تفاوت بین تست اموزشی و زماندار و تسلط
-
سلام دوستان سوالی که من دارم اینه که تست آموزشی ، تست تسلط، تست زماندار چیه دقیقا ؟ تست زماندار و تسلط یکی هستن ؟ هرکدوم رو کی باید بزنیم بعد در سنامه و فیلم ؟ بعد چند روز از خوندن درسنامه
منمون میشم اگر دقیق میدونید کامل راهنمایی کنید
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام دوستان سوالی که من دارم اینه که تست آموزشی ، تست تسلط، تست زماندار چیه دقیقا ؟ تست زماندار و تسلط یکی هستن ؟ هرکدوم رو کی باید بزنیم بعد در سنامه و فیلم ؟ بعد چند روز از خوندن درسنامه
منمون میشم اگر دقیق میدونید کامل راهنمایی کنید
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمMahdieh Anvary اول اموزشیو میزنی درک کنی یادبگیری بعد تسلطو میزنی ب تسلط برسی بعد زماندارو میزنی ک تسلطت رو سرعت ببخشی
اخه اینم پرسیدن داره
یکم فکر کن خا -
سلام
تست آموزشی رو دبیر حل میکنه و دانش آموز نگاه میکنه
تست تسلط رو دانش آموز با خیال راحت بدون توجه به وقت حل میکنه و در صورت اشکال به پاسخ نامه یا فیلم مربوطه مراجعه میکنه
تست های زمان از رو هم دانش آموز باید در مدت زمان استاندارد و تایین شده حل کنه ( مثل آزمون) -
سلام
تست آموزشی رو دبیر حل میکنه و دانش آموز نگاه میکنه
تست تسلط رو دانش آموز با خیال راحت بدون توجه به وقت حل میکنه و در صورت اشکال به پاسخ نامه یا فیلم مربوطه مراجعه میکنه
تست های زمان از رو هم دانش آموز باید در مدت زمان استاندارد و تایین شده حل کنه ( مثل آزمون)ali vahedy ممنون توی راه ابریشم اموزشیا ک توی درسنامس تسلط ها هم که میشه مجموعه تست ها
زماندارها میشه کدوم تست ها؟ کنکورچه؟ -
ali vahedy ممنون توی راه ابریشم اموزشیا ک توی درسنامس تسلط ها هم که میشه مجموعه تست ها
زماندارها میشه کدوم تست ها؟ کنکورچه؟Mahdieh Anvary آره همون کنکورچه هاست ولی اگه بیشتر بخوای خودت میتونی از مجموعه تست ها هم استفاده کنی
-
ali vahedy ممنون توی راه ابریشم اموزشیا ک توی درسنامس تسلط ها هم که میشه مجموعه تست ها
زماندارها میشه کدوم تست ها؟ کنکورچه؟Mahdieh Anvary در تفاوت بین تست اموزشی و زماندار و تسلط گفته است:
زماندارها میشه کدوم تست ها؟ کنکورچه؟بله می شه کنکور چه ها و پیش ازمون ها