b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شیمی راه ابریشم آقای پویان نظر
-
سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
- سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شده
یا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریمدوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید
-
mohammadreza yaghmaee در شیمی راه ابریشم آقای پویان نظر گفته است:
سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
یا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریمدوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید
سلام
اول باید بگم که وقتی تاپیکی میزنید بچه ها رو تگ کنید که ببینند سوالتون رو
در جواب سوال اول باید بگم تا جایی که من دیدم کلیپ هارو جاهایی از کتاب که تو سال جدید تغییر داشته ضبط جدید هم انجام شده
برای چاپ جزوه هم الا گفته که خودشون قراره بفرستن ولی از اونجایی که زمانی برای فرستادن جزوه مشخص نکردن اگه عجله دارید میتونید فرسنگ های اول رو خودتون پرینت بگیرید و مطالعه کنید
و به عنوان نکته آخر فکر میکنم چاپار و تورق و پیش ازمون و پس ازمون جدید از مهر ماه به کلیپ ها اضافه بشه - سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شده
-
mohammadreza yaghmaee در شیمی راه ابریشم آقای پویان نظر گفته است:
سلام دوستان
-
@ftm-montazeri احسنتم
-
سلام به همگی
دوستان آقای پویان نظر برای شیمی سال دوازدهم فیلم نداره داخل الا ؟واقعا حیفه فیلم های ایشون برای من خیلی عالی بود مسائل شیمی را راحت و آسان توضیح می دادند، ای کاش الا برای امسال کلیپ های تدریسی ایشون را در کانال قرار دهد،چون من هم سال دهم و هم یازدهم با ایشون کتاب شیمی را تموم می کردم،واقعا تدریسشون حرف نداره، در این وضعیت که همه مدارس آنلاینی بود و واقعا هم بعضی از درس ها آنلاینی خوندنش سخته،آقای پویان نظر برای ما یک امید واقعی بود که بهتر بتوانیم مسائل شیمی را درک کنیم و متوجه شویم، از الا درخواست دارم که برای شروع سال تحصیلی برای دوازدهم از ایشون کلیپ درسی تهیه و در کانال الا قرار دهد. -
Sepideh Tavosi واقعااا