راهنمایی کنین؟؟<راه ابریشم>
-
mahsaaa rezaeee
بله هر دو به نظرم کفایت میکنه
البته من تستای استاد کازرانیان رو ندیدم ولی از لحاظ تعدادی میگم مناسبه قطعاsallar savadkoohi خوبه:beaming_face_with_smiling_eyes: :ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone:
-
Yegane Dehqan سلام عزیزم..
بلههه فک کنم دیگه برای فیزیکک کافی باشه برای درسای دیگه کتاب تست تهیه میکنی؟؟؟
mahsaaa rezaeee من دیگه کتاب جدیدی تهیه نمیکنم چون قبل از ابریشم من سال ۱۰ و ۱۱ ام کتاب تست خریده بودم که واسه تمرینای بیشتر از اونا استاده میکنم .
کتاب هامم برای شیمی/فیزیک/ریاضی/زیست ، گاج سیر تا پیاز هست و عربی و ادبیات هم میکرو -
mahsaaa rezaeee من دیگه کتاب جدیدی تهیه نمیکنم چون قبل از ابریشم من سال ۱۰ و ۱۱ ام کتاب تست خریده بودم که واسه تمرینای بیشتر از اونا استاده میکنم .
کتاب هامم برای شیمی/فیزیک/ریاضی/زیست ، گاج سیر تا پیاز هست و عربی و ادبیات هم میکروYegane Dehqan منم یه کمدد کتاب دارم.:confused_face:
-
sallar savadkoohi فیزیکو استاد کارزانیان و تهیه کردم و لعدش ب دلایلی استاد طلوعی..
تستای استاد طلوعی و کارزانیان باهم جوابگو نیست؟؟؟
mahsaaa rezaeee چطوری تونستی فیزیک هر دو تا استاد تهیه کنید؟
-
mahsaaa rezaeee چطوری تونستی فیزیک هر دو تا استاد تهیه کنید؟
@ftm-montazeri استاد کارزانیان و گرفته بودم ولی اصلا نتونستم ارتباط بگیرم برخلاف یه سری از دوستان ...خلاصه دیدم الا عوض نمیکنه مجبور شدم پک استاد طلوعیم بخرم
-
Yegane Dehqan منم یه کمدد کتاب دارم.:confused_face:
mahsaaa rezaeee خدا بیشتر کنه😂💙
حتی میخوای استراحتم کنی ۱۰ تا تست رو با چشمت هم ببینی خوبه .( عادت میکنی و اتفاقا دیگه به کتاب میچسبی 😎😂)
-
mahsaaa rezaeee
ببینین به نظر من دارین بزرگش میکنین
راه ابریشم واقعا پکیج حجیمی نیست
با 8 ساعت راحت میشه تموم کرد
من خودم راه ابریشم فیزیک استاد طلوعی رو اسفند تهیه کردم تا اواسط اردیبهشت کل درسنامش تموم شد
و خوب اینجوریم نبود هر لحظه در حال فیزیک دیدن باشم
از الان اصلا به خودتون نگرانی راه ندین8 ساعت چیزی نیست کاملا درسته ولی برنامه ای که الا میده چه 8 ساعت چه 9 ساعت برای جمع کردن کنکور کافی هست یا نیست مهمه ک به قول خودت باید صبر کنیم اول مهر
-
8 ساعت چیزی نیست کاملا درسته ولی برنامه ای که الا میده چه 8 ساعت چه 9 ساعت برای جمع کردن کنکور کافی هست یا نیست مهمه ک به قول خودت باید صبر کنیم اول مهر
parsa aghazadeh
ولی خوب اینکه بگیم ممکنه تموم نکنه مباحث کنکور رو واقعا خنده داره
یعنی مشاورای الا نمیدونن چه برنامه ای بدن که ما برسیم تموم کنیم؟ :/
از این نظر خیالتون تخت
برنامه طبق ازمون های ازمایشی هستش پس تا قبل از عید تمومه اکثر درسا -
با سلام به همه و خسته نباشین
من پک اختصاصی راه ابریشم اختصاصی رو خریداری کردم بیشتر به خاطر اینکه تازه از مهر شروع میکنه و من تا الان اصلا شرایط درس خوندن نداشتتم خریداری کردم
یک سوالی دارم از بچه هایی ک تجربه دارن یا مدیران این بود که من وقتی برنامه تابستونو نگاه میکنم اصلا عمومی خونده نشده بود توش فقط یکم شهریور خونده شد در واقع دهم اصلا به صورت کامل جمع نشده حتی اگ دقت کنین اختصاصی هم کامل کامل جمع نشده
سوالم اینه که نگرانی دارم که تا روز کنکور برنامه طوری باشه ک اصلا کامل کامل جمع نشه یا اینکه برنامه اوقدر زیاد سنگین باشه ک توانایشو نداشته باشیم و عقب بیوفتیم میدونم ما هم باید زحمت بکشیم هر چقدرم سنگین باشه ولی من یا شاید خیلی بچه ها این نگرانی یا وسواسو داشته باشن میخواستم یه راهنمایی کنین اگه اطلاعی دارینیه سوالم دیگ ای هم داشتم اینکه اونایی ک توانایی خریدن پک عمومی راه ابریشم ندارن از چه ویدیو هایی یا منابعی استفاده کنن که بتونن کامل و خوب جمع کنن و برسونن تا روز کنکور
parsa aghazadeh سلام
بدبختی اینه که حجم کنکور کلا بالاس
به نظرم همه ی فیلمارو نباید ببینیم (حل تستا رو به قول آقای سوادکوهی فقط چالشیا و غلط و نزده ها )
موقع دیدن سرعت فیلم و تمرکز خودمونو ببیریم بالا
سه تا چیز میخواستم بگم یکیش یادم رفت :/
ضمنا نبایدم بزاریم رو هم جمع بشه سریع جبرانش کنیم اگه جمع شد . سومی این نبود ولی :} -
حتی میخوای استراحتم کنی ۱۰ تا تست رو با چشمت هم ببینی خوبه .( عادت میکنی و اتفاقا دیگه به کتاب میچسبی 😎😂)
Yegane Dehqan خب تازه شمردم به غیر از جزوه های الا 42 تا کتاب دارم که همه برای ده و یازدس:beaming_face_with_smiling_eyes: از هر کدوم بالای دو سه تا...
-
Yegane Dehqan صددرصد اگه وقتی بود میزنم تستارو
-
Yegane Dehqan سلام عزیزم..
بلههه فک کنم دیگه برای فیزیکک کافی باشه برای درسای دیگه کتاب تست تهیه میکنی؟؟؟
mahsaaa rezaeee نکته و تست فیزیک استاد کازرانیان هم کلی تست داره
-
mahsaaa rezaeee نکته و تست فیزیک استاد کازرانیان هم کلی تست داره
هادی رحیمی :ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone:
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد