دانلود کردن دفترچه آزمون
-
سلام
دوستان کسی میدونه که خود قلمچی رضایت داره که آزموناش رو چند ساعت بعد از برگزاری دانلود کنی؟
ازکجا میشه مطمعا شد؟ -
سلام
دوستان کسی میدونه که خود قلمچی رضایت داره که آزموناش رو چند ساعت بعد از برگزاری دانلود کنی؟
ازکجا میشه مطمعا شد؟@سجاد-ذوالفقاری
سلام وقتتون بخیر،-
کانون قلمچی رو فقط من خبر دارم ک گفته مشکلی با این کار نداره و توی سایت خودش هم سوالات هر آزمون رو همراه با تحلیل برای عموم منتشر میکنه
-
بقیه موسسات در حالت کلی ظاهرا ناراضی هستن چون از قرار دادنpdf سوالات توی سایت خودشون امتناع میکنند و نوشتند فقط متعلق به مجموعه خودشون هستش...
-
-
@سجاد-ذوالفقاری
سلام وقتتون بخیر،-
کانون قلمچی رو فقط من خبر دارم ک گفته مشکلی با این کار نداره و توی سایت خودش هم سوالات هر آزمون رو همراه با تحلیل برای عموم منتشر میکنه
-
بقیه موسسات در حالت کلی ظاهرا ناراضی هستن چون از قرار دادنpdf سوالات توی سایت خودشون امتناع میکنند و نوشتند فقط متعلق به مجموعه خودشون هستش...
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام
یعنی الان تو سایت خود قلمچی هم دفتر چه ها هستن ؟ بعد ازمون میزارین؟ -
-
Amirreza Vafaei Moghadam
سلام
یعنی الان تو سایت خود قلمچی هم دفتر چه ها هستن ؟ بعد ازمون میزارین؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
مشکلی نداره با این موضوع نگران نباش دانلود کن تحلیل کن وقف عام هستش...
تحلیل ویدئویی سوالات آزمون توسط رتبه های برتر رو هم حتی میذاره تو سایتش:- این لینک صفحه تحلیل آخرین آزمون هستش (26 شهریور)
موفق یاشید
Amirreza Vafaei Moghadam
خیلی ممنون -
سلام
ازکجا میشه مطمعا شد؟@سجاد-ذوالفقاری سلام. من در این مورد چیزی از کسی نشنیدم . منتهی دیدم تو بعضی آزمونها که از اینترنت دانلود کردم از قلم چی. نوشته قابل استفاده برای عموم. به همین خاطر فک نمیکنم مشکلی باشه. هرچند اکه خواستید برای احتیاط بپرسید باز