینی اینجوری خیلی بهتره .البته که وقتی خواستی ابریشم بخری زیاد تحقیق کن چون بحث یه سال درس خوندنه .
Yegane Dehqan آخه سال دهم را به بدترین شکل ممکن یاد گرفتم یعنی اصلا یادنگرفتم می خوام دهم و یازدهم را باهم یاد بگیرم
-
Yegane Dehqan آخه سال دهم را به بدترین شکل ممکن یاد گرفتم یعنی اصلا یادنگرفتم می خوام دهم و یازدهم را باهم یاد بگیرم
Zahra Yavari 0 در این مورد تیکت بزنی شاید بهتر باشه .
-
Zahra Yavari 0 در این مورد تیکت بزنی شاید بهتر باشه .
Yegane Dehqan متوجه منظورتون نمیشم
-
Yegane Dehqan متوجه منظورتون نمیشم
Zahra Yavari 0 به بخش پشتیبانی آلاء پیام بده
پیام بدی و بگی که چیکار کنم برای اینکه قوی تر بشم تو پایه .نظر منو بخوای میگم که ۱۱ام رو خوب بچسب و دهم رو تابستونی که میری ۱۲ام بخون .
با صفر تا صد ها پیش برو
برای شما راه ابریشم زوده . -
Zahra Yavari 0 به بخش پشتیبانی آلاء پیام بده
پیام بدی و بگی که چیکار کنم برای اینکه قوی تر بشم تو پایه .نظر منو بخوای میگم که ۱۱ام رو خوب بچسب و دهم رو تابستونی که میری ۱۲ام بخون .
با صفر تا صد ها پیش برو
برای شما راه ابریشم زوده .Yegane Dehqan میترسم به مشکل پایه بر بخورم سال یازدهم
بازم مرسی ازت -
Yegane Dehqan میترسم به مشکل پایه بر بخورم سال یازدهم
بازم مرسی ازتZahra Yavari 0 منم مثل تو اصلا ۱۰ ام رو رو هوا بودم ( تدریس معلم ...
)
یازدهم با آلاء اشنا شدم و باهاش پیش رفتم .
کنکوری ۱۴۰۱ هستم و امسال تابستون که ۱۰ام رو خوندم اصلا همههه چیز جدید بود برام .
یه چیزایی تو زیست میشنیدم که اولین بار بود میشنیدم
حالا کو تا کنکور تو عزیزم
همونطوری که گفتم هم ادامه بدی خوبه . -
پیله ها که عالی و خیلی کامل بودن
-
سلام بچه ها یه سوال داشتم الان فقط جزوه پیله تو صفحمونه (عمومی) حالا الا جزوه ای که میخواد بده عمومی هم جزوش میشه؟؟؟ یعنی تا اخر فرسنگهارو میده؟؟؟یا این جزوه هارو تو صفحمون قرار میدن؟؟؟
-
سلام بچه ها یه سوال داشتم الان فقط جزوه پیله تو صفحمونه (عمومی) حالا الا جزوه ای که میخواد بده عمومی هم جزوش میشه؟؟؟ یعنی تا اخر فرسنگهارو میده؟؟؟یا این جزوه هارو تو صفحمون قرار میدن؟؟؟
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد