فلزهای واسطه با بیش از یک نوع بار
-
Kit Cat سلام عزیزم دوتا نکته میگم
یک اینکه طبق کتاب کنکور فقط دوره سه و چهار فلزات واسطه میاد پس ما به همه شون نیاز نداریم
دو اینکه من دارم ولی از سال دهمم مونده یکم رنگش رفته ، عکسشو میگیرم برا شما میفرستم اگه تا شب کسی پیدا نکرد@haniehno
سلام آخه چون کتاب و خیلی سبز و مبتکران کامل و جامع درین باره جمع بندی نکردن و قطره چکونی اطلاع دادن اگه لطف کنید بفرستید ممنون میشم
رنگ و رو رفته بودنش که مهم نیست اینکه شما لطف میکنید و میفرستید مهمه...برای جزوه های منم تا حدودی شده و درک میکنم
در کل ممنون از پاسخگوییتون -
@haniehno
سلام آخه چون کتاب و خیلی سبز و مبتکران کامل و جامع درین باره جمع بندی نکردن و قطره چکونی اطلاع دادن اگه لطف کنید بفرستید ممنون میشم
رنگ و رو رفته بودنش که مهم نیست اینکه شما لطف میکنید و میفرستید مهمه...برای جزوه های منم تا حدودی شده و درک میکنم
در کل ممنون از پاسخگوییتون -
سلام دوستان
من یه لیست از فلزهای واسطه با بیش از یه نوع بار داشتم اما الان دیدم که اون لیست کامل نیست و بعضی اوقات کتاب و خیلی سبز تمامی این یون ها رو نگفتن...اصلا من خودم حالت های اکسایش عناصر توی ویکی پدیا رو که دیدم مغزم سوت کشید!
میشه لطفا کسی اگه یه لیست خوب جامع و بدرد بخور از یون های تمامی فلزهای مهم واسطه داره لطف کنه بفرسته؟
مرسی
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
دهم
یازدهم
دوازدهم -
@haniehno
سلام شبتون پر ستاره...
بی سلیقه چیه؟جزوات من ترکیبی از خط میخی و پارسی باستانن رو ببینید جی میگید
نفرمایید خیلی هم با سلیقه اید!...